- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.234
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Beni de ekler misiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen ekliyorumBeni de ekler misiniz :)
Kişinin çokluğuna göre düşecek canm şuan 2700 falan oluyo kişi başına ama gelen oldukça düşerKızlar günlük sayımız nedir? ☺
Peki sadece ‘Ya Semi’ esmasını mı okuyacağız yoksa Farklı esmalarda ekleyecek miyizKişinin çokluğuna göre düşecek canm şuan 2700 falan oluyo kişi başına ama gelen oldukça düşer
Yok canm ya semi sadece bu bitince başka esmalara geçeriz inşallahPeki sadece ‘Ya Semi’ esmasını mı okuyacağız yoksa Farklı esmalarda ekleyecek miyiz ☺
Hoşgeldin ekledim canmGeldimmm
Tamam beni de ekleyebilirsinizYok canm ya semi sadece bu bitince başka esmalara geçeriz inşallah
Ekliyorum hemen canmTamam beni de ekleyebilirsiniz ☺
Katılırım canım
Ekliyorum canmKatılırım canım
Ekliyorum hemen canmKatılırım inşallah
Ekleyeym mi listeye seni canmSur-es canım bak istersen
Canım sayıya göre sayı 1000 altına düşerse listenin sonuna eklersin beniEkleyeym mi listeye seni canm ☺
Tamam canm ☺ bizim eski gruplardan etiket yapar mısın arkadaşlarıCanım sayıya göre sayı 1000 altına düşerse listenin sonuna eklersin beni
Benide 2 kişilik yaz canım❤ES-SEMİ;Gizli açık,alçak-yüksek,küçük-büyük ,her varlığın bütün seslerini ve hareketlerini duyan,her sesi,her yalvarışı ve yakarışı dinleyip işiten.
Ebced değeri ve zikir saati:Bu esmanın zikir adedi(180) adettir.Zikir saati Müşteri:günü Perşembedir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Bu ismi,kendine mahsus saatinde okuyan ve okumaya adet haline getiren kimsye ,dost veya düşman ,kadın veya erkek herkesten iyi ve doğru,sevindirici haberler gelir.İstediği şeye kavuşur.
Zikrine devam eden kimsenin her türlü dileği ve duası kabul olur.İstediğine kavuşur.
Kulağında sağırlık hasıl olan kişi,bir salı günü bu simi şerifi temiz bir hatme yaprağına yazıp,halis badem yağı ile bozarak o yağdan kulağına damlatırsa.allah’ın izni ile iyileşir.
Herhangi bir kimsenin kalbini etkisi altına almak isteyen kişi,bı ismi aradaki soğukluk,kin,nefret ve düşmanlık gibihususlar olsa bile bunların giderilmesi niyeti ile ,seher vakti (18.000) defa “YA SEMİ” dieye okuyan ve her yüz de istediği kimsennin isteğinin yerine gelmesi için dilekte bulunan kimse ,istediği kişinin kalbini etkisi altına alır.kendine bağlar.Sevgi ve ilği hasıl olur.ve dolayısıyla aradaki soğukluk ve düşmanlıklar yok olur.
perşembe günü kuşluk namazından sonra 500 kere zikretmeye devam eden kimsenin hiç bir duası geri çevrilmez.
Günlük olarak 180 kez “Ya Semi Celle Celaluhü” ismini zikrederek Allah’tan duaların kabul edilmesi istenmektedir.
Perşembe günleri sabah namaz kılındıktan sonra 500 defa “Es-Semi” esması zikredilerek duaların kabul edilmesi dilenmektedir.
Teheccüd vaktinde edilen duanın kabul edileceği bilinir, bu vakitte 18.000 defa “Ya Semi” esması zikredilmektedir.
Zikri tamamlayan kişilerin gönlündeki dua ve istekler Allah tarafından karşılık verilmektedir.
Her gün beş vakit namaz kılındıktan sonra 100 kez “Ya Semi” esmasının okunması hayırlı olacak bir muradın gerçekleşmesini sağlamaktadır.
İlmini artırmak için 500 defa zikredilmelidir.
Listemiz