- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben ikinci arkadaşa okuyorum biter birazdanlove_story ve Saksi_Degilim_Ben için okumayanlar
S sibellcim
Mintimint
Mintimint 2
N Nana
N Nana ablası
Umut_2019
Birpdrci
Gulcan2904
Okudum ben canım iki arkadaşım için Rabbim kabul etsin MoonfacedMomlove_story ve Saksi_Degilim_Ben için okumayanlar
S sibellcim
Mintimint
Mintimint 2
N Nana
N Nana ablası
Umut_2019
Birpdrci
Gulcan2904
Ay ben nasıl kaçırdım etiket gelöeyince. Şimdiden okundu say canım hemen bitiririm benlove_story ve Saksi_Degilim_Ben için okumayanlar
S sibellcim
Mintimint
Mintimint 2
N Nana
N Nana ablası
Umut_2019
Birpdrci
Gulcan2904
Şimdi paylaşırım canmYeni dua geliyo mu takipteyken göreyim sora kaciriyom
Canım sana zahmet olmazsa 2. Niyete annesi yazar mısın. Onun duası bana niyet etmesinler. Birinci benim 2. Annemin.şimdiden Allah razı olsun❤ MoonfacedMomListemiz
1 MoonfacedMom
2 @İpek
3 @Tospaagtd
4 Mrvyvz4832
5 Amarylliss
6 Mucizemm222
7 @Ada8171631
8 Merve
9 S Sabr-Sukur-Dua
10 S sibellcim
11 hersey_dua_ile
12 Kafiyesizsiir
13 humanbeings
14 love_story
15 Saksi_Degilim_Ben
➡16 Mintimint Bismillahirrahmanirrahim.Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli("Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni")Rahman ve Rahim olan adınla senden istiyorum. Allahım tez vakitte sen çocuğumun dilindeki düğümü çöz. Konuşmasını akıcı ve anlaşılır yap.Zihin açıklığı ver ve ona daha düzgün konuşması için yardım et Amin.Duama amin diyen arkadaşlarımın dualarınıda kabul et Amin.
➡17 Mintimint 2
Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla senden diliyorum ve yalnızca senden istiyorum Allahım. Senin katında imkansız yoktur. Ol deyince oldurursun. Sen dar olan rızkımızı genişlet, helalinden hayırlı bol rızıklar ver. Artık bize de kendi evimizi hayırlısıyla nasip et.Bekar kızıma hayırlı kapılar aç,iyi insanlarla karşılaştır Amin.
18 Sur-es
19 N Nana Nana
20 N Nana ablası
21 @MaviKuplik
22 -Adel-
23 Umut_2019
24 Luluuu94
25 T Tugce3333
26 Kara_gozlum
27 B Bademmm388
28 Minnosella098
29 Birpdrci
30 Gulcan2904
31 @ciceklibocekli111
32 bcgirl
33 Feslegen Kokulu Nane
Dua sahipleri 995
Okuyacak arkadaşlar 981
Yazdm kuzumCanım sana zahmet olmazsa 2. Niyete annesi yazar mısın. Onun duası bana niyet etmesinler. Birinci benim 2. Annemin.şimdiden Allah razı olsun❤ MoonfacedMom
Okudum canim arkadaslarim icinlove_story ve Saksi_Degilim_Ben için okumayanlar
S sibellcim
Mintimint
Mintimint 2
N Nana
N Nana ablası
Umut_2019
Birpdrci
Gulcan2904