19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ayy sen ne güzel konustun öyle ya :) üzülme tabi çok şükür Allahima sabrını verir insallah. Bence sizinkinin tam zamani Allahim izin verirse inşallah ha soyle bebisleromiz bizde boyle çıtır anneler oluruz

Canlar muhabbetimuze doyamadab gidiyorum bu gecelik. Uyumam lazim. Yarin erkenden yola cikacagiz. burdaki ortami muhabbeti samimiyetinuzi cok sevdim. Kendim topic acmustim ama oraya bile ugramam heralde artik :) berkese iyi geceler diliyorum, Rabbim gonlunuze gore versin, guzel haberler almak dilegiyle hoscakalin :)

H.b ama 18nde ovulasyn gnumdu yalvar yakar boş gecirmdm 4 gündur sancım var bya da akntı var acba ttmsmdr :-*

Canım yaa inşallah tutmustur regli belirtisi falan değildir inşallah değerlendirmenin de iyi olmuştur yalvar yakar demedi de tuttum :)))))) inşallah bebjsinin habercisidir canım günün ne zaman ?

Ae o cnm tekrar gel emi opuldun kocaman dualarinda unutma bizi hakkinda hayrlisi artik kuzum

Canım ya çok tesekkur ederim çok mutlu ettin bizi dinlen Allahım yolunuzu açık etsin inşallah fazla yorma kendini Allaha emanet ol Optum görüşürüz :-*

Canım yaa inşallah tutmustur regli belirtisi falan değildir inşallah değerlendirmenin de iyi olmuştur yalvar yakar demedi de tuttum :)))))) inşallah bebjsinin habercisidir canım günün ne zaman ?
İns daha 10 gün war gecen ayda dogru durust adt ble olmadm 2 ped ble eskimedi yalvar yakar ddgmde dogru esim babsna ckms acyp sorumsuz bzmw kndi kndme nye bu insnla evlnp d kndmi yaktm dyrum

İns daha 10 gün war gecen ayda dogru durust adt ble olmadm 2 ped ble eskimedi yalvar yakar ddgmde dogru esim babsna ckms acyp sorumsuz bzmw kndi kndme nye bu insnla evlnp d kndmi yaktm dyrum

Ayyy niye öyle diyosunn yaaa kiyamam Allahım mutlu mesut etsin inşallah bitanem ne güzel daha çitirsin fırından yeni çıkmış gelinsin hayat sana yon göstermesin sen hayata yon göster eşini de sorumluluk sahibi yapmak senin elinde senin akilli bi kadın olduğunu anladım hemen :)) ama diyim baaak haayaaaat cooooook guzeeeel bir birimizin değerini kıymetini bilmeliyiz :)))

Ya güzel yürekli iyi insan bzı insnlr wardr ele avuca sıgyn bzlarda vardr svgi ugruna dnyayı göz ardı edn bn onlrdnım onun o ailesinin ögrtmelri oldugu surece kocm sorumluluk shbi olamaz. Aslnda kndsi cok iyi bri ama bi gaza glyo annsni ble tnımyo ben kcrak evlndgm icin knustrmyolr bni. Esimde ailesoe cok bgli birgun onlri grmsn can vrir ;-)

Kaçarak evlendigini düşünmüştüm esin kaç yasında? Canım ben çok iyi anlıyorum seni eşim 29 yasında dünyanın en mükemmel insani benim gözümde ailesi ilk baslarda onu yönetiyordu ama onunla çok konuştum bekarken sevgiliykende ona kabul etmem için kural koymuştum kesinlikle ailesi benim basımın gözümjn üstünde yerleri var ama kesinlikle evliligimizi sadece ikimiz yonetcz demiştim 4 sene oldu evliligimkz ikinci senesinde rayına oturdu çok şükür farkında artik ailesinin ve benim yerim ayrı olduğunu hamd olsun Rabbime güzel gidiyor Allahım herkese hayırlı evlilikler hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah konuşarak halletmeye çalışın :-* akil vermek gibi olmiyim eminim sen daha iyi biliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…