- Konu Sahibi minik_prince
Sana da hayirli ramazanlar cano bayrama kavusmak dilegiyle ben aksama dogru tartilicam 3 5 gr eksjk ciksin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben askine sabah kalkinca ac karna tartiniyorum eksik ciksin dieaksham neden?Sana da hayirli ramazanlar cano bayrama kavusmak dilegiyle ben aksama dogru tartilicam 3 5 gr eksjk ciksin diye
Allah kabul etsin bende orucluyum akshamustu olgumu tartinca kucagimda tartiyorum yarim kilo eksik geldimOrucluyumya ondan olabilir mi sence
Hadi tartil bakalim☺normalde bende sabah ac karna tartiliyorum ama suan ac olacagim saat aksam
Aa unuttum disardayim ins oruc acmadan tartilabilirimHadi tartil bakalim☺
InshAllahIftara 10 dk kala eve girdim unuttum iste ya ins yarina kismet
Ben tutamadim gece adet oldum istesem hic adet olmam gecikirim Ramazanda adet olasim geldiIftara 10 dk kala eve girdim unuttum iste ya ins yarina kismet
Bende yasham tarzi haline getirmek istiyorumHamilelik oncesi benim.yillardir yaşam tarzimdir sadece su 18.00 den.sonra ve soda ise yarıyor.bayanlar hepinize sifa olsun.gitsin kaloriler
Sodayı 6dan sonra mı tükettinHamilelik oncesi benim.yillardir yaşam tarzimdir sadece su 18.00 den.sonra ve soda ise yarıyor.bayanlar hepinize sifa olsun.gitsin kaloriler
Evet günde 1 kezSodayı 6dan sonra mı tükettin
Kilo vermishmisin?60.1 kizlar tartildim unutmadim bugun
Bende dogumdan sonra ayi gibi tatli yiyordum sora yememeye bashladim kendimi sikdim2 hafta once 60.7 ydim ac karna .iftar ve sahurda da iyi gidiyorum ama tatli iste zaafim cay yani tatli yiyorum
hiçbiriniz benimle yarışamaz bence bu konudaBende dogumdan sonra ayi gibi tatli yiyordum sora yememeye bashladim kendimi sikdim
Of of diyorum kuzu ben bisey degil misim senin yaninda .hiçbiriniz benimle yarışamaz bence bu konuda
doğumdan sonra ilk iki ay küçük bir tencere un helvasını iki öğünde bitiriyordum bi de üstüne gece yatmadan önce 2-3 tane gofret yiyordum, şerbet gibi çaylar bol şekerli kompostolar da bonusu oluyordu