18-35 Ya Bayanlar haydi aya ...

doktora gidersiniz gerekli görürse sağlık ocaklarında ücretsiz olarak yaptırılır yine.
beklemeye gerek yok,doktora gidin konuşun bence.

Evet bu asiyi bende oldum. Doktorum özellikle olmami istedi. Aksi takdirde cocugun dünyaya sakat gelmesi veya düsük yapma tehlikesi cok büyük. Ancak bu asiyi oldukdan sonra 3 ay boyunca hamile kalmamak cok önemli yoksa bebek icin tehlikeli olabilirmis bilginize.

Almanyadaki doktorlar 3 ay boyunca korunmak gerektigi konusunda hemfikir. Benim doktorum özellikle tekrar tekrar hatirlatti bana. 3 Ay beklemekte fayda var diye düsünüyorum, icimiz rahat olur en azindan.

Kizamikciga yakalanmak degil, kizamikcik olan bir cocuga dokunmak dahi yeterli karindaki cocugun tehlikeye girmesi icin. Almanyada bu asiya cok önem veriliyor üstelik türkiyedekinin aksine asiyi oldukdan sonra 3 ay beklemek gerekiyor. Sakin ne geregi var biz olmadikda noldu gibi söylentilere kulak asmayin arkadaslar burda cocugun sagligi sözkonusu isinizi sansa birakmayin. Cocugunuzun sagligi icin calismalara 3 ay gec baslamissiniz cok mu. Sakin ihmal etmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…