- Konu Sahibi topmodelgirl
-
pembe elbise ve sarı buluzun kullanım durumları nasıl?başka şeyler ekleyecekmisiniz?
pembe elbise ve sarı buluzun kullanım durumları nasıl?başka şeyler ekleyecekmisiniz?
baslıkta belırttım.......
ok onlarda senin kaanları satıyorum ozaman.taslıkotu nıye ıstemedın tasgıbı bııkıkez gıyıldısadeceyukarıdakilerden de yeşil sweat ve pembe hello kityi fermuarlı sweati istiyorum
YENİ KOYDUKLARIMDAN YESİL SWEAT SATILDI...pEMBE HELLOKITTY SATILDI..KALANLARDAN İSTEDIKLERINI BANA YAZ COK SORAN VAR AMA ONCELİKSENINDEMISTIM SENI BEKLİYORUM OYUZDEN TATLIMpembe elbise ve sarı buluzun kullanım durumları nasıl?başka şeyler ekleyecekmisiniz?
elbise,bolero ve pembe elbise,sarı buluz toplam ne kadar olur?birde kapıda ödeme yapıyor musunuz?
tası kot patalonda satılmadı henuzbirde fiyat yazmamışsınız.
tası kot patalonda satılmadı henuz
taslı kotada bak ozelden konusalım sonraburda yazdım.cevap bekliyorum.
son kararınsa ozelden halledelımsatısımızıçok bol paça gibi göründü gözüme.o yüzden istemedim.kızım zayıf zaten.
son kararınsa ozelden halledelımsatısımızı
bunların hepsine fiyat istiyorum ,başka ekleyeceklerin yoksa canım.kot pantolon kalsın bol paça istemiyorum.özelden yazışabiliriz.benim istediklerim bunlardı.
pembe-mor hello kity tşört
gri eşofman altı
mothercare pembe elbise
kalpli zara hırka
kürk
journey kalpli triko kazak
gömlek
şapka
mont
yeşil sweat tişört
pembe fermuarlı hellokity tişört
bedenleri kapsonlu esofman ustu haric 98 yani 2.3 yas.kapisonlu 3.4 yas.biraz dar bir kesim.tombiklere dar gelebilir :)
Sandaletler 10tl.ve27 numara ceyo ortopedik.sadece evde biray giydi..
pembe rugan.giyildi yipranmis onu 27 ortopedik.ici deri.disi rugan.7tl.babetler 2tl.sadece evde giyildi.ortopedik degil.oyunoynarken giyildi.prensescilik...:)
Ceyo terlikler ile pembe ayakkabı satıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?