18:00dan sonra yemek yemeyip kilo vermeye varmisiniz?😍

Kizlar bende katilirim insallah cuma sabah tartilip yazayim kilomu. Suan adet oncesi tatli krizlerindeyim gergin ve de siskinim. Kendi kendime bikac gundur deniyordum olabildigince erkwn ywmeyi birakmayi. Peki aksam yemegini yediniz saat 5 yada 6 sonra hic bisey mi yemiyoruz :KK8:
Hoşgeldin canım kesinlikle katıl aramıza
Ben 5ten sonra su hariç hiçbir yiyip içmiyorum ve İnan uykularım bile daha güzel oldu
Midem rahat oluyor çünkü

Cok sagolasin ilgilenip hemen donus yaptigin icin. Insulin direnci olusmaya basliyor bende de dahiliye doktorum diyetisyene yonlendirdi 29 unda gidecegim gidene kadarda olsa biraz kilo versem iyi olur. Hos gidince de onun dediklerini uygulayabilecek miyim bilemiyorum ramqzan da geliyor cunku.
Uygularsınız merak etmeyin Ramazan’da sahur ve iftarı doktorun verdiği listeye uygun yaparsınız olur biter
Hem Ramazan’da Leptini çok çalıştığı için daha çok kilo verebilirsin dikkat edersen :KK66:

Kızlar Pazartesi yazmadık kilolarımızı :KK43:
Yarından itibaren başlayalım yazmaya bence daha kontrollü gideriz böylece
Bi de şöyle yapalım herkes boyunu kilosunun ve hedefini yazsın bakalım olur mu

Kızlar Pazartesi yazmadık kilolarımızı :KK43:
Yarından itibaren başlayalım yazmaya bence daha kontrollü gideriz böylece
Bi de şöyle yapalım herkes boyunu kilosunun ve hedefini yazsın bakalım olur mu
Hosbuldum, Pazartesi yazip , pazartwsi baslayacagim bende insallah . Cok tesekkur ederm yazdikariniz icin.

Bende yapmak istiyorum ama bebeğimi emziriyorum 14 aylik süt olmasi içinde baya yiyorum
Canım ben de emziriyprum hem de benimki 3 aylık sür olsun diye fazla yemene gerek sağlıklı beslenmen daha çok süt yapar hem de
Bi de bol su içmek ve dinlenmek de süt yapıyor
Sabahları yumurtanı peynirini eksik etme
Öğünlerinde etin salatan olsun bak nasıl süt oluyor

Canım ben de emziriyprum hem de benimki 3 aylık sür olsun diye fazla yemene gerek sağlıklı beslenmen daha çok süt yapar hem de
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için

Aynen oyle sut icin en en onemli sey bol bol su aslinda . Gercekten cok etkili.

Kizlar bugun kilo yazacaktik ben diyetisyene de gittim bugun 60.7 kilo haydi bismilllah son kahve ve cikolatami yiyeyim bu aksam da :KK45: sonra kahve yani hurma olarak degistirecegim ...

Kizlar bugun kilo yazacaktik ben diyetisyene de gittim bugun 60.7 kilo haydi bismilllah son kahve ve cikolatami yiyeyim bu aksam da :KK45: sonra kahve yani hurma olarak degistirecegim ...
EVet yazacaktık ama kimse yok buralarda

Ben de yazayım kilomu
64,9

X