• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18mm yumurta varken dondurulmuş transfere başlanır mı?

Nile37

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
168
171
23
39
Evet kızlar başlıkta sorduğum üzere adetin 2. günündeyim ama 18 mm yumurta gördü doktorum. Yalnız biz bugün dondurulmuş embriyo transferi sürecine başladık, sizce umut var mı, doktorum sorun olsa riske atmam dedi ama ben hiç büyümüş yumurta ile ilaçlı transfere başlandığını duymamıştım.

Aranızda hiç var mı büyümüş yumurta varken transfere başlayan? Nolur bi fikir verin öyle negatif başladım ki sürece..

Evet kızlar başlıkta sorduğum üzere adetin 2. günündeyim ama 18 mm yumurta gördü doktorum. Yalnız biz bugün dondurulmuş embriyo transferi sürecine başladık, sizce umut var mı, doktorum sorun olsa riske atmam dedi ama ben hiç büyümüş yumurta ile ilaçlı transfere başlandığını duymamıştım.

Aranızda hiç var mı büyümüş yumurta varken transfere başlayan? Nolur bi fikir verin öyle negatif başladım ki sürece..
E2 de progestanda yüksek olucak bu durumda yani doğru şekilde uygulamassa risk gibi geldi bana yeni oluşan bı yumurtami onceki adetten kalmamı bide belli değil sanirim bence ertele.

Kan değerlerime de bakılmadı malesef bilmiyorum. 2.kontrolde tekrar sorucam detaylı artık ☹️ Dr inaktif dedi muhtemel önceki adetten falan.

Back