• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kismet ya ne zaman "ol" derse Rabbim. Ben senin haberini alirim ki kendimden once, bak goyuysun :) simdi yoksa bile asilama tutacak gibi geliyo bana lah in izniyle :)

Canım yaaa Aminn dualarına amin. İnan bu isin sirasi yok hep beraber hamis olsak keske gönül öyle isterdi gerçekten ne güzel olurdu benim de iki günüm geçti sancim yok ama ikisinden de belirti yok :)

Canım yaaa Aminn dualarına amin. İnan bu isin sirasi yok hep beraber hamis olsak keske gönül öyle isterdi gerçekten ne güzel olurdu benim de iki günüm geçti sancim yok ama ikisinden de belirti yok :)
Aminnnn keske hep birlikte oluversek defigin gibi. Ben de sen gibiydim 4 gundur belirti yok bise yok, sen bugun git eczaneden test al sabahina yaparim diye. Yemek hazirliyodum bikac saniyelik sanci geldi aha dedim gwldi kirmuzilar :) ama testi alip eczaneden ciktigimda da gecti aklimdan, test aldm ya kedin olurum dedim icimden :d oldum da :) ama senin icin halen daha umut vaaaaarr :)

arkadaşımın nişanına gittim hafta sonu ne oldu sana kız ne kadar zayıflamışsın sen çökmüşsün evlilik yaramadımı sana dedi tabi ben biraz bozuldum ama sen dusuk yaptın dimi bak ben evleneyım 9 10 ay sonra dogururum dedi baska biri tabi bende bi aglamalar nişanı terk etmeler falan kendime gelemiyorum ya ne de guzel sevinmiştik hatta gunluk bile yazmıstım sadece ogrendıgım andan ıtıbaren sonra anneler gununde dusmesıde ayrı bı muammaa tabi
sen herkesin dedğine kafayı takıp kendini üzeceğine , bedenini sağlıkla doğacak bebişin için toparla. bir kere oldu sağlıklı değilmiş, yiyecek ekmeği yokmuş de yeni bebiş için çalışmalara başla! ama onun için de şöyle biraz psikolojini topla

Aminnnn keske hep birlikte oluversek defigin gibi. Ben de sen gibiydim 4 gundur belirti yok bise yok, sen bugun git eczaneden test al sabahina yaparim diye. Yemek hazirliyodum bikac saniyelik sanci geldi aha dedim gwldi kirmuzilar :) ama testi alip eczaneden ciktigimda da gecti aklimdan, test aldm ya kedin olurum dedim icimden :d oldum da :) ama senin icin halen daha umut vaaaaarr :)

Ayyy kiyamam ben sana :) ben de hep öyle oluyodum bazen doktora gidiyordum hastane kapısında regl oluyodum :))) Allahım cektiklerimizin sefasini nasip etsin inşallah :)) benim kendime hic umudum yok zerre kadar bi umudum var o da Allahin mucizesi :)

Ayyy kiyamam ben sana :) ben de hep öyle oluyodum bazen doktora gidiyordum hastane kapısında regl oluyodum :))) Allahım cektiklerimizin sefasini nasip etsin inşallah :)) benim kendime hic umudum yok zerre kadar bi umudum var o da Allahin mucizesi :)
her ay mucize beklemekten içimiz şişti be kızlar ! bu bebişlere biri yolu gösterse de gelseler.

Sen daha uzun zamandir bekliyrsun ya o yuzden senin once hemen oluvesin istiyorum insallah :) hepimizin umudu Allah tan tabi :) bi an once sefasini cekecegin gunler gelsin insallah :) :)

Sen daha uzun zamandir bekliyrsun ya o yuzden senin once hemen oluvesin istiyorum insallah :) hepimizin umudu Allah tan tabi :) bi an once sefasini cekecegin gunler gelsin insallah :) :)

Evt gerçekten 4 senem dolcak temmuzun 11 de başından beri istiyoruz iste hic engel olmadık Allahım olmayan istiyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayirlisiyla nasip etsin imtihanimizda Alnı açık üstesinden gelmeyi nasip etsin inşallah Allahın yaninda güç değil herşeyin bolundan var elhamdülillah hepimiz bunun bilincindeyiz zaten eminim mukafatlandirilicaz belki cezamiz bile olabilir Allahım bundan zor imtihanla sinamasin inşallah

Evt gerçekten 4 senem dolcak temmuzun 11 de başından beri istiyoruz iste hic engel olmadık Allahım olmayan istiyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayirlisiyla nasip etsin imtihanimizda Alnı açık üstesinden gelmeyi nasip etsin inşallah Allahın yaninda güç değil herşeyin bolundan var elhamdülillah hepimiz bunun bilincindeyiz zaten eminim mukafatlandirilicaz belki cezamiz bile olabilir Allahım bundan zor imtihanla sinamasin inşallah
Aminn amin amin. Sabrin sonu selamet, insallah cnm

Anaam sen ne tatlısın yaaa :)) merhaba canım aramıza hoş geldin Allahın takdiri gerçekten ben hic kimyasal gebelik gecirmedim ama burda bir kaç arkadaşın kimyasal geçirdiğini biliyorum onlar da hala bekliyorlar :) ben aydinlatamadim umarım arkadaşlar yardımcı olur :-*
ayyy tesekkur ederım canım o senın sekerpareliğin :) ama yapacam olacak insallah RABBİM ol derse hersey olur ...

Slm kızlarrr, yeni gelişmeler var mıı

Merhaba canım ne zamandır topige ugramiyosun merak ettim :) hayırlı olsun durumundan okudum ise baslamissin Allahım isini rast getirsin :-* @firdevacansu hamile bi gelişmemiz o canım ;))

ayyy tesekkur ederım canım o senın sekerpareliğin :) ama yapacam olacak insallah RABBİM ol derse hersey olur ...
Tesekkur ederim canım Rabbim nasip etsin canım sen ne zamandır evlisin :) ne zamandır istiyorsun kacirdim galiba

Merhaba canım ne zamandır topige ugramiyosun merak ettim :) hayırlı olsun durumundan okudum ise baslamissin Allahım isini rast getirsin :-* @firdevacansu hamile bi gelişmemiz o canım :KK66:)

Tesekkur ederim canım Rabbim nasip etsin canım sen ne zamandır evlisin :) ne zamandır istiyorsun kacirdim galiba
ben yenı evlıyım 4-5 aylık :) kımyasal dedılerde bebeme benm durum farklı yanı daha olmuyo demeye cok erken yanı

ben yenı evlıyım 4-5 aylık :) kımyasal dedılerde bebeme benm durum farklı yanı daha olmuyo demeye cok erken yanı

Hah simdi hatirladim evet sen 21 esin 30 ve kimyasal gebelik geçirmiştin canım benim olur inşallah hiiic düşünme ne güzel iste yeni evlisinnn hayatın tadını çıkar aceleye gerek yok hem engel de olmayın üzüntü de yapmayın eşinin yasında problem yok canım ama anladığım kadarıyla baba olma duygusunu yaşama yaşi olduğunu düşünüyorsun Allahım nasip etsin inşallah benim eşim 29 yasında gerçekten kendimden çok onun için istiyorum bebisimizi :)

Merhaba canım ne zamandır topige ugramiyosun merak ettim :) hayırlı olsun durumundan okudum ise baslamissin Allahım isini rast getirsin :-* @firdevacansu hamile bi gelişmemiz o canım ;))

aahh çook sevindim yaa...
tatlım,uzun zamndr hamilelikle ilgili topiklerin hiç birine girmiorum bilinçli olarak.. Biraz piskolojim toparlansın istedim. Kafaya çok taktığım için kotu olmuştum..şimdi işe alındım inşllh kafamı tam dağıtırım yaa..

Back