- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
-
Malesef cok cabuk satildi herseysadece ayakkabilar ve tssli kot kaldi....istediklerim var. eğer bedenler uyarsa ve ayırtan arkadaş almazsa eğer ben istiyorum; kızım 21 aylık. 2-3 yaş kışlık olanları almak istiyorum.
2.sıradaki gri tek alt
journey triko kazak ekru pembe kalpli
bolero
zara kalpli hırka
pembe askılı elbise
pembe mor hello kitty
çift taraflı kürk bunları beğendim. eğer beden olarak uygunsa toplu olarak almak istiyorum.
Duruyor istiuormudunuz.lutfen detaylari okuyun tasli kotta duruyor.babetlerde duruyor
Pembe rugan ayakkabılar iyi görünüyor resimde.. Derisinde soyulma var mı? Ceyo terlikleri ve durumu iyiyse rugan pembeyi almak istiyorum. İkise de 27 değil mi? Taşlı kot kaç yaş fiyatı ve durumu nedir
Ruganda onde soyulmusmu yipranmismi buyutup bakarmisin.gorunuyor.ceyolar evde giyildi yrpyeni.icinde tuylenme var.sanirim kece gibi bir kumas bu disi yepyeni.ikiay giydi kuculdu
Pembe rugan ayakkabılar iyi görünüyor resimde.. Derisinde soyulma var mı? Ceyo terlikleri ve durumu iyiyse rugan pembeyi almak istiyorum. İkise de 27 değil mi? Taşlı kot kaç yaş fiyatı ve durumu nedir
Tamam kalsın size iyi satışlar başkA şeyler ekleyecek misiniz[/QUOTE
yaza girerken eklerim biraz daha....ama hep kislikekliycem....benim kiyafet ev esyadi topicimde var orayada davet edeyim sizi orayada bakin...
Sadece pembe tasli kalplikot kaldi bunuda ben ekliyorum .ikisini almak isteyen...?Eki Görüntüle 968687
2 3 4 5 yas icin kiyafetler cok yakinda.ilk koyduklarimla ayni kalitede.simdiden ulasmak isteyen mesaj atsin.
2 3 4 5 yas icin kiyafetler cok yakinda.ilk koyduklarimla ayni kalitede.simdiden ulasmak isteyen mesaj atsin.
Ceptelimde sorun var.resimbile cekemiyorum.ceker cekmez koyucam resimleri.sevgiler.Slmlar ben 2 3yas kiyafwtlere bakmak isterim ozellikle mont yelek falan varsa
Ceyo terlikler kaç santim ? Başka ekleyeceklerin arasında ayakkabı terlik var mı cnm? Yeni veya sıfıra yakın şeyler varsa bakarım özelden de yazdım sana bisiklet hakkında
Eklicekleriniz yazlikmi kislikmi acaba
Ceyo terlikler kaç santim ? Başka ekleyeceklerin arasında ayakkabı terlik var mı cnm? Yeni veya sıfıra yakın şeyler varsa bakarım özelden de yazdım sana bisiklet hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?