Tövbe tövbe yarın kırmızı bayrağı kaldırdığımda sana sorarım sebebini☺ sen ver bana hevesi kız seni yolarım vallahOlur canım büyük ihtimal doktor zaten onerecektir bence gerek kalmicak biliyosun sebebini :))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe tövbe yarın kırmızı bayrağı kaldırdığımda sana sorarım sebebini☺ sen ver bana hevesi kız seni yolarım vallahOlur canım büyük ihtimal doktor zaten onerecektir bence gerek kalmicak biliyosun sebebini :))))))
Türkiye'de yasa Gereği artık bizim yaşımızdakılere tek embriyo koyuyorlar onun için kıbrıs düşünüyorum ben
O bize kıyıyo ama aaaa :))) var ya doğsun kicina kicina vurcam :))) eveeet yaa insan heves ediyo ama olmuyo diye uzulmeyelim çok şükür simdi imkanlar öyle var ki zaten işimiz Allaha kalmis birşey olduğu için inan o imkânlardan vesile hayırlısı olsun inşallah kucagimizi hayırlı sağlıklı evlatlarimiz doldursun :)
Tövbe tövbe yarın kırmızı bayrağı kaldırdığımda sana sorarım sebebini☺ sen ver bana hevesi kız seni yolarım vallah
İyilik canım senden ne haber günün geçmişti senin demi ne yaptın test falan yaptın mı canımNaber kizlarrrr
Naber kizlarrrr
♡♡♡♡ Kıyamam sana♡♡:)))) ayyy tamam sustum daaaa içimdeki ses iste şebeklik yapio :))
Insallah cnm, cok gyzel dua ediyordun gercektenAllah bu guzel dualarinin yuzu suyu hurmetine daha fazla aratmasin insallah :)
♡♡♡♡ Kıyamam sana♡♡
Ayy sen ne güzel bakiyosun vallahi yüreğin ne guzeeel aminnn canım amiiin Dua edelim inşallah hepimize nasip olsun insallah nerde oturuyosun canım
Hehehe olsun benim kalbim ikimizede yeter canım♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡O kalbin aynisindan canimm yapamiyom ki ondan ama seni yiiiriiimm
Amin tatlim :) antalya ben sen?
Valla kizlar yazdıklarını zi okuyamdm blee drek yazdmm mewlut yaptm bgun sukurler olsn kac gündür mahvoldum temzlik temzlik bgn geldi yaa kirmizilar ama naplm vakti saati gelmemiss :) nasi seslendn ozlednzmi bni :))Kaçaaaaak sen nerelerdesin hele de bakım kaç defadir buradan seslendim sana meraktan catlicam :)))) ne olduuuu ne durumdasin?
Gecydiydi 3 gn bugun gelldiler zaten temzlk yapmaktan öldum testte yapamamstm ole gecti szden nbr:) ❤İyilik canım senden ne haber günün geçmişti senin demi ne yaptın test falan yaptın mı canım
Walla cnm kac gndur mewlut kosturmacasu var :)TospaAnnesi gene Nerede gittin kız seni bekliyoruz heyecanla inş hayırlı haberi verirsin şuracıkta
Tek embriyo ne dmk
Valla kizlar yazdıklarını zi okuyamdm blee drek yazdmm mewlut yaptm bgun sukurler olsn kac gündür mahvoldum temzlik temzlik bgn geldi yaa kirmizilar ama naplm vakti saati gelmemiss :) nasi seslendn ozlednzmi bni :))
Nasi okucam kiz okadr cokku ( tamam ozmanaHiiiiic ozlemedikkk yazdiklarimizi okumadiysaaan seni merak ettik yaaa ne oldu hamile misin diye :))) saka yaa özledik tabi ama merak ettik yazmadında