- 2 Şubat 2015
- 273
- 232
- 53
- 29
Bugun olmam.lazim henuz olmadim ayy keske olmasam yaa dun cok agrim vatdi bugun yok ama gecen ay da bole oldu bi gun gecikerek geldiCanım benim eşimin tahlilleri çok güzel maşallah Ya Allah bozmasin ama ona rağmen bir suru şey yedirip iciriyorum :)))) keciboynuzu pekmezi ari sütü bal poleni hakiki bala karisik bitkisel macunlar falan :)) aşılama isi kesin olsun da devam ederiz ya . sizdee ne problem var canim
Ben şeker hastysym 1 kimyasl gblik gcrdm zayftm o zaman ama simdi 92 kiloyum ank hastnlrde dogru duzgun bkmyolar ble knyada ablmın doktrna gtdm bi skntn yok ovrler ve uterus nrmal ddi hormnlarnda bozulma ver biraz kilo vermen gerkyor ddı skrmin dusmesi grkymuş esim hastnye hc glmdi bnimle bna sen kisrsn ben erkgm snuoa kadar dyo malm babsnın agzvla knusuyo alkol sigara da var esmde
Bugun olmam.lazim henuz olmadim ayy keske olmasam yaa dun cok agrim vatdi bugun yok ama gecen ay da bole oldu bi gun gecikerek geldi
[/QUOTE]Allahm gnlnun muradnı versn ins gclri sni hc uytmycak bi yumurcgn olur[QUOE="ElifAhsen02, post: 41084974, member: 602585"]Bugun olmam.lazim henuz olmadim ayy keske olmasam yaa dun cok agrim vatdi bugun yok ama gecen ay da bole oldu bi gun gecikerek geldi
Hayr bilmiyrdm blsydm kcrmydm ama bu yuwayı allahn iznyle ykmycm dim dik ayakta ttcm esimin duzlcgne inanyorum allahtn umut kslmez alkol alyo ama bna zarari olmyo kdi gbi etrefna bkyo bnde glmektn ctlyrum ben anldmki kmse icin kndmi uzmeye dgmyo edn mtlaka blck birgun XDAh beeee güzelim ne desem Bilemiyorum canım sen bunları bilerek mi kaçtımyavrum benim yaa anne de olmak istiyorsun hem ne desem gerçekten bilemiyorum Allahım ıslah etsin inşallah herşey gönlünce olur.
Yok canimm alistigim bi surecCanım yaaa inşallah adet olmazsinnn da hamissindir canım yaa yarin bi olsun hemen test yap emin ol sende fazla stres yapma bitanem :-*
bizm minnakta ablamı hc uytmuyor enstm bbliktn ote anne gbi davrnyoAmiiiin cunlemizin insaallah canimm uyuasin raziyimsende uzme kendini esin dahi olsa sen.kisirsin diyemez bebeginiz oldugunda nasil yuzine bakacak hepimiz sadece bi surecten geciyoruz .insanlarin 50 yasinda dahi bebekleri oluyorken bizim niye olmasin Allah izin verdigi an olacak yeterki sabirla beklemeyi bilelim sakin uzme kendini strese sokma bu en buyuk etken zaten
Aynen oyle . Benimde bi dusugum var malesefbizm minnakta ablamı hc uytmuyor enstm bbliktn ote anne gbi davrnyobna glnce hc uzulmyrum ksir olsm kmyasal gblik gcrmzdmki yavrum tutnamamstı annesne ;-) hersye hrkse ragmen mtlym <3
Üzlme sende kilo problmi warmı bnde var vdm dyet yaprum . Hele bebisim bi glsn agznı brnunu skstrcm ndn bni bu kadar bkletdn dyeAynen oyle . Benimde bi dusugum var malesef
Canim ben tiroid hastasiyim o yuzden farkinda olmadigim donemde kilo aldim 70e kadar ciktim on kilo aldim simdi 66.5kiloya dustum diyetteyim devamida geliyor insaallah[/QUOTE]Üzlme sende kilo problmi warmı bnde var vdm dyet yaprum . Hele bebisim bi glsn agznı brnunu skstrcm ndn bni bu kadar bkletdn dye
Hayr bilmiyrdm blsydm kcrmydm ama bu yuwayı allahn iznyle ykmycm dim dik ayakta ttcm esimin duzlcgne inanyorum allahtn umut kslmez alkol alyo ama bna zarari olmyo kdi gbi etrefna bkyo bnde glmektn ctlyrum ben anldmki kmse icin kndmi uzmeye dgmyo edn mtlaka blck birgun XD
Ya banada bi doktor var dedi bi doktor yok denecek kadar az dedi baska bi doktor kesinlikle yok dedi bu en son gittigim doktorda yok dedi . Ben de tuylenme hafif olcude var kiloda aldim . Adetlerim cok duzenli yumurtlamamda olusuyor . Biraz kilo aldim simdi veriyorum 3.5kilo verdim dahada vericem heralde kilo verince pko nun etkisi kalmiyor degil mi pek
Masallahhhh bzm topigimizeeeeCanlar ya bu arada topik ne ara 214 sayfalık oldu maşallah :::)))))
Ayy insaallah canim bal damliyor agzindan tiroidim vardi onu da duzelttik insaallah nasip eder rabbimcnm merhaba,
kilo vermen çok güzel , pkos olsada olmasada kilo vermel yumurtlamaya çok iyi gelior,
madem yumurtlaman var ve adetlerinde düzenli , hiç kafana takma cnm günaşırı ilişki ile en az 6 ay içinde gebe kalırsın
allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin insallah
Masallahhhh bzm topigimizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?