Sağol canım benim ya seni de inşallah :) benim adet olmama iki hafta var belki daha az ara sıra kasik bölgemde ağrı oluyor bu da bi belirtisi mi acaba az önce hapşırdim kasigima ağrı saplandı
Vallah canim benim de senin gibi en stressizz ayımdi sanırım hormon bozukluğundan dolayı yine gecikti ve ayin 20 21 çok sancim vardı emindim regli oalcagima ama simdi hiic sancim yok bu ne ayak yahu :)))))
Hic ummadigimiz anda hamile kalicaz diyoruz ya mesela ben hayal kuruyorum kan versem çıksa hamileligim hayatta inanmam yok doktor bey vardır bi yanlışlık ben hamile değilim diyecek kadar umutsuzim bu ay :))))))))
Evet yaa merak ettim ne durumdalar acaba @acembuselik onun baya bi günü geçmişti hatta Dr yeni oluşacak bi kese goryrm demişti ne olcak acaba @sorilisareti onunda geçti günü kafalar rahat :)))
Merhaba tatlim kusa bir aradan sonra ben geldim :) şu senin belirtileri ben de yasadim ne oluyo anlamadim. Benim bat geceli 3. Gun bugun. Cumartesi baya agridi karnim belim, bugun sakinim :)
Zorla mı evlendirdiler diyen bile oluyor.. Valla çok meraklı insanlarımız. Kızım atlı mı kovalıyordu diyorlar. Çocuk suratlıyım biraz.. İyice ufak görüyorlar.
Merhaba canimm hoş geldinnayyy hamile misin yaa :) bak H Heidi000 birşey söyledi sen de dene bakayım olcak mi :) bir kaba idrarını yap içine tatlı kaşığı karbonat at eğer kopururse hamilesin :)) olmazsa limonla dene yarim limonu idrarina sk eğer pompası dibine cokerse hamilesin :))) eski yöntem bi kişi denedi yapılanlara gore hamile ama azıcık beklicrz :))))
Hosgordum cnm :) bilmiyorum ki hic bekirtim de yok :) merak merak merak :) yarin test alicam gelnezse ins ama bugun dedigini bi deneyeyim o zaman :) limon yok karbonatla bi yapim geliyim de sonucu yaziyim hadi optum :)
Canım yaaa sende dener misin emin olmak istiyoruz da :))))) bi cay bardağına idrarını yap içine tatlı kaşığı karbonat at kopuruyor mu acaba :))) hamilesin ya denemiş oluruz
Bende Optum canım merakla bekliyorum :))))
Hamile değilken denedim köpürdü. Hatta klorakla da denedim onunlada köpürdü ama gebe değildim. :)
Datlumm denedim kopurmedi hemile degilmismişim :)
Ayyy :))) bu da ne peki bi arkadaş yaptı coook kopurdu :))))) yalanmidir acaba bi herkes yapsın :))) özellikle hamilelerde yaptiralim oradaki sonuç etkili
Gerçekten miiii
Yok kızlar yok bu is tirt çıktı size diyim :))))))) ben çok umutluydum haaa ictiklerimiz asit yapiodur kopuruyodur :)))))))))) Vazgeçtim hepimiz tekrar gunlerimizi bekliyelim
Bir de size tavsiyem folik asit kullanmaya başlayın.. Gebelikten önce kullanılmaya başlanmalıymış ama bizde beklenmedik olunca sonra kullandım.
aaaaa ben içmiyorum nıye soylemıyosunuzHepimiz folic iciyorux tabi arada unutuyorz da :))) yaa inan kafalar allak bulak oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?