- Konu Sahibi topmodelgirl
eet canım dahil ben kolay olsun diye almadıklarımı hariç diye belirttimpembe kaban gomlek sapka dahilmi onlara baktinmi
bedenlerini hala belirtmedin ama canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eet canım dahil ben kolay olsun diye almadıklarımı hariç diye belirttimpembe kaban gomlek sapka dahilmi onlara baktinmi
kalplşı hırka
hello kıttylı ust
grı alt
duruyormu o grı alt pantolonmu esohmanmı?
Eki Görüntüle 964414 Eki Görüntüle 964415 Eki Görüntüle 964417
kazak 4tl
kot 5tl
elbise 2 tl
ucu beraber alınırsa 10tl olur
bakıcam buaksam urun ekemeye calısıcam.sevgılerelbise ve boleroyu ben isterim ama yanına başka şeylerde olursa kargoya değer.2 yaş ve yukarısı ürünler olur.hatta 1,5 yaşta uyar.
ahh malesef satıldı kalan tek urun pembe kazak hepsı satıldı suanmrb mothercare elbise duruyormu? Nerede oturuyorsunuz ?
elbise ve bolero sana ayyırdım.yenıler dende bakarsınbakıcam buaksam urun ekemeye calısıcam.sevgıler
elbise ve boleroyu ben isterim ama yanına başka şeylerde olursa kargoya değer.2 yaş ve yukarısı ürünler olur.hatta 1,5 yaşta uyar.
ebise be bolero senındır ayırdım yenı koyacaklarımdanda bakarsın.
kıyafetlerin devamını bekliyorum canım.öncelik hakkım var değil mi.siteye her zaman giremiyorum çünkü.keşke malime yükleseydin resimleri canım.görüşmek üzere.......bakıcam buaksam urun ekemeye calısıcam.sevgıler
1.sayfadaki pembe boğazlı ve bolero hariç hepsi
2.sayfadaki kot pantolon hariç hepsini bedenleri uygunsa almak istiyorum.
bazılarının bedenlerini azmışsın ,bazılarını yazmamışsın.
kızım daha yürümüyor ama sandaletlere de bakabilirim.2-3 yaşa uygun uyku tulumun var mı?başka resimlerde bekliyorum.özellikle swet ,eşofman takımı, eşofman altlarına,elbise,etek,tulum,kot pantolon olabilir.görüşmek üzere canım......
bedenleri kapsonlu esofman ustu haric 98 yani 2.3 yas.kapisonlu 3.4 yas.biraz dar bir kesim.tombiklere dar gelebilir :)
triko elbise alan arkadaşın olsun artık kısmet onaymış,karışıklık oldu heralde.ayırdıklarım hakkında konuşabiliriz,başka ekleyeceğin yoksa canım.ama varsa onları da bekleyeyimbedenleri kapsonlu esofman ustu haric 98 yani 2.3 yas.kapisonlu 3.4 yas.biraz dar bir kesim.tombiklere dar gelebilir :)
Sandaletler 10tl.ve27 numara ceyo ortopedik.sadece evde biray giydi..
pembe rugan.giyildi yipranmis onu 27 ortopedik.ici deri.disi rugan.7tl.babetler 2tl.sadece evde giyildi.ortopedik degil.oyunoynarken giyildi.prensescilik...:)
bedenleri kapsonlu esofman ustu haric 98 yani 2.3 yas.kapisonlu 3.4 yas.biraz dar bir kesim.tombiklere dar gelebilir :)
Sandaletler 10tl.ve27 numara ceyo ortopedik.sadece evde biray giydi..
pembe rugan.giyildi yipranmis onu 27 ortopedik.ici deri.disi rugan.7tl.babetler 2tl.sadece evde giyildi.ortopedik degil.oyunoynarken giyildi.prensescilik...:)