selam kızlar ben de duydum bu aşıyı ama bir kaç kişi de böyle bir aşıya ne gerek war biz olmadık da ne oldu bu kısırlaştırmak içn falan olmasın dediler. Ne alaka ki sonuçta bütün türkiye de duyuldu.Kimisi yaptır mutLaka diyor kimisi gerek yok diyor ben karar veremedim benneyaptımki
Ankara henuz aile hekimligine gecmemis simdi okudugum kadariyla... gecmis olsaydi hemen vurdururdum. cok guzel bir uygulama gercekten... saglik reformlari harika masallah...
ben oldum aşıyı ama 2 eylülde biteceğini söyledi hemşire....geçkalmış olmayasınız
selam kızlar ben de duydum bu aşıyı ama bir kaç kişi de böyle bir aşıya ne gerek war biz olmadık da ne oldu bu kısırlaştırmak içn falan olmasın dediler. Ne alaka ki sonuçta bütün türkiye de duyuldu.Kimisi yaptır mutLaka diyor kimisi gerek yok diyor ben karar veremedim benneyaptımki
aaa ne olacak şimdi pekii ??
yok artık daha neler...bunları söyleeyenler paramoyak mı yaaa:1shok:
fesat insan çokkk
ben de bir ay önce oldum..aşııyı yapan dr bana 1 ay korunmam gerektiğini söyledi..hamile kalma dedi..ancak bazı sitelerde bu konuyla ilgili yazılar okudum en az 3 ay kimisi de 6 ay diyor..anlamadım valaaaaaaa..doğrusunu bilen söyler mi?
süre geçmiş olabilir ama bu aşı ücretlide yapılıyor illaki devlet yaptıracak diye bir şey yok.