Evet yapılsaydı keşke. Çünkü toraksa kadar ense ödemi bebekte belirgin bir şişme durumu. Bir dahaki gebeliğinde bebeğine fetal kalp taraması yapılması gerekir o halde. Sadece bu işi yapan çocuk doktorları var.
Yani bin türlü sebebi olabilir güzelim ya ilaç kullanmış olabilirsin eşinle aranda alt grup uyuşmazlığı olabilir vs takma kafana folic asid kullanmaya devam et 3 5 ay sonra tekrar dene
Bir daha hamile kaldığında burdan yazarsın bir daha öyle birşey olmayacak için rahat olsun
Eğer hamileysem hemen yazarım, kalbim şimdiden pır pır etmeye başladı.:dance:
Daha dört gün var ama elim sürekli teste gidiyor. Yapsam çıkmayacak biliyorum. Moralim bozulacak. En iyisi Salı gününü beklemek.
Tekrar buradan üzüntümü paylaşam tüm arkadaşlara sevgiler gönderiyorum.
Daha dün gibi, oysa aylar geçmiş üzerinden.:1no2:
ARKADAŞIMM GEÇMİŞ OLSUNN BEN YENİ GÖRDÜMM BEBEĞİN ALINDIMII YAAAAA ALLAHIMM Bİ DAHA YASATMASIN BÖYLE BİŞEY CANIM:çok üzgünüm:
ama bi kan testi yaptırsana yada idrar testi al.çünkü sonradan da olsa kırmızılaşmaya başlıyor.benim hamileliğimde öyle olmuştu.
adetime 3 gün kala yaptım 20 dakika sonra baktığımda pembeleşmişti.
hadi kız ya git iki dakika yap ne olur:tomato:
Evet canım bebeğim karnımda öldü ve düşük yaptım.:çok üzgünüm:
AHH CANIMM UMARIM ALLAH KALBİNE GÖRE VERİR CANIMM.. BİŞEY SORACAMM TİROİD FALAN VARMIYDI SENDE BENDE 9+6 GÜNLÜĞÜM GUATIR VAR BENDE DE ONDAN ÇOK KORKUYOMM CANIM..:çok üzgünüm:
Sevgili R2D2;
Benzer şeyleri yaşamışız. Ben de bebeğimi 21 haftalıkken kaybettim geçen yıl.
Şimdi ise yeniden hamileyim ve 19. haftamdayım.
Şöyle bir gerçek var ki, şimdi, aynı şeyler olur mu diye biraz da tedirgin geçiriyorum hamileliğimi. Yani kolay değil, yaşamayan anlayamaz galiba bu duyguyu.
21. haftada ayrıntılı ultrasonu salimen atlatmadan kendi kendime hamileyim bile dememeye, heyecanlanmamaya çalışıyorum biliyor musun. Sanırım insan bu kadar çok üzüldükten sonra kendini korumak için bir savunma mekanizması geliştiriyor.
Sen umarım bu ay hamilesindir. (ben adetimden 4 gün evvel yapıp çok silik de olsa 2. çizgiyi görmüştüm.. kan testinde ise kesin çıkıyor bu dönemde, aklında olsun..)
Tüm kalbimle hamile olmanı ve çok huzurlu, kolay bir hamilelik geçirip sağlıklı bebeğini kucağına almanı diliyorum.
Sevgiler
Herşey bitti ve ben bugün evime döndüm.
Bursada amniyosentez için gittim bebeğin kalbi durmuş. 2 ekimde hastaneye yattım 5 ekim gecesi 02:00 de doğum yaptım. 18 haftalık 17 cm 180 gr bir erkek bebek. Neden böyle olduğu kesin belli değil. Sebep aramıyorum. Allahtandır diyorum.
Benim doğum hikayem de böyle bitti.
cosettenin dediklerine katılıyorum hatcem yap be ne olur..
gerçekten de sonradan çıkıyor testte..
hadi güzelim iki dakikanı alacak..
aman ne yapıyorsan yap:dilcikar:I ıh Salı günü yapcam işte.
Biliyorum bana domates atmak istiyorsun:tomato:
ama daha erken.benneyaptımki
AHH CANIMM UMARIM ALLAH KALBİNE GÖRE VERİR CANIMM.. BİŞEY SORACAMM TİROİD FALAN VARMIYDI SENDE BENDE 9+6 GÜNLÜĞÜM GUATIR VAR BENDE DE ONDAN ÇOK KORKUYOMM CANIM..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?