- 25 Mart 2025
- 1
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi bilinmeyen35
Merhaba 2 aylık bebeğim var ama gece sürekli emzirirken uyuyorum ve ne yaptığımı bilemiyorum kendime gelmeye çalışsam da olmuyo yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sıkıntı yatarak emzirmek ya, bence yapmayın nefes borusuna falan kaçar uyuklarken Allah korusunNiye yatarak emzirmiyorsunuz, siz de uyursunuz ne güzel
Ben de uyumamak için kadınlarkulbünde geziyorum gece emzirmeye uyanıncaMerhaba 2 aylık bebeğim var ama gece sürekli emzirirken uyuyorum ve ne yaptığımı bilemiyorum kendime gelmeye çalışsam da olmuyo yardımcı olurmusunuz
Hiçbir şey olmuyor bebeğim 18 aylık oldu sadece yatarak emzirdimÇok sıkıntı yatarak emzirmek ya, bence yapmayın nefes borusuna falan kaçar uyuklarken Allah korusun
Yatmaktan kastınız uyumak mı yoksa uzanmak mi? Konu sahibi uyuyakaldığından bahsetmiş ve bu çok riskli bir durum. Oturur pozisyonda uyuyakalsa da riskli uzanırken uyusa da riskli. Allah korusun bu şekilde çok fazla kaza yaşanıyor. Konu sahibi sizin için tavsiyem eşinizden destek alın o da sizinle uyansın ve emzirme bitene kadar sizi izlesin hatta uyuyakalırsaniz bebeği eşiniz alıp yerine koyabilir ya da aksi bir durumda müdahale edebilirHiçbir şey olmuyor bebeğim 18 aylık oldu sadece yatarak emzirdim
Hiçbir şey olmuyor bebeğim 18 aylık oldu sadece yatarak emzirdim
Yatmaktan kastınız uyumak mı yoksa uzanmak mi? Konu sahibi uyuyakaldığından bahsetmiş ve bu çok riskli bir durum. Oturur pozisyonda uyuyakalsa da riskli uzanırken uyusa da riskli. Allah korusun bu şekilde çok fazla kaza yaşanıyor. Konu sahibi sizin için tavsiyem eşinizden destek alın o da sizinle uyansın ve emzirme bitene kadar sizi izlesin hatta uyuyakalırsaniz bebeği eşiniz alıp yerine koyabilir ya da aksi bir durumda müdahale edebilir
4-5 ay öncesi riskli. Size bir şey olmadı diye güvenli denemez. Uyuyakalıp bebeğin üzerine düşebilir yeni anneler.
Yanıma yatırıp yan uzanıp emzirdim doğduğundan beri, ben de uyudum. Kendi yatarken nasıl üzerine düşebilir bebeğin? Hastanedeki ebeler yatarak emzirmemi söylediler hep. Tehlikeli olduğunu düşünmüyorum.
Konu sahibinin uykusu ağır mıymış ki? Ben de hep uyuyakalırdım ama bir ses çıkarsa bir hareket etse sıçrayarak kalkardım. Anne için çok rahat bir pozisyon.Gündüz yapılabilir bu ancak. Siz doğru pozisyonda durmuş olabilirsiniz. Uykunuz fazla ağır olmayabilir. Ama maalesef bir çok vaka var bununla ilgili.
Benimkinin boğazına kaçıyor devamlı ben o riski alamıyorum o yüzden, zaten bu aralar böyle vefat eden çok bebek var maalesefHiçbir şey olmuyor bebeğim 18 aylık oldu sadece yatarak emzirdim
Yatarak mı emziriyorsunuz ? Dik oturun ve gerekirse yanınıza birşey koyun onu yiyin emzirmeye kalktıkça. Yerken belki açılırsunız kraker,kuruyemiş vs.Merhaba 2 aylık bebeğim var ama gece sürekli emzirirken uyuyorum ve ne yaptığımı bilemiyorum kendime gelmeye çalışsam da olmuyo yardımcı olurmusunuz