- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim birseyler tatlim.yarinda bakicam yine .canım 7/8 yaşa uygun neler var
kuzum benim kızım lcw da7/8 giyiyor monta ihtiyacımız yok teşekkür ederim.zayıf uzun boylu olunca giyimde sıkıntı işteCanim tam kac beden lazim.mesela bu mont 122.110 beden iki tane c a bluz var penyelefi guzel.biri kirmisibii lacivert ustu kalpli.bu montu da 30 yaparim sana.sifiri 100 c a da.sen bana tdm beden yaz.bakayim neler var.
Canim kurk yelek varsadece olabilecek.uzun boyluysa ve zayifsa benim kiz gibi iste.kuzum benim kızım lcw da7/8 giyiyor monta ihtiyacımız yok teşekkür ederim.zayıf uzun boylu olunca giyimde sıkıntı işte
Canim kiz kiyafetlerini nrreye yukledin bekliyom ben.birde beyaz montu sormussun oda 122 beden.özeline msj attım canım
canım günaydın çantaları ekledim gördünmü başlık çeşit çeşit çantalar hepsi takasa açıktır
bakiom simdi...
birde lcwnin beyaz montu var demişsin resim ekliyebilirmisin senin kızın kaç kilo bende bugün senin kızaolabilecek kıyafetleri ayırıp resim eklerim
27,28 numara spor ayakkabısı varmı elinde canım
Canim22kilo.boyu 116cm.ayaklar 30 31canım günaydın çantaları ekledim gördünmü başlık çeşit çeşit çantalar hepsi takasa açıktır
birde lcwnin beyaz montu var demişsin resim ekliyebilirmisin senin kızın kaç kilo bende bugün senin kızaolabilecek kıyafetleri ayırıp resim eklerim
27,28 numara spor ayakkabısı varmı elinde canım
Canim sayfadaki morlar spor.29numara.bence olur size.baya kucuk benimkine cunku.canım 7 ,8 yaş lcw penyeleri ,elbiseyi ,etekleri bu gece atacam resimleri