Ay cok sevindim tirt cikmasina :) halaa umut var o zaman di mi :) bekleyelim bakam :)
selam kızlarrrrrhaziran bereketli bir ay olsun inşaAllah... Beklenmeyen adet tarihim 29 mayıs 5 gün kaldı.... Daha önce de söylediğim gibi belim ve kasıklarımda 4-5 gündür ağrı var geçmek bilmiyor ara ara batma da oluyor bugun kusacak gibi oldum acı bi tat geldi iğrençççç... afedersiniz akıntı da var kokusuz ve yumurta akı gibi... Ancak göğüslerim de hiç ama hiçbir belirti yok bu da zaten belli ediyor ümit delisi olduğumu gerçi benim adetken de ağrımaz anlayacağınız halisünasyonlara devam ediyorum napalım umut fakirin ekmeği ...
İnşaAllah Allah razı olsun hepimize hepimize inşaAllah... haziranda hem benim hem eşimin doğum günü var eğer bebiş varsa asıl o zaman yeniden doğmuş olacaz... Hepimizdeki bu batmalar da hayırla sonuçlansın. Hz. Meryemi hiç beklemediğinde müjdeleyen Rabbim bize de müjde almayı nasip etsinnnn ...Merhaba canimm hoş geldin :))) sen deeee miiii :))))) ayy ne olcak halimiz batmalar falan hamilelik belirtisi ama sakin ol bebeğim sakiniz :))) bi bat gelsin bakalım ne durumdasin :) inşallah hamilesindir yaa :)))
aaaaa ben içmiyorum nıye soylemıyosunuz
İnşaAllah Allah razı olsun hepimize hepimize inşaAllah... haziranda hem benim hem eşimin doğum günü var eğer bebiş varsa asıl o zaman yeniden doğmuş olacaz... Hepimizdeki bu batmalar da hayırla sonuçlansın. Hz. Meryemi hiç beklemediğinde müjdeleyen Rabbim bize de müjde almayı nasip etsinnnn ...
Allah in iznuyle umut her zaman var :)) ibsalkah kazancaz dedigin gibu :)Bizde her zaman umut var :))))) olacak hem kazanicaz da :)))
Sorma sorma her ay olan belirtilerime göre şu an 6 kere hamiş olmam lazım anayım ben anaaaAyy Allahım kabul eylesin canım duani :)) ya biz kendi kendimize batirtiyoruz vallah :)))) bir hafta içinde iki tane hamilelik haberi almak istiyorum sizden :) Allahın izniyle inşallah
Allah in iznuyle umut her zaman var :)) ibsalkah kazancaz dedigin gibu :)
Sorma sorma her ay olan belirtilerime göre şu an 6 kere hamiş olmam lazım anayım ben anaaaİnşaAllah o haberi biz de senden ve diğer kaderdaşlardan alırız ...
Olacaktım yerine OLDUM demek de nasip olacak Allahın izniyle:))) dur bakayım 4 sene içinde kaç defa hamile olmuş olabilirim. :))) her ay hamileyim bu nedenle uç tane çocuk anası 4 cuyu düşünüyo olacaktım :)))) heheeytt :))) benim bu ay size hic haberim yok kırmızılar bayrak açtı dicem sadece :) bi dahaki aya kaldırdım ümitlerimi aşılama yapicaz :))
Valla şu an Hz. Zekerriya'nın hayatını izliyorum neler neler dediler ona da nasıl imtihan olundu hem eşi hem kendisi ama sabretti ve duasını eksik etmedi dilinden büyük bir tevekkül ile ... Ve sonunda Allah ona o yaşlı ve kısır halinde evlat nasip etti. o yüzden Allah var gam yok... Zamanı var aminler boşa değil
:) inşallah canım peki neler yaptınız olması için doktor ne dedi :)
Tatlim ben daha hic doktora gitmedim ki :) dogal yollari deniyoruz, bizumki artik olursa olsun modunda oldugundan henuz arti bise yapmadik :)) buralardan okuduklarimla ilerliyorum simdilik :))
Tatlim ben daha hic doktora gitmedim ki :) dogal yollari deniyoruz, bizumki artik olursa olsun modunda oldugundan henuz arti bise yapmadik :)) buralardan okuduklarimla ilerliyorum simdilik :))
Selam profılımde Yazımı beğenmişsınız tanışıyor muyuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?