Merhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum bu siteye size kisaca ozletlemek istedigim bir evliligim var 2002 de gorucu usulu evlenip fransaya gelin geldim 25 gunde oldu bitti hersey 17 yasindaydim daha tanimadigim biriyle hic tanimadigim bilmedigim bir memlekete geldim gurbet ele yani ilk zamanlar daha biseyin farkinda degildim ruyadayim hersey biticek ben uyaninca gibi geliyordu ama kabus daha yeni basliyordu benim icin kaynana iki gorumce kayinbaba ayni evde esim uzun yol soforu 5 gun yolda iki gun evde ama kaynanamin dolduruslariyla iki gram huzur bulamiyorduk derken 3 ay sonra hamile kaldim ve ayrildik evden esim ihanet tohumlarini oysa coktan ekmisti bile yanliz kaliyordum dil bilmem yol bilmem hic kimsem yok tek bir akraba bile yok derken oglum dogdu ama o ihanet ustune ihanet farkli kadinlarla bense elimden hic bisey gelmeden safca yasiorum kavga gurultu yillarca hep oyle devam ettik suan 3 tane oglum var diyeceksinizki madem oyle ne diye 3 cocuk dogurdun diye oda salakligim ve caresizligimden iste 3uncu ogluma 2 bucuk aylik hamileyken gidip yabanci bi kadina nikah kiydi 9 ay onunla yasadi sonra geri dondu yine kabul ettim ama o yillar icinde dil ogrendim ehliyet aldim 10 yillik oturma iznimi aldim hep kendi cabamla ama hep cocuklarim elimi kolumu bagladi kendime ait bi gelirim bi yatirimim hic biseyim yok bosanicam kararliyim aslinda defalarca bosanma esigine geldik ama hep duygu somurusuyle vazgecirdi taki eskort kadinlarla yattigini ogreninceye kadar artik midem kaldirmiyor ve yetmemis gibi bide esrar iciyor hemde evde 2 aydir yatagimi ayirdim evden kovdum gitmiyor bu virus bi bitsin davayi hemen acicam insallah bizi bu nefsine kole olmus erkeklerden Rabbim korusun evet arkadaslar epey uzun oldu sanirim ama inanin bunlar sadece ozetlediklerim yazsam bi roman cikardi kesin sizinde yorumlariniz ne olur bilmem ama Allah kimseyi hayirsiz bir esle sinamasin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17 yillik bir kisir dongu bitmeyen sacma bir evcilik oyunu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Nasıl yani.yabanci bi kadina nikah kiydi
2 tane nikah mümkün değil ki..
E yabancı kadına imam nikahı da kıymamiştır herhalde?
İhanet deyince aklıma ne sadakatsizlik ne geçim nede başka birşey geliyor
Direkt cinsel yolla bulaşan hastalıklar geliyor
Bu anlattıklarımdan en zoru hastalık kapma olasılığınız
Kızlar yapmayın bunu kendinize
Sağlık elden gittiğinde tüm diğer kavramlar önemini yitirir
Ertelediğiniz her gün alehinize işler
Direkt cinsel yolla bulaşan hastalıklar geliyor
Bu anlattıklarımdan en zoru hastalık kapma olasılığınız
Kızlar yapmayın bunu kendinize
Sağlık elden gittiğinde tüm diğer kavramlar önemini yitirir
Ertelediğiniz her gün alehinize işler
- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Of ki ne of neler yaşamışsın niye bile bile kstlandın ki bu adam kılıklı ....na allah yardim etsin keşke çocuk yapmasaydın oda seninle birlikte perişan olmuş zamanında kendini kurtarsaydın bu pislikten keşkeMerhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum bu siteye size kisaca ozletlemek istedigim bir evliligim var 2002 de gorucu usulu evlenip fransaya gelin geldim 25 gunde oldu bitti hersey 17 yasindaydim daha tanimadigim biriyle hic tanimadigim bilmedigim bir memlekete geldim gurbet ele yani ilk zamanlar daha biseyin farkinda degildim ruyadayim hersey biticek ben uyaninca gibi geliyordu ama kabus daha yeni basliyordu benim icin kaynana iki gorumce kayinbaba ayni evde esim uzun yol soforu 5 gun yolda iki gun evde ama kaynanamin dolduruslariyla iki gram huzur bulamiyorduk derken 3 ay sonra hamile kaldim ve ayrildik evden esim ihanet tohumlarini oysa coktan ekmisti bile yanliz kaliyordum dil bilmem yol bilmem hic kimsem yok tek bir akraba bile yok derken oglum dogdu ama o ihanet ustune ihanet farkli kadinlarla bense elimden hic bisey gelmeden safca yasiorum kavga gurultu yillarca hep oyle devam ettik suan 3 tane oglum var diyeceksinizki madem oyle ne diye 3 cocuk dogurdun diye oda salakligim ve caresizligimden iste 3uncu ogluma 2 bucuk aylik hamileyken gidip yabanci bi kadina nikah kiydi 9 ay onunla yasadi sonra geri dondu yine kabul ettim ama o yillar icinde dil ogrendim ehliyet aldim 10 yillik oturma iznimi aldim hep kendi cabamla ama hep cocuklarim elimi kolumu bagladi kendime ait bi gelirim bi yatirimim hic biseyim yok bosanicam kararliyim aslinda defalarca bosanma esigine geldik ama hep duygu somurusuyle vazgecirdi taki eskort kadinlarla yattigini ogreninceye kadar artik midem kaldirmiyor ve yetmemis gibi bide esrar iciyor hemde evde 2 aydir yatagimi ayirdim evden kovdum gitmiyor bu virus bi bitsin davayi hemen acicam insallah bizi bu nefsine kole olmus erkeklerden Rabbim korusun evet arkadaslar epey uzun oldu sanirim ama inanin bunlar sadece ozetlediklerim yazsam bi roman cikardi kesin sizinde yorumlariniz ne olur bilmem ama Allah kimseyi hayirsiz bir esle sinamasin
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Bilmiyordum evlendim, kabile hayatı yaşadım. Bilmiyordum hemen hamile kaldım, bilmiyordum herşeye katladım, bilmiyordum 3cocuk oldu elim kolum bağlandı, bilmiyordum kocam başka kadına nikah kıymış, bilmiyordum artık yatakları ayırdım bosanacam ama evden gitmiyor. Neden hata olduğunu farkettiginiz anda bi durup düşünmediniz?
Hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun
- 5 Nisan 2020
- 252
- 372
- 18
çocuklarını bahane etme elini kolunu bağlamamışlardır aksine yurtdışında maddi destek veriliyor çocuklara.Merhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum bu siteye size kisaca ozletlemek istedigim bir evliligim var 2002 de gorucu usulu evlenip fransaya gelin geldim 25 gunde oldu bitti hersey 17 yasindaydim daha tanimadigim biriyle hic tanimadigim bilmedigim bir memlekete geldim gurbet ele yani ilk zamanlar daha biseyin farkinda degildim ruyadayim hersey biticek ben uyaninca gibi geliyordu ama kabus daha yeni basliyordu benim icin kaynana iki gorumce kayinbaba ayni evde esim uzun yol soforu 5 gun yolda iki gun evde ama kaynanamin dolduruslariyla iki gram huzur bulamiyorduk derken 3 ay sonra hamile kaldim ve ayrildik evden esim ihanet tohumlarini oysa coktan ekmisti bile yanliz kaliyordum dil bilmem yol bilmem hic kimsem yok tek bir akraba bile yok derken oglum dogdu ama o ihanet ustune ihanet farkli kadinlarla bense elimden hic bisey gelmeden safca yasiorum kavga gurultu yillarca hep oyle devam ettik suan 3 tane oglum var diyeceksinizki madem oyle ne diye 3 cocuk dogurdun diye oda salakligim ve caresizligimden iste 3uncu ogluma 2 bucuk aylik hamileyken gidip yabanci bi kadina nikah kiydi 9 ay onunla yasadi sonra geri dondu yine kabul ettim ama o yillar icinde dil ogrendim ehliyet aldim 10 yillik oturma iznimi aldim hep kendi cabamla ama hep cocuklarim elimi kolumu bagladi kendime ait bi gelirim bi yatirimim hic biseyim yok bosanicam kararliyim aslinda defalarca bosanma esigine geldik ama hep duygu somurusuyle vazgecirdi taki eskort kadinlarla yattigini ogreninceye kadar artik midem kaldirmiyor ve yetmemis gibi bide esrar iciyor hemde evde 2 aydir yatagimi ayirdim evden kovdum gitmiyor bu virus bi bitsin davayi hemen acicam insallah bizi bu nefsine kole olmus erkeklerden Rabbim korusun evet arkadaslar epey uzun oldu sanirim ama inanin bunlar sadece ozetlediklerim yazsam bi roman cikardi kesin sizinde yorumlariniz ne olur bilmem ama Allah kimseyi hayirsiz bir esle sinamasin
- 15 Temmuz 2016
- 8.163
- 13.631
- 248
- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.253
- 548
Sizin gibi çocuk yaşta yurtdışına evlendirilen nazlı doğan adlı bir kadın hikayesi var katarsis adlı bir youtube kanalında. İzlemediyseniz lütfen izleyin.
Buradaki yorumlara aldırış etmeyin. Liseyi bile bitirmeden hiç bilmediği bir ülkeye hiç tanımadığı insanların içine gönderilen 17 yaşındaki bir çocuktan son derece aklı başında kararlar almasını bekleyecek kadar ütopik olabiliyor bazen yorumlar. Evet çok cesur davranmanış ve hata etmişsiniz ama neticede boş da oturmamışsınız ve bir karar vermişsiniz zor da olsa. Karanızda sabit durun ve kendinize çocuklarınızla birlikte bir hayat kurun. Kuru sözlere gözyaşlarına kanmayın ve saf davranmayın. Dilerim başarabilirsiniz.
Buradaki yorumlara aldırış etmeyin. Liseyi bile bitirmeden hiç bilmediği bir ülkeye hiç tanımadığı insanların içine gönderilen 17 yaşındaki bir çocuktan son derece aklı başında kararlar almasını bekleyecek kadar ütopik olabiliyor bazen yorumlar. Evet çok cesur davranmanış ve hata etmişsiniz ama neticede boş da oturmamışsınız ve bir karar vermişsiniz zor da olsa. Karanızda sabit durun ve kendinize çocuklarınızla birlikte bir hayat kurun. Kuru sözlere gözyaşlarına kanmayın ve saf davranmayın. Dilerim başarabilirsiniz.
Evet kesinlikle haklisin ama kimse kimsenin
Evet kesinlikle haklisiniz ama kimse kimsenin ne yasadigini bilemez iste yillarca gurbette olup kimsesiz olup maddi imkani sifir olup caresiz kalmak ne demek ancak yasayan bilir arkadasimBilmiyordum evlendim, kabile hayatı yaşadım. Bilmiyordum hemen hamile kaldım, bilmiyordum herşeye katladım, bilmiyordum 3cocuk oldu elim kolum bağlandı, bilmiyordum kocam başka kadına nikah kıymış, bilmiyordum artık yatakları ayırdım bosanacam ama evden gitmiyor. Neden hata olduğunu farkettiginiz anda bi durup düşünmediniz?
Hayırlısı olsun
- 17 Aralık 2015
- 26.598
- 48.488
- 598
birincide eve baglayamayinca bu tam olmadi heralde diyip iki üç gitmiş öyle sanirimÇaresizlikten kimse 3 çocuk doğurmaz. Buna bile bile lades oynamak denir.
- 23 Ağustos 2012
- 49.916
- 1
- 231.705
- 798
- 17 Aralık 2015
- 26.598
- 48.488
- 598
yurt dışında bir cocugunuz varken devlet size sosyal yardimda bulunmuyor mu ?Evet kesinlikle haklisin ama kimse kimsenin
Evet kesinlikle haklisiniz ama kimse kimsenin ne yasadigini bilemez iste yillarca gurbette olup kimsesiz olup maddi imkani sifir olup caresiz kalmak ne demek ancak yasayan bilir arkadasim