- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Hadi hayrlisi cnm ins vardirr bebis
Sagolasin canim insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayrlisi cnm ins vardirr bebis
Kizlarrr napiyrsunuz bakalim melaikelerim :))))
H b bebegim bnde uzaniommmm :)) malum surum belliHosss geldin canimmm :-* seen napionn
Oyyy cnm bnm ins hamissindir hayrlisi cnm artikBugunde test yaptim o da negatif cikti ya ama adette degilim 3 gun oldu bazen hafif basim donuyo ve ara ara ozellikle kasiklarim agriyor
Rica ederim tatlim hadi hayrlisi Rabbim kucaklarimizi bos brkmasn insssSagolasin canim insallah :)
Aslinda cok cokk iyi degerlendirdim ama hic belirti olmadigi icin pek hissetmiyorum :) olmazsa bidahaki ayi degerlendircez artik napalim :)
Rica ederim tatlim hadi hayrlisi Rabbim kucaklarimizi bos brkmasn insss
Hg Cnm aramza sabir ve Rabbimize dua esicz doktora gttin mi peki ve kac yildr istiyrsunSlmlr ben uzn zmandr grmyrdm topgnzi grnce katlmak istedm bende 18 de evlndm 20 ysndaym cok istyorm ama olmuyo iste :-(
Benim aslinda haziranda iki yil doluyo kuzum evlilik. Yeni istiyoruzz. Bi de istiyoruz derken korunmayi biraktik artik olursa olur diyoruz. Esim simdilik hic sıkıştirmiyo Allah razi olsun, o yuzden rahatim olmazsa uzulmucem ben de sizin gibi :)Çok iyi yapmissin inşallah emekleron bos çıkmaz çok aramadan evlat sahibi olursun ne kadar lık evlisin canım. Hem bak bizim kfadansin bu ay olmasa da uzulmicez Allahın izniyle bizde annis olcaz :)
Kesnlikle uzulme skinti yaparsn zaman atio rahat brak kendini cnm hic dusunmeBenim aslinda haziranda iki yil doluyo kuzum evlilik. Yeni istiyoruzz. Bi de istiyoruz derken korunmayi biraktik artik olursa olur diyoruz. Esim simdilik hic sıkıştirmiyo Allah razi olsun, o yuzden rahatim olmazsa uzulmucem ben de sizin gibi :)
Slmlr ben uzn zmandr grmyrdm topgnzi grnce katlmak istedm bende 18 de evlndm 20 ysndaym cok istyorm ama olmuyo iste :-(
Kesnlikle uzulme skinti yaparsn zaman atio rahat brak kendini cnm hic dusunme
Rabbimin takdiri tabi hakkimizda hayrlisi cnmEvet oyleymis tatlim bununla ilgili cok yorum okudum ama eahatim cok sukur
h.b cnım konyada ozel hastaneye ankrada dvlet hastanelrne gtdm özelde hicbr skntn yok hamle kalmanda sorun yok ddler ank daki sami ulustda nrmal yolla hamile kalman imknsz dyolar ovlsyn gnlrmi takp edyrum düznli oluyo adtm 32 günde bir oluyo hersy allaha bgli ol drse olur umudmu krmdmH
Hg Cnm aramza sabir ve Rabbimize dua esicz doktora gttin mi peki ve kac yildr istiyrsun
Hakkinda hayrlisi cnm Rabbim nasipetsin ins bol bol dua et cnm uzme kendi hich.b cnım konyada ozel hastaneye ankrada dvlet hastanelrne gtdm özelde hicbr skntn yok hamle kalmanda sorun yok ddler ank daki sami ulustda nrmal yolla hamile kalman imknsz dyolar ovlsyn gnlrmi takp edyrum düznli oluyo adtm 32 günde bir oluyo hersy allaha bgli ol drse olur umudmu krmdm
h.b cnım konyada ozel hastaneye ankrada dvlet hastanelrne gtdm özelde hicbr skntn yok hamle kalmanda sorun yok ddler ank daki sami ulustda nrmal yolla hamile kalman imknsz dyolar ovlsyn gnlrmi takp edyrum düznli oluyo adtm 32 günde bir oluyo hersy allaha bgli ol drse olur umudmu krmdm
Yok cnm regli belirtim hic yok sikinti falan yapinca gecikirdi ama son 4 aydir falan duzenli gidiyordu evet ilk defa gogusleeim hem sis hemde cok cok hassasCanım yaa uç gün geçti ve hala regli olmadin? Daha önce oluyor muydu yaa ? Kız inşallah hamilesindir firdevscansu da kasik ağrıları ve göğüs hassasiyeti vardı hamis o :) acaba sende mi hamissin :) ne zaman kan vercen canım regli belirtin var mi???
H.b ama 18nde ovulasyn gnumdu yalvar yakar boş gecirmdm 4 gündur sancım var bya da akntı var acba ttmsmdr :-*Oyy kiyamam ben sanaaa yaaa hoş geldin canım topigimize sefalar getirdin neden olmuyo canım doktora gittin mi?
Hadi hayrlisi cnm ins vardir bebisYok cnm regli belirtim hic yok sikinti falan yapinca gecikirdi ama son 4 aydir falan duzenli gidiyordu evet ilk defa gogusleeim hem sis hemde cok cok hassas