.Eki Görüntüle 1780758 10 tl e bebek 2 yas
Size ozel msj attimBaşka neye ihtiyacınız var
biraz önce kargo bilgisi geldi ürünler yarın akşam elimde olacak Allah'ın izniyle istersen sen benim konumdaki 1-2 yaş kıyafetlere bakmaya başlayabilirsin 2. mesajda istediklerini ayırır diğerlerini tekrar yüklerim zaten çanta ve kırmızı kareli gömleği ayırmıştım 29. dan sonrakiler size uygun olanlar. 29. dan öncekiler bebek kıyafetiydi....Beni unuttun sandim kendimi hatirlatayim dedim
ürünlerim geldiiiii sizden haber bekliyorum...konumdaki 2. mesajda istediğiniz bedenler mevcut..Gorusmek uzere
Tmm en kisa zamanda bakicamürünlerim geldiiiii sizden haber bekliyorum...konumdaki 2. mesajda istediğiniz bedenler mevcut..
Hala duruyor mu elinizde??Eki Görüntüle 1780740 18 24 ay waikik 20 tl ikisi tertemiz
PEki il olarak neredesiniz ve son fiyatiniz nedir?
Pantolon mu gomlek mi eger gomlekse bakabilirim. BAska urun yok mu elinizde.zara kotlar var elimde 24-36
Mont var yine zara ortopedik bot sandalet var bu kadar gömlek var 1 tane hakim yaka beyaz hirka icine guzel yakisiyor pant var ayrida bakabilirsiniz tabi 18-24 zara kotlar yanlis yazmışım mont 24-36 ayPantolon mu gomlek mi eger gomlekse bakabilirim. BAska urun yok mu elinizde.
ozelden no mu yaxiyorum sizeMont var yine zara ortopedik bot sandalet var bu kadar gömlek var 1 tane hakim yaka beyaz hirka icine guzel yakisiyor pant var ayrida bakabilirsiniz tabi 18-24 zara kotlar yanlis yazmışım mont 24-36 ay
Bende de sıfır giysiler var. Özelden görüşelim hala arıyorsanız..Arkadaslar oglum icin 18 24 ay yazlik ve bu gunden itibaren giyilebilecek mevsimlik giyecekler ariyorum. Etiketli veya gercekten iyi durumda 2.el olsunlar lutfen. Oglum 17 aylik 81cm 11.5kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?