- 5 Haziran 2018
- 120
- 20
- 98
- 25
- Konu Sahibi Ercannazli17
-
Insallah cnmEvet canı sıkıldığında yapıyor ve uykusu gelince oyun oynarken veya birşeylerle uğraşıyorsa yapmıyor ama normalmiş inşallah öyledir
Merhaba durumunuz nedirSelam Anneler..
Oglum 6 gün önce 18 ayına girdi ve gün icinde bu hareketi tekrarliyor en cokta uykuluyken yapiyor parmaklarını oynatıyor baş parmağini işaret veya bazen orta parmagını ile birleşturiyor oynuyor değdiriyor .. bazen tüm parmaklarını oynatıyor oynarken veya birşeg ile meskül len yapmiyor genelde boş zamanlarinda yapıyor otizmden süpheleniyorum göz teması var ismine bakiyor bazen bakmiyor daha bebek ne bileyim icime korku düştü 1 ay önce kadar yapıyordu vazgeçti şimdi tekrar yapıyor
Merhaba, normal olduğunu kim söyledi.. Doktora mı götürdünüz?Evet canı sıkıldığında yapıyor ve uykusu gelince oyun oynarken veya birşeylerle uğraşıyorsa yapmıyor ama normalmiş inşallah öyledir
Merhaba durumunuz nedirBenim oğlumda aynı şeyi yapıyor emerken ve canı sıkıldığında yapıyor gibi geliyor bana bilmiyorum artik
Sedef hanım merhaba sizdedemi aynı sıkıntı var benim oğlum 22 aylık yapıyor bu hareketiMerhaba, normal olduğunu kim söyledi.. Doktora mı götürdünüz?
Yani 1 ay diyebilirim ara ara parmak ucu yürür kelime sayısı az bunlar dışında birşey yokNe zamandır yapıyor acaba? Doktora gittiniz mi?
Gelecek ay doktora goturucez bakalimNe zamandır yapıyor acaba? Doktora gittiniz mi?
Gelecek ay goturucez rutin kontrolleri vardı zatenDoktora gittiniz mi?
Hayır doktorla görüşmedim .Herhangi birine sordunuz mu doktor olarak normal geçer vs dedi mi?
ay oğlum bırakmıştı bi haftadır bugün yine öyle yapıyor(orta parmağını işaret parmağını birliltşrme) sizde durumlar nasılMerhaba durumunuz nedir
Sedef hanım merhaba sizdedemi aynı sıkıntı var benim oğlum 22 aylık yapıyor bu hareketi
Bizde bir gelişme yok hala ara ara yapıyor parmaklarını üst üste koyuyoray oğlum bırakmıştı bi haftadır bugün yine öyle yapıyor(orta parmağını işaret parmağını birliltşrme) sizde durumlar nasıl
siz götürecektiniz haftasonu ne yaptınız acabaBeni çok korkutuyor bu süreç inşallah bir şeyleri yoktur.
Bence bu çocuklar normal ya bakıyorum bunu hepsi yapıyor hepsinde aynı anda sıkıntı olamaz kisiz götürecektiniz haftasonu ne yaptınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?