doktor iğne verdi canım aşılama ve tüp bebekten önce kullanılan bi iğneymiş klomenden daha etkiliymiş ilk dozunu kendi yaptı diğerlerini ben yapıcam cumartesi kontrole çağırdı aynı iğneden bi kutu daha alıp gel dedi . çatlatma iğneside verecek galiba bu ay öyle canım işte . kitap çok güzel dini bi kitap çocuk sahibi olmak isteyen çiftler önce bol bol istiğraf çeksinler tövbe etsinler diyor çocuk olmamasının ilk nedeni günahlarınızdır diyor böyle imtihan oluyorsunuz belki o yüzden hergün estağfirullah çekmeliymişiz .. bide böyle şeyler var içinde yamuk çıktılar ama nedense
Muhabbetiniz bol olsun kızlarrKizlaaaaaarr sizler neler yapiosunuz gununuz nasil geciyo nasil degerlendiriyosunz? :)
Muhabbetiniz bol olsun kızlarrkocişle evdeyiz Aşk Yeniden izliyoruz çay içiyoruz sen neler yapıyon??
saol canım hemde ne kahkaha eşim arada bilgisayarın başına geçiyo ama gözü TV gülüyoAyyy gel beraber olsunn :-* canım ya ne guzelsiniz öyle afiyet bak seker olsun kahkaha eşliğinde hemi de çok romantiksiniz :) survivor izliyoruz biz de çok romantigiz baaakk :))))
Ne oldu canim ya
saol canım hemde ne kahkaha eşim arada bilgisayarın başına geçiyo ama gözü TV gülüyoönceden survivor izlerdi de şimdi karışmıyo kumanda bende
Ne oldu canim ya
Gercekten tartisilir :) ama olsun onlari iyi bi nesil olarak yetistirmek icin ugrasiyoruz :) olursa ne mutlu bize :)Ellerinden opulecek ne güzel bi çocuk değil kaç çocuğun vardır :) tabi iyi mi kotu mu orası tartışılır :)))
Benimde bugün geldi canim:)) hayirlisiKizlaar herkese selam :) ve nihayet bugun gelirken test aldim sabah yapacaktim kiiiiiiiiii bi de ne goriyim 5. Gun kirmuzilar gelmussss :)
Aynen öyle. .işte bu hepimizin yaşadığı trajedinin m/izahı!
Pisti mi olduk buz simdi :) yeni bi ay yeni bi umut, hayirlusi dedigin gibi cnm :)Benimde bugün geldi canim:)) hayirlisi
Uzulmene uzulur o senin yapma olsun :) biraz daha sabir :)merhabalar kaderdaşlar ben geldimbeklenmeyen adet gününe kalan 3 gün abowwww ... Az önce test yapmak üzere yan yan girdim odaya testi aldım tam çıkacam eşim yapma aşkım bekle dedi ben de ya bi yapayım dedim yapma sonra çok üzülüyorsun daha erken dedi... Adama anlata anlata jinekolog kıvamına getirdim benden çok bilgisi oldu mübareğin hemen bıraktım bende tabi aff afff beklemek ne zor çünkü beklenen çok güzelll
Heee canım,,Pisti mi olduk buz simdi :) yeni bi ay yeni bi umut, hayirlusi dedigin gibi cnm :)
Bakarsin bi dahaki ayyyyyyyyyy hamilelikle pisti oluruz :) :)Heee canım,,pisti olduk ...bidaha ki ay yeni bir umut
Neden olmasın ki :)) sen kaç günde bir oluyorsun canım ben 26 günde bir:)Bakarsin bi dahaki ayyyyyyyyyy hamilelikle pisti oluruz :) :)
Onları kullanmayı seviyorum canımSen smileyleri ne güzel kullaniyosun yaa :) ask yeniden çok güzel ama bu survivor başka bi heyecan veriyo gerçekten :))))
Aynen oyle o kadar bunalım takılıyorum kı napcağımızı şaşırdıkUzulmene uzulur o senin yapma olsun :) biraz daha sabir :)
Benim 28 ama bu ay gecikti ya o etkiliyo mu nasi etkiliyo pek bilmiyrm :)Neden olmasın ki :)) sen kaç günde bir oluyorsun canım ben 26 günde bir:)
Amin cnm, ben bekledim 5. Gun regl oldm. Bunaltma kendinu ama strees yapmamaya calus. Baya icin en etkileyici durum stres malesefAynen oyle o kadar bunalım takılıyorum kı napcağımızı şaşırdıkbekleyecem inşaAllahhh Rabbim hepimizin bekleyişini hayra çevirsinnn
İnşaAllah bir daha ki ay hiç beklemeden müjdeni alırsınnnnn inşaAllahhhh hepimize nasip olsunnnAmin cnm, ben bekledim 5. Gun regl oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?