19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Cok haklsn esim 25 yasinda bizimde 2.ci snemz ins senin ddgn olur su 3 aydr hersy zolunda elhamdülillah iyi dileklrn icin cok saol ne kadar tatlsn sen ya.d

Cok haklsn esim 25 yasinda bizimde 2.ci snemz ins senin ddgn olur su 3 aydr hersy zolunda elhamdülillah iyi dileklrn icin cok saol ne kadar tatlsn sen ya.d

Maşallah ya çok şükür de nazar değmesin :))) coook tesekkur ederim yaa o senin tatliligin canım :-* sende hamiss olduğunda bize haber et nazar boncuğu ekliceeem :)

Maşallah ya çok şükür de nazar değmesin :))) coook tesekkur ederim yaa o senin tatliligin canım :-* sende hamiss olduğunda bize haber et nazar boncuğu ekliceeem :)
tm cnım icmdki his hamisn diyo ama blmyorum nasip umrm en kısa zmanda sen hamşm yazrsnda bzde mutlu olruz :-D

kızlar merhaba, ben 26 yasında evlendim 2 senedir evliyiz, halen hamile değilim, benim pkos'um var , bu ay yumurta takibine basladık ultrason ile, kısmet ,allah nasip eder saglıklı bi bebiş hepimize insallah

kızlar merhaba, ben 26 yasında evlendim 2 senedir evliyiz, halen hamile değilim, benim pkos'um var , bu ay yumurta takibine basladık ultrason ile, kısmet ,allah nasip eder saglıklı bi bebiş hepimize insallah

Merhaba topigimize hoş geldinizzz. Başlangıcınız için Allahım işinizi kolaylastirsin indallah. Yumurtalar ne durumda peki inşallah sorun yoktur inşallah hemen hamile kalırsınız Allahım çok aratmasin

Merhaba topigimize hoş geldinizzz. Başlangıcınız için Allahım işinizi kolaylastirsin indallah. Yumurtalar ne durumda peki inşallah sorun yoktur inşallah hemen hamile kalırsınız Allahım çok aratmasi

güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim , bu ay ki yumurta takibinde gelişen ve doğal olarak gelişme olmadığı iiçinde catlayan bi yumurta olmadı, pkos'tan dolayı bu ay adetimde gelmedi dün aksam tarlusal bitti, adet olup bu ay yeniden denemeyi bekliyorum,

amin allah kısmet ettiği zaman saglıklı bebişlerimiz olur insallah

Ya benim anlamadığım bir suru şey var. Piko nedir tam olarak ? Doktor bana piko görünümlü dedi ilk defa bu ay. Ve son iki senedir çok duzenli adetim hic adet düzenleyici haplar kullanmadim. Gecen ay 14 gün gecikmem oldu ne kistim var ne killanmam ne sivilcelenmem var. Bundan bi kaç ay önce bile yumurtam 22 25mm kadar büyüyordu. İctigim ilaçlar fitiller bitkisel ilaçlar falan geciktirmiş olabilir mi? Hormon bozukluğu da çıktı bende eskiden öyle birseyim yoktu.

cnm pkos - poliskistik over sendrom , kişinin doğumundan itibaren var olan bir yapı, hastalık değil, yumurtaların yapısı diyorlar, bazen hiç etki etmeyip cok yıllar sonra ortaya cıkabilio, sen bence ikinci bi doktordan daha görüş al i eğer gercekten pkos varsa ona göre davranmalısın cnm , cünkü kıllanma kilo vs problemleri göstermeyen pkos larda var , sen mutlaka ikinci bi görüş al

Bende kıllanma ve kilo alma da yok :) 4senelik evliyim simdiye kadar 10larca doktor değiştirdik bu doktorumdan çok memnunum. Reglimi bekliyorum gidip tekrar hsg cekcem aşılama istedim bakalım artik. Bu arada ablam da piko 16 yasinda ilk adetini gordu senede bir yada iki defa oluyordu. 7 senedir evli cocugu yok kıllanma, zayıflık sivilcelenme çok yogun. Prolaktini 51 den 31 e dusuruldu esinde de onda da sorunlar var. Allahım isiyenlere evlat aşkı icin yanıp tutusanlara ablama ve bana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

doktorundan memnun olman cok iyi cnm , ozaman dikkat et , pkos olabilir ama belirtileri yok demişsinki bu cok iyi bende ablan gibiyim,
küçük kardeşimde senin gibi , benm 14 yasımda belli oldu pkos, onun 24 yasında ve zayıf sivilce tüylenme yok , bu tip pkoslarda hamil kalmak sorun dğil , sen içini ferah tut cnm ,
ablan tedavi görüomu ? anlattıkların tam benm gibi cnm , ben daha tedavi başlamdım drumdan normal denemek ve kilo vermek isteidgimi sçyleidm , sonra gerekirse klomen'e geccez

Evt canım ablam İzmirde oturuyor. Eşiyle pek arası iyi değil ablam 24 yasında bi sene büyük benden coook zayif. Maddi her turlu olanağı var ama iste eşiyle araları iyi değil eniatemin sperm tahlilleri çok kotu nerdeyse %3 canlısı var onlarda hareketsiz ilaç falan verildi tedavi etmeye çalıştılar Enistem hiiic oralı olmuyo icmiyo kontrollerde gitmiyo. Ablam tedavi goruyo ama bos aşılama yapmışlardı tutmadı. Doktor tüp bebek demişti ama fizik olarak ta ruhende hazır olmadığını söylemis doktor bi sene daha beklemesini istemis. Çok değişik onun durumu Allahım şifa versin. Umut ediyoruz olacak inşallah Allahım bize de tattirsin o duyguyu

amin inş keciboynuzu küru yptnzmı enstm aslama yaplmdan 3ay önce kullamdı sperm harkuszlgne ve azlgna cok ı glyor umarm olr bende keciboynuzu küru yapyorum

buda bizm prensesmz pkolu ablmanın kzı ltfn masallah ckmyi untmyn B-)

Eklentiler

• 11268347_772776649509203_1058505978165622681_n.jpeg
    11,3 KB · Görüntüleme: 36
amin inş keciboynuzu küru yptnzmı enstm aslama yaplmdan 3ay önce kullamdı sperm harkuszlgne ve azlgna cok ı glyor umarm olr bende keciboynuzu küru yapyorum

Canım benim eşimin tahlilleri çok güzel maşallah Ya Allah bozmasin ama ona rağmen bir suru şey yedirip iciriyorum :)))) keciboynuzu pekmezi ari sütü bal poleni hakiki bala karisik bitkisel macunlar falan :)) aşılama isi kesin olsun da devam ederiz ya . sizdee ne problem var canim

Ya banada bi doktor var dedi bi doktor yok denecek kadar az dedi baska bi doktor kesinlikle yok dedi bu en son gittigim doktorda yok dedi . Ben de tuylenme hafif olcude var kiloda aldim . Adetlerim cok duzenli yumurtlamamda olusuyor . Biraz kilo aldim simdi veriyorum 3.5kilo verdim dahada vericem heralde kilo verince pko nun etkisi kalmiyor degil mi pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…