- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
Eklicekleriniz yazlikmi kislikmi acaba
Canim sana kac beden ve yazlikmi kislikmilazim soyle bendevokurunvar.bakarim sana uygunlara.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sana kac beden ve yazlikmi kislikmilazim soyle bendevokurunvar.bakarim sana uygunlara.
Bisikleti getirirken ceyo terlikleride getiririm istersen.
Deri yazlık ayakkabı kaç numara? 27 28 numara ayakkabı terliğe ihtiyaç var... Siz ankarada mıydınız?
Sana cevap yazdim bu ssyfada.ona bir bak canim.Deri yazlık ayakkabı kaç numara? 27 28 numara ayakkabı terliğe ihtiyaç var... Siz ankarada mıydınız?
Kizimbir yasinda su an ama 1.5_2 yas kot sort kot salopet penye sort falan istiyorum
Salopeti sort seklinde istiyorum canim sen ekledikce ben bakarim ilgin icin teşekkürlerMothercare kot salopet var 1.5 yasa kadar olur.6 7 ay giydirirsin.belki daha bile cok giyer.kiz bebek kurk yazan dukkanima hic baktinmi.oraya mutlaka bak.birde resmini daha koymadim pembe etek var.2 yasa olur .penye sortada yarin bakmam lazim.vardir buyuk ihtimal.kiz bebek kurk sayfamdan salopete bak bitanem.didikle orayi cikar sana ordan uygunlar.
Salopeti sort seklinde istiyorum canim sen ekledikce ben bakarim ilgin icin teşekkürler
Ankaradayim.bisikletide begenecegindeneminim.ceyolar olur.deri sifir yazlik ayakkabi olur.sporlarda olur sanirim.ben bunlari yanimda getiririm.begrndigini alirsin okmi?ama bisikleti begenirsen bulusutuz.resimkoyimda yarin aksam.baska aradigin birsey varsa soyle tstlim ayirayim cunku resimkoyar koymaz saniyesinde satiliyor biliyosun.
Ben izmirdeyim ama şu an ankaradayım cumartesi dönüyorum bisikleti kızım burdayken oynasın diye almak istiyordum. Spor ayakkabıya ihtiyacımız yok çok var bizimde.. Değişiklik olsun diye babet ya da sandalet bakıyorum.
Biryas birbucukyas hatta 2yasta giyilebilir.15tl.mothercare.pazarliga acik.Eki Görüntüle 1079184 Eki Görüntüle 1079185 kirmizi ust 24 ay .minimidi marka 86 beden 5tl
Kot salopete uygun bişeylrr yaparmısınız almak istiyorum
Olur canim yaparim 12 olsun.baska ihtiyac vsrsa tek kargoda yollayim.inerim fiyatlarda canim.kiz bebek kurk konumdanda bakabilirsin