Akadaşlar elinde bu numaralarda ayakkabı olanlar resim gönderebilirlermi,deri patiklerde olur ev de giyilecek gibi..
bulamadıysanız resim yollayabilirim
buraya ekledim bende var canmBende istiyorm resim eklermisinz konuma
bende bu var canm ev içi patikte var ilgilenirsen resim eklerim resimdeki ayakkabı ortopedik ve kullanılmamıştır 19 no Eki Görüntüle 989439
Nedir fiyati en ayakabisinida gorebilirmiyim
ev ayakkabısı şuan resim yok kesin alırım dersen resim ekliyim biri lcw biri fbli biride güzel bi marka şirin bişi düşünürsen resim ekliim
oda doğru canm bebeğimi yatırıp ekliyim beklersen ilk arabam arıyorum elinde varsa onunla takas yapabilirizyada uygun başka şeyler varsa olurGormeden nasil kesin alirim deyim arkadasim.bu ayakabinin fiyati nedir.takas dusunursen kesin olur tabi
oda doğru canm bebeğimi yatırıp ekliyim beklersen ilk arabam arıyorum elinde varsa onunla takas yapabilirizyada uygun başka şeyler varsa olur
oda doğru canm bebeğimi yatırıp ekliyim beklersen ilk arabam arıyorum elinde varsa onunla takas yapabilirizyada uygun başka şeyler varsa olur
yok canm emzik ihtiyacımız yok şimdilik stok yaptım eskitince bakarızBebek urunlerimden kaldi bi kac bit pazari bolumdede var bisiler urunlerim ya sifir yada bir kez kullanildilar inceleyebilirsin canm.emzigin eskimedimi senin avent emzik duruyo hala bak
yok canm emzik ihtiyacımız yok şimdilik stok yaptım eskitince bakarızben şu bebişi yatırıyım geliyorum uyumuyo kitaplarımı yırttı
savaş yapıyoruz ayağımda şuan sallamaya çalışıyorum gülüyo dalga geçiyo sankiBu saate bebismu kalir kiz uyut uyut
savaş yapıyoruz ayağımda şuan sallamaya çalışıyorum gülüyo dalga geçiyo sanki
nerden buldun kız 10lirayaBende ilk arabam yeni aldim bi arkadastan hemde 10 luraya inanabiliyomusun
nerden buldun kız 10liraya
ayakkabı 25 lira canm markası den<3or die bi marka çok kaliteli ve şık bi ayakkabı diğerlerininde resmini çekip atıcam şimdi benmkinin uyumaya niyeti yokAy tamamen tesaduf gezinirken baska bi sitede tertemiz.kadin tam atiyodum ilan vermek gelsi aklima dedi nasip bana kaldi.ayakkabinin fiyatini solemedin canm bide markasi ne
ayakkabı 25 lira canm markası den<3or die bi marka çok kaliteli ve şık bi ayakkabı diğerlerininde resmini çekip atıcam şimdi benmkinin uyumaya niyeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?