19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben şeker hastysym 1 kimyasl gblik gcrdm zayftm o zaman ama simdi 92 kiloyum ank hastnlrde dogru duzgun bkmyolar ble knyada ablmın doktrna gtdm bi skntn yok ovrler ve uterus nrmal ddi hormnlarnda bozulma ver biraz kilo vermen gerkyor ddı skrmin dusmesi grkymuş esim hastnye hc glmdi bnimle bna sen kisrsn ben erkgm snuoa kadar dyo malm babsnın agzvla knusuyo alkol sigara da var esmde

Bugun olmam.lazim henuz olmadim ayy keske olmasam yaa dun cok agrim vatdi bugun yok ama gecen ay da bole oldu bi gun gecikerek geldi

Allahm gnlnun muradnı versn ins gclri sni hc uytmycak bi yumurcgn olur [QUOUE="ElifAhsen02, post: 41084974, member: 602585"]Bugun olmam.lazim henuz olmadim ayy keske olmasam yaa dun cok agrim vatdi bugun yok ama gecen ay da bole oldu bi gun gecikerek geldi [/QUOTE]

Ah beeee güzelim ne desem Bilemiyorum canım sen bunları bilerek mi kaçtım yavrum benim yaa anne de olmak istiyorsun hem ne desem gerçekten bilemiyorum Allahım ıslah etsin inşallah herşey gönlünce olur.

[/QUOTE]
Amiiiin cunlemizin insaallah canimm uyuasin raziyim sende uzme kendini esin dahi olsa sen.kisirsin diyemez bebeginiz oldugunda nasil yuzine bakacak hepimiz sadece bi surecten geciyoruz .insanlarin 50 yasinda dahi bebekleri oluyorken bizim niye olmasin Allah izin verdigi an olacak yeterki sabirla beklemeyi bilelim sakin uzme kendini strese sokma bu en buyuk etken zaten

Ah beeee güzelim ne desem Bilemiyorum canım sen bunları bilerek mi kaçtım yavrum benim yaa anne de olmak istiyorsun hem ne desem gerçekten bilemiyorum Allahım ıslah etsin inşallah herşey gönlünce olur.
Hayr bilmiyrdm blsydm kcrmydm ama bu yuwayı allahn iznyle ykmycm dim dik ayakta ttcm esimin duzlcgne inanyorum allahtn umut kslmez alkol alyo ama bna zarari olmyo kdi gbi etrefna bkyo bnde glmektn ctlyrum ben anldmki kmse icin kndmi uzmeye dgmyo edn mtlaka blck birgun XD

Amiiiin cunlemizin insaallah canimm uyuasin raziyim sende uzme kendini esin dahi olsa sen.kisirsin diyemez bebeginiz oldugunda nasil yuzine bakacak hepimiz sadece bi surecten geciyoruz .insanlarin 50 yasinda dahi bebekleri oluyorken bizim niye olmasin Allah izin verdigi an olacak yeterki sabirla beklemeyi bilelim sakin uzme kendini strese sokma bu en buyuk etken zaten[/QUOTE]
bizm minnakta ablamı hc uytmuyor enstm bbliktn ote anne gbi davrnyo bna glnce hc uzulmyrum ksir olsm kmyasal gblik gcrmzdmki yavrum tutnamamstı annesne ;-) hersye hrkse ragmen mtlym <3

bizm minnakta ablamı hc uytmuyor enstm bbliktn ote anne gbi davrnyo bna glnce hc uzulmyrum ksir olsm kmyasal gblik gcrmzdmki yavrum tutnamamstı annesne ;-) hersye hrkse ragmen mtlym <3[/QUOTE]
Aynen oyle . Benimde bi dusugum var malesef

bizm minnakta ablamı hc uytmuyor enstm bbliktn ote anne gbi davrnyo bna glnce hc uzulmyrum ksir olsm kmyasal gblik gcrmzdmki yavrum tutnamamstı annesne ;-) hersye hrkse ragmen mtlym <3
Aynen oyle . Benimde bi dusugum var malesef [/QUOTE]
Üzlme sende kilo problmi warmı bnde var vdm dyet yaprum . Hele bebisim bi glsn agznı brnunu skstrcm ndn bni bu kadar bkletdn dye

Aynen oyle . Benimde bi dusugum var malesef
Üzlme sende kilo problmi warmı bnde var vdm dyet yaprum . Hele bebisim bi glsn agznı brnunu skstrcm ndn bni bu kadar bkletdn dye [/QUOTE]
Canim ben tiroid hastasiyim o yuzden farkinda olmadigim donemde kilo aldim 70e kadar ciktim on kilo aldim simdi 66.5kiloya dustum diyetteyim devamida geliyor insaallah

Üzlme sende kilo problmi warmı bnde var vdm dyet yaprum . Hele bebisim bi glsn agznı brnunu skstrcm ndn bni bu kadar bkletdn dye
Canim ben tiroid hastasiyim o yuzden farkinda olmadigim donemde kilo aldim 70e kadar ciktim on kilo aldim simdi 66.5kiloya dustum diyetteyim devamida geliyor insaallah[/QUOTE]
İnsllah glr. Benim arkdsmda troid hstsydı ama yeni dogum yaptı

Canım bence sen bu evliliği ayakta tutabilirsin. Bağımlı olduğu için mi iciyo yoksa öyle arada bir falan mi? Senin bilmediğin bir derdi mi var acaba? Yanlış anlama bitanem ne olur kaçan kız eşinin gözünde pek değerli değil nedense benim kendi şahsi fikrim naz bile yapamiyolar trip bile atamiyolar çünkü her dk acaba yüzüme vurur mu ? Ailem arkamda olsaydı daha mi güçlü olurdum diye tetikteler bayanlar. Bir kaç kişi tanıdım aynen bu düşünceleri var cok sevip seviluyolar ama o laf yeme korkusu eziyo onları. Senin öyle olup olmadığını bilmiyorum ama kimseden korkma herşey senin elinde akli başında birisin güveniyorum sana herşey duzelcrk ve sen de coook tatlı ve çıtır bi annis olcaksin inşallah :) :-*

cnm merhaba,

kilo vermen çok güzel , pkos olsada olmasada kilo vermel yumurtlamaya çok iyi gelior,
madem yumurtlaman var ve adetlerinde düzenli , hiç kafana takma cnm günaşırı ilişki ile en az 6 ay içinde gebe kalırsın
allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin insallah

Ayy insaallah canim bal damliyor agzindan tiroidim vardi onu da duzelttik insaallah nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…