- 25 Eylül 2011
- 7.433
- 11.152
- 498
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Adela yayincilikta bi tarz buyuk legolar var bakmanizi tavsiye ederimoy canım benım masallah
ben bırde seylerden arıyorum ahsap veya dogal malzemeden yapılan buyuk legolardan ya da puzzle ama plastık olmayanlardan eskıden vardı bız cocukken... sımdı hersey plastıkbunlar nerden bulunur acaba
cok tesekkur ederımAdela yayincilikta bi tarz buyuk legolar var bakmanizi tavsiye ederim
cok tesekkur ederım
legoya bakarken buda cıktı hemen getırtıyorum sagolun
Parmak lâ işaret etmiyor ama çok nadir işaret ediyo çok sevinirse sadeceAnlattiklariniza gore cocik gayet normal,normal olmayan sizsiniz. Rahat olun biraz,ilk cocuk sanirim. Benim ilki 6 yasimda ,ikinci 15 aylik onlardan kiyas yapiyorum,bana cok normal geldi yavrunuz.
Evet ilk çocukAnlattiklariniza gore cocik gayet normal,normal olmayan sizsiniz. Rahat olun biraz,ilk cocuk sanirim. Benim ilki 6 yasimda ,ikinci 15 aylik onlardan kiyas yapiyorum,bana cok normal geldi yavrunuz.
Çocukta sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Benim oğlum 2,5 yaşına kadar toplasan 10-15 kelimeyi tam söyleyemiyordu. Sonra konuşmaya başladı ve 2 ayda ondan çok önce konuşmaya başlayanları geçti. Şuan azıcık sussun diye gözünün içine bakıyorum. Sürekli konuşuyor.Evet ilk çocuk
Biz tayinci yız yalnız kalmasın kardeşi olsun istedik. Hatalarımin farkındayım ama geç de kalmış sayılmam 3 gündür yoğun bir şekilde kızımla ilgileniyorum artık daha sıcak bana karşı komutlarımı da dinliyor şarkı söylüyorum dans ediyorum beni taklit ediyor iyiden iyiye. Bence iyiye gidiyoruz ama bir uzmana kesinlikle gideceğim ilk fırsattaÇocukta sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Benim oğlum 2,5 yaşına kadar toplasan 10-15 kelimeyi tam söyleyemiyordu. Sonra konuşmaya başladı ve 2 ayda ondan çok önce konuşmaya başlayanları geçti. Şuan azıcık sussun diye gözünün içine bakıyorum. Sürekli konuşuyor.
Sizin hatalarınız var çocuğun elinde sürekli telefon varsa yada sürekli tv izliyorsa uyaran eksikliği çok normal. Ayrıca kardeş olunca düzelir mantığı çok çok yanlış. O kardeş doğup ona arkadaş olana kadar çocuk 4 yaşına gelecek. Kaldıki daha yaptığınız çocukla ilgilenecek vaktiniz yok hangi mantıkla bi daha çocuk yapıyorsunuz.
Bir tek buna takilmayin. Oglum herseyi surekli parmakla gosterir,kizim bunu cok nadir yapardi.Parmak lâ işaret etmiyor ama çok nadir işaret ediyo çok sevinirse sadece
Oglunuz kaç aylık suan. Üzülmeyin bol zaman ve ilgi geçirin ben 3 gün de gerçekten iyiye gidecek deneyimler kat ettimKendi çocuğunuzu kimsenin çocuğuyla kıyaslamayın. Her çocuk nasıl ki aynı anda yürümüyosa aynı anda diş çıkarmıyosa aynı anda tuvalete alışmıyosa aynı anda da konuşmayacaktır. Benim oğlumun yaşıtları bülbül gibi konuşuyorlar ve tuvalete alışıyolar ama benimki ne konuşuyor ne de tuvalet konusu zaten şuan uzak bize
Üzüldüğün zamanlar oluyor bu duruma ama inşallah ilerde o da konuşur umuduyla bekliyorum
Oglunuz kaç aylık suan. Üzülmeyin bol zaman ve ilgi geçirin ben 3 gün de gerçekten iyiye gidecek deneyimler kat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?