18+4 haftalık hamileyim kasıklarımda yürürken baskı oluyor tecrübeleronizo paylaşır mısınız

goksininAnnesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
32
3
1
28
Yürürken sanki doğum yakını olan baskı gibi oluyor zaten düşük riskim de vardı bilgisi tecrübesi olan var mı

Taş gibi de olur, baskı oluyor bebiş agirlastikca gayet normal, düşük riskin hala var mi ki? Öyleyse dinlenmen lazım zaten ayakta kalmaman gerekir

Taş gibi de olur, baskı oluyor bebiş agirlastikca gayet normal, düşük riskin hala var mi ki? Öyleyse dinlenmen lazım zaten ayakta kalmaman gerekir
Kalkmıyor mümkün olduğunca 15 dk geçmesin ayakta kalma süren ddi doktor muayeneye gitcem ama bir kaç gündür arttı korktum birazda

18+1deyim. Kanamam olduğu için 1 aydır yatıyorum. İlk kez bugün çok kısa yürüyüş yaptım. Aynı şekilde baskı gibi oldu. Ayakta kalmaya alışmadığımız için oldu bence.

Kızlar bende 18 +4 oldum ve sürekli karnımın alt kısmında çok keskin ağrılarım var bu ağrılar sürekli ve gecmeyen şekilde bi kac defa acile bile gittim bebek büyüyor belki ondandır dediler ama artık korkuyorum bu ağrılardan bebek büyüdüğü için bu kadar günlerce süren ağrı olur mu böyle bir şey yaşayan tecrübesi olan var mı

Kızlar bende 18 +4 oldum ve sürekli karnımın alt kısmında çok keskin ağrılarım var bu ağrılar sürekli ve gecmeyen şekilde bi kac defa acile bile gittim bebek büyüyor belki ondandır dediler ama artık korkuyorum bu ağrılardan bebek büyüdüğü için bu kadar günlerce süren ağrı olur mu böyle bir şey yaşayan tecrübesi olan var mı
İlk çocuğum da belime vurdu ağrı bu kasıklarımda hangi ildesiniz

Ben kaybettim bebeğimi ağrılarım doğum sancısına dönüştü dikkat et
Ne yazacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm rabim sana sabrını versin o bi melek ahirete seni bekleyecek cennet kapısında seni tanımasam da inan ki çok üzgünüm ağlamaktan tutamıyorum kendimi ne olur dikkat et kendine Allah sana hayırlı bi kapı açsın acını hafiftsin inşallah 😞

Ne yazacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm rabim sana sabrını versin o bi melek ahirete seni bekleyecek cennet kapısında seni tanımasam da inan ki çok üzgünüm ağlamaktan tutamıyorum kendimi ne olur dikkat et kendine Allah sana hayırlı bi kapı açsın acını hafiftsin inşallah 😞
Amin Allah razı olsun benim bı cennet kuşum oldu artık üzülme ki bebeğine dikkat et ağrılarin için git doktora

Amin Allah razı olsun benim bı cennet kuşum oldu artık üzülme ki bebeğine dikkat et ağrılarin için git doktora
İnsan nasibinde ne varsa onu yaşıyor çok yakınım doğumda kaybeti bebeğini bugün iki çocuğu var Allah büyüktür eşinle ailenle paylaş içine atma Allah sana inşallah çok güzel günler nasip etsin istersen özelden de yazabilirsin bana içini dökmek istersen herzaman dinlerim seni canım

Back
X