Merhabalar benim size uygun bedende bi kaç parça eşyam vardı satıldı sanmıştım ama malum kişi tarafından kandırılmışım allahtan erken farkettim kargo bana dönüyor beğendiğiniz olursa bakabilirsiniz konumda var bazılarının resimleri diğerlerini tekrar yükleyeceğim[/QUOTE
Merhaba konunuza baktim bi tane 18 ay kirmizi siyah kareli gomlek var onu begendim. Canta termos gibi kullaniliyosa onu da begendim. Geri gelen urunlerinizde 18 24 kiyafetler varsa bakmak isterim. O zamana kadar bunlari bana ayirin lutfen.
Bit pazari konunuzda uzun siyah tunik var kac beden
Pardon siz siyah elbiseyi soruyorsunuz sanırım tunik deyince kafam karıştı sizin sorduğunuz kadife elbise arkası fermuarlıGömleği ayırayım çanta termos olarak kullanılmıyo maalesef geri gelen kıyafetlerde de var uygun bedenler ama teslim alınca belirteyim mahçup olmak istemem. Tunik kısa kollu siyah beyaz olanı sordunuz sanırım 38 beden ayarında dikildi o
Peki cantanin boyutu nedir biberon bez canta islak mendil ve minik cuzdan sigar gibi miPardon siz siyah elbiseyi soruyorsunuz sanırım tunik deyince kafam karıştı sizin sorduğunuz kadife elbise arkası fermuarlı
Elbisenin boyu neredePardon siz siyah elbiseyi soruyorsunuz sanırım tunik deyince kafam karıştı sizin sorduğunuz kadife elbise arkası fermuarlı
çanta 35*40 boyutlarında sığar hepsiPeki cantanin boyutu nedir biberon bez canta islak mendil ve minik cuzdan sigar gibi mi
Elbisenin boyu nerede[/QUelbisenin boyu 85 cm civarı bende diz üstü duruyor hiç giyilmedi o elbise
Çantayı da ayırdım ürünler gelince haberleşiriz o zamanTmm cantayi da ayirin litfen. Urunleriniz gelince size de uyarsa whatsaptan konusalim
Gorusmek uzereÇantayı da ayırdım ürünler gelince haberleşiriz o zaman
Urunler donmedi miÇantayı da ayırdım ürünler gelince haberleşiriz o zaman
Canım günlerdir onlarca telefon görüşmesi yaptım şikayetlerde bulundum Esenyurt deyince herkes bi durup düşünüyor nasıl bi yer ki orası??? Neyse bugün işleme koydurdum biraz zor olsa da çok yakında gelecek seni de beklettim kusura bakmaUrunler donmedi mi
Beni unuttun sandim kendimi hatirlatayim dedimCanım günlerdir onlarca telefon görüşmesi yaptım şikayetlerde bulundum Esenyurt deyince herkes bi durup düşünüyor nasıl bi yer ki orası??? Neyse bugün işleme koydurdum biraz zor olsa da çok yakında gelecek seni de beklettim kusura bakmagelir gelmez haber veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?