Benim aslinda haziranda iki yil doluyo kuzum evlilik. Yeni istiyoruzz. Bi de istiyoruz derken korunmayi biraktik artik olursa olur diyoruz. Esim simdilik hic sıkıştirmiyo Allah razi olsun, o yuzden rahatim olmazsa uzulmucem ben de sizin gibi :)
insalkah genc gyzel cici annisler oluruz Allah in izniyle :)
Gercekten nasipten oteye yol yok cnm, Rabbim insallah cok bekletmeden kucagini doldursun, dualarini cevirmesin
Insallah cnm ya dua edin bana insallah hepimizin olurHadi hayrlisi cnm ins vardir bebis
Yok cnm regli belirtim hic yok sikinti falan yapinca gecikirdi ama son 4 aydir falan duzenli gidiyordu evet ilk defa gogusleeim hem sis hemde cok cok hassas
İns cnmmInsallah cnm ya dua edin bana insallah hepimizin olur
Ay bal damliyor agzindan ya insallah cnm benim ya simdi istanbula gidiyorum insallah orda yaptoricm kanAmaninn sende hamissin ben teşhisi koydum :)))
H.b ama 18nde ovulasyn gnumdu yalvar yakar boş gecirmdm 4 gündur sancım var bya da akntı var acba ttmsmdr :-*
Ae o cnm tekrar gel emi opuldun kocaman dualarinda unutma bizi hakkinda hayrlisi artik kuzumCanlar muhabbetimuze doyamadab gidiyorum bu gecelik. Uyumam lazim. Yarin erkenden yola cikacagiz. burdaki ortami muhabbeti samimiyetinuzi cok sevdim. Kendim topic acmustim ama oraya bile ugramam heralde artik :) berkese iyi geceler diliyorum, Rabbim gonlunuze gore versin, guzel haberler almak dilegiyle hoscakalin :)
Bencede hamis gibisin duzenli giden afetin 3gun gecikmesi normal degil stres disinda stres yaptin mi bu ay canimInsallah cnm ya dua edin bana insallah hepimizin olur
Canlar muhabbetimuze doyamadab gidiyorum bu gecelik. Uyumam lazim. Yarin erkenden yola cikacagiz. burdaki ortami muhabbeti samimiyetinuzi cok sevdim. Kendim topic acmustim ama oraya bile ugramam heralde artik :) berkese iyi geceler diliyorum, Rabbim gonlunuze gore versin, guzel haberler almak dilegiyle hoscakalin :)
Ay bal damliyor agzindan ya insallah cnm benim ya simdi istanbula gidiyorum insallah orda yaptoricm kan
Yaptim ama suan rahatladim en fazla iki gun gecikirdi stres yapinca ama test yaptim negatifBencede hamis gibisin duzenli giden afetin 3gun gecikmesi normal degil stres disinda stres yaptin mi bu ay canim
İns daha 10 gün war gecen ayda dogru durust adt ble olmadm 2 ped ble eskimedi yalvar yakar ddgmde dogru esim babsna ckms acyp sorumsuz bzmw kndi kndme nye bu insnla evlnp d kndmi yaktm dyrumCanım yaa inşallah tutmustur regli belirtisi falan değildir inşallah değerlendirmenin de iyi olmuştur yalvar yakar demedi de tuttum :)))))) inşallah bebjsinin habercisidir canım günün ne zaman ?
Ae o cnm tekrar gel emi opuldun kocaman dualarinda unutma bizi hakkinda hayrlisi artik kuzum
ben tesekkur ediyorum. Sizler de aeo. Opuyorum cok, gittim ben :)Canım ya çok tesekkur ederim çok mutlu ettin bizi dinlen Allahım yolunuzu açık etsin inşallah fazla yorma kendini Allaha emanet ol Optum görüşürüz :-*
Ilk size haber vericem ya veemez miyimYaa bize haber vermeyi unutma bak :) sözüm var hamişlerimize nazar boncuğu takicam sanırım teker teker nazar boncuğu geliyo inşallah sende hamissindir yaa :-*
İns daha 10 gün war gecen ayda dogru durust adt ble olmadm 2 ped ble eskimedi yalvar yakar ddgmde dogru esim babsna ckms acyp sorumsuz bzmw kndi kndme nye bu insnla evlnp d kndmi yaktm dyrum
Ilk size haber vericem ya veemez miyim
Ya güzel yürekli iyi insan bzı insnlr wardr ele avuca sıgyn bzlarda vardr svgi ugruna dnyayı göz ardı edn bn onlrdnım onun o ailesinin ögrtmelri oldugu surece kocm sorumluluk shbi olamaz. Aslnda kndsi cok iyi bri ama bi gaza glyo annsni ble tnımyo ben kcrak evlndgm icin knustrmyolr bni. Esimde ailesoe cok bgli birgun onlri grmsn can vrir ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?