• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftalik bebegin cinsiyeti degisir mi

Herseyeragmenumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
130
34
28
Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ilk defa cinsiyete baktırdım bacakları tam açık değil ama erkeğe benziyor dedi ilk hamileliğim bu arada acaba tam konuşmadi ya sonraki haftalarda değişir mi merak ediyorum böyle durum yaşayan olduysa cevap verip bilgilendirse çok sevinirim. 😊

Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ilk defa cinsiyete baktırdım bacakları tam açık değil ama erkeğe benziyor dedi ilk hamileliğim bu arada acaba tam konuşmadi ya sonraki haftalarda değişir mi merak ediyorum böyle durum yaşayan olduysa cevap verip bilgilendirse çok sevinirim. 😊

Merhaba, cinsiyet netleşmiştir artık ne olucak merak ettim 😊 bu arada bende 17 haftalık hamileyim 14.haftada erkek 16.haftada emin değilim sadece tahmin yapabilirim büyük ihtimal kız dedi kafam karıştı 🙄

Merhaba, cinsiyet netleşmiştir artık ne olucak merak ettim 😊 bu arada bende 17 haftalık hamileyim 14.haftada erkek 16.haftada emin değilim sadece tahmin yapabilirim büyük ihtimal kız dedi kafam karıştı 🙄
Merhaba canım ben çokça rastladım değiştiğine ondan sordum benim 14 haftada hiç sormadığım için bilgim yoktu şuan 20 haftalık oldum bu sefer de erkek derse kesindir yani buraya yazarım 😊 umarım sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kucağımiza hepimiz için hayırlısı olsun 😊😊

ayrıntılıya kadar değişebilir emin olmadan alışveriş yapmayın 😘 doğumda değişen bile var ama nadir yani. Ayrıntılıyı bekleseniz yeter

Biz 29 haftalık olduk başlarda kız son haftada da bir kız bir erkek diye gidiyoruz bakalım hayırlısı ama cinsiyette tek inandığım ilk haftalarda fln karın aşağıda olunca kız

Merhaba arkadaşlar benimde ikiz gebelik 12 +3 haftayken Dr ikisinde erkek olduğunu söyledi 15 .ci haftamda başka bir Dr cinsiyet öğrenmek için gittim birinin kız diğerinin erkek olduğunu söyledi . Şuan 18 oldu yanılma ihtimalleri olur mu

Back