• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

O bize kıyıyo ama aaaa :))) var ya doğsun kicina kicina vurcam :))) eveeet yaa insan heves ediyo ama olmuyo diye uzulmeyelim çok şükür simdi imkanlar öyle var ki zaten işimiz Allaha kalmis birşey olduğu için inan o imkânlardan vesile hayırlısı olsun inşallah kucagimizi hayırlı sağlıklı evlatlarimiz doldursun :)

Insallah cnm, cok gyzel dua ediyordun gercektenAllah bu guzel dualarinin yuzu suyu hurmetine daha fazla aratmasin insallah :)

Kaçaaaaak sen nerelerdesin hele de bakım kaç defadir buradan seslendim sana meraktan catlicam :)))) ne olduuuu ne durumdasin?
Valla kizlar yazdıklarını zi okuyamdm blee drek yazdmm mewlut yaptm bgun sukurler olsn kac gündür mahvoldum temzlik temzlik bgn geldi yaa kirmizilar:( ama naplm vakti saati gelmemiss :) nasi seslendn ozlednzmi bni :))

Valla kizlar yazdıklarını zi okuyamdm blee drek yazdmm mewlut yaptm bgun sukurler olsn kac gündür mahvoldum temzlik temzlik bgn geldi yaa kirmizilar:KK43: ama naplm vakti saati gelmemiss :) nasi seslendn ozlednzmi bni :))

Hiiiiic ozlemedikkk yazdiklarimizi okumadiysaaan :63: seni merak ettik yaaa ne oldu hamile misin diye :))) saka yaa özledik tabi ama merak ettik yazmadında

Back