• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Aslinda cok cokk iyi degerlendirdim ama hic belirti olmadigi icin pek hissetmiyorum :) olmazsa bidahaki ayi degerlendircez artik napalim :)

Çok iyi yapmissin inşallah emekleron bos çıkmaz çok aramadan evlat sahibi olursun ne kadar lık evlisin canım. Hem bak bizim kfadansin bu ay olmasa da uzulmicez Allahın izniyle bizde annis olcaz :)

Çok iyi yapmissin inşallah emekleron bos çıkmaz çok aramadan evlat sahibi olursun ne kadar lık evlisin canım. Hem bak bizim kfadansin bu ay olmasa da uzulmicez Allahın izniyle bizde annis olcaz :)
Benim aslinda haziranda iki yil doluyo kuzum evlilik. Yeni istiyoruzz. Bi de istiyoruz derken korunmayi biraktik artik olursa olur diyoruz. Esim simdilik hic sıkıştirmiyo Allah razi olsun, o yuzden rahatim olmazsa uzulmucem ben de sizin gibi :)
insalkah genc gyzel cici annisler oluruz Allah in izniyle :)

Benim aslinda haziranda iki yil doluyo kuzum evlilik. Yeni istiyoruzz. Bi de istiyoruz derken korunmayi biraktik artik olursa olur diyoruz. Esim simdilik hic sıkıştirmiyo Allah razi olsun, o yuzden rahatim olmazsa uzulmucem ben de sizin gibi :)
Kesnlikle uzulme skinti yaparsn zaman atio rahat brak kendini cnm hic dusunme

H

Hg Cnm aramza sabir ve Rabbimize dua esicz doktora gttin mi peki ve kac yildr istiyrsun
h.b cnım konyada ozel hastaneye ankrada dvlet hastanelrne gtdm özelde hicbr skntn yok hamle kalmanda sorun yok ddler ank daki sami ulustda nrmal yolla hamile kalman imknsz dyolar ovlsyn gnlrmi takp edyrum düznli oluyo adtm 32 günde bir oluyo hersy allaha bgli ol drse olur umudmu krmdm

h.b cnım konyada ozel hastaneye ankrada dvlet hastanelrne gtdm özelde hicbr skntn yok hamle kalmanda sorun yok ddler ank daki sami ulustda nrmal yolla hamile kalman imknsz dyolar ovlsyn gnlrmi takp edyrum düznli oluyo adtm 32 günde bir oluyo hersy allaha bgli ol drse olur umudmu krmdm
Hakkinda hayrlisi cnm Rabbim nasipetsin ins bol bol dua et cnm uzme kendi hic

Gercekten nasipten oteye yol yok cnm, Rabbim insallah cok bekletmeden kucagini doldursun, dualarini cevirmesin

Canım yaa uç gün geçti ve hala regli olmadin? Daha önce oluyor muydu yaa ? Kız inşallah hamilesindir firdevscansu firdevscansu da kasik ağrıları ve göğüs hassasiyeti vardı hamis o :) acaba sende mi hamissin :) ne zaman kan vercen canım regli belirtin var mi???
Yok cnm regli belirtim hic yok sikinti falan yapinca gecikirdi ama son 4 aydir falan duzenli gidiyordu evet ilk defa gogusleeim hem sis hemde cok cok hassas

Back