Bebek İkinci El 19-20-21-22 numara erkek bebek ayakkabı

Dogamel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
569
3
46
İstanbul
Akadaşlar elinde bu numaralarda ayakkabı olanlar resim gönderebilirlermi,deri patiklerde olur ev de giyilecek gibi..

Akadaşlar elinde bu numaralarda ayakkabı olanlar resim gönderebilirlermi,deri patiklerde olur ev de giyilecek gibi..
bende bu var canm ev içi patikte var ilgilenirsen resim eklerim resimdeki ayakkabı ortopedik ve kullanılmamıştır 19 no $ayk.jpg

Gormeden nasil kesin alirim deyim arkadasim.bu ayakabinin fiyati nedir.takas dusunursen kesin olur tabi
oda doğru canm bebeğimi yatırıp ekliyim beklersen ilk arabam arıyorum elinde varsa onunla takas yapabilirizyada uygun başka şeyler varsa olur

oda doğru canm bebeğimi yatırıp ekliyim beklersen ilk arabam arıyorum elinde varsa onunla takas yapabilirizyada uygun başka şeyler varsa olur

Bebek urunlerimden kaldi bi kac bit pazari bolumdede var bisiler urunlerim ya sifir yada bir kez kullanildilar inceleyebilirsin canm.emzigin eskimedimi senin avent emzik duruyo hala bak:27:

Bebek urunlerimden kaldi bi kac bit pazari bolumdede var bisiler urunlerim ya sifir yada bir kez kullanildilar inceleyebilirsin canm.emzigin eskimedimi senin avent emzik duruyo hala bak:27:
yok canm emzik ihtiyacımız yok şimdilik stok yaptım eskitince bakarız :1: ben şu bebişi yatırıyım geliyorum uyumuyo kitaplarımı yırttı

Ay tamamen tesaduf gezinirken baska bi sitede tertemiz.kadin tam atiyodum ilan vermek gelsi aklima dedi nasip bana kaldi.ayakkabinin fiyatini solemedin canm bide markasi ne
ayakkabı 25 lira canm markası den<3or die bi marka çok kaliteli ve şık bi ayakkabı diğerlerininde resmini çekip atıcam şimdi benmkinin uyumaya niyeti yok

Back