18 aylık oğlum gece sürekli uyanıyor

altocumuluslenticularis

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
8
1
31
Sevgili anneler yardımınıza çok ihtiyacım var. Oğlum 18 aylık ve geceleri sürekli uyanıyor saat başı kalkıyoruz. Son 1 haftadır her gün böyle. Ayakta sallayarak uyuyor. Mama ve memeyi keseli 2 ay oldu gündüz uykusu da normal, öğlen 2 gibi yatıp 2-2,5 saat uyuyor. Hep aynı saatte yatırıyorum. Burnu mu tıkanıyor acaba anlayamadım bir türlü. Aynı evrede aynı sorunu yaşayan anneler bana çözüm sunabilir mi lütfen artık uykusuzluktan çıldırmak üzereyim

Diş çıkarıyor azı dişlerine bakın

Azi disler geliyor annesi meme veriyor olsaydiniz memeyle rahatlar diyecektim ama diyemedim.

Ilk azidan sonrasi daha kolay oluyor merak etmeyin.

Azi disler geliyor annesi meme veriyor olsaydiniz memeyle rahatlar diyecektim ama diyemedim.

Ilk azidan sonrasi daha kolay oluyor merak etmeyin.
Keşke öyle olsa ama azı dişleri çıkalı çok oldu tüm dişleri çok erken çıktı zaten hiçbir diş çıkarma döneminde de böyle uyku problemi olmamıştı

Keşke öyle olsa ama azı dişleri çıkalı çok oldu tüm dişleri çok erken çıktı zaten hiçbir diş çıkarma döneminde de böyle uyku problemi olmamıştı
Erkenci kuslardan sizinki de o zaman

Uykudan uyanıp aglama krizleri mi geciriyor ne yapıyor tam olarak?

(2 yas krizi 18 aylıkken baslayabiliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…