How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

pembe bluzu senden önce başkası ayırtmıştı canım almazsa senindir. (8 lira)
tulum 13 lira
leopar pantolon 7 lira
siyah bluz 6 lira
siyah elbise 20 lira

pembe bluz hariç toplamda 46 lira. düz 40 yaparım tatlım.

Canım ilk başta böyle konuştuğumuz için ben onu hesaba katmamıştım, daha öncede başkası ayırtmıştı dün mesaj attı kesin alacağını tatlım. :5: Yani sana toplamda 3 parça gönderiyorum, fiyatta tabi en son konuştuğumuz gibi. 25. ok tatlım?

Canım ilk başta böyle konuştuğumuz için ben onu hesaba katmamıştım, daha öncede başkası ayırtmıştı dün mesaj attı kesin alacağını tatlım. :5: Yani sana toplamda 3 parça gönderiyorum, fiyatta tabi en son konuştuğumuz gibi. 25. ok tatlım?

o ne guzel bi fotograf oylee;) nazar degmesin tuuuutuu masallah:1:

teşekkür ederim iyi satışlar.. kare yakalımı da unutmayın ama :)

Senden alıntı yapmamışım, kendi kendime yazışıyorum iyi mi :))

Fularlara devam... Her biri 5 lira.

$x8M96W.jpg $em3rXZ.jpg $xEgzOB.jpg $e2rYOd.jpg $xBrROQ.jpg $KZZA5o.jpg $Kld0Qg.jpg $xV0gQj.jpg

Son düzenleme:

Tabii ki çok tanınmış bir markanın taklidi. Orijinal değil. Ama çok az kullandım. Aldığım fiyatın epeeey altında satıyorum. 30 lira.
$KDPE8Z.jpg $em3drY.jpg $wj8Lv9.jpg

Yine aynı şekilde bir çanta. Orijinal değil ama hiçte ucuza almadımmm. Üstündeki LV anahtarlık dahil değil. 35 lira.
$e2ryYL.jpg $KZZWWg.jpg $eaLjXO.jpg

Assortie çanta. Fazla kullanmadım, sorunsuz. 30 lira.
$xYDM4z.jpg $eNp3kP.jpg

Mango çif taraflı kullanılabilen çanta. Sayılı kullanmışımdır. Kokoş eldivenlerde yanında hediye gönderilecektir. 25 lira.
$wO0kyZ.jpg $xGBEy2.jpg $wz3gJY.jpg

Siyah örgü çanta. 15 lira.
$KgqnPO.jpg $x9QRYN.jpg $Kqb3Ad.jpg

Bu çantayı öyle pahalıya aldımki, bir kere dahi kullanmadım. İtalyadan, çok kalite bir çanta. 75 liraya satıyorum.
$wM0X11.jpg $eQaJPy.jpg $eX0yb3.jpg $wbrjvZ.jpg

Son düzenleme:
eklenen çantalar çok hoş, forumda zevkimin en yakın olduğu sensin sanıyorum :3:
benim aradığım uzun askısı olan büyük boy çantalar aslında renk olarak da çok seçici değilim kahve ve kırmızı hariç her renk olabilir
bir de tüylü kumaş olmayacak yani süet,nubuk,keten vs gibi. sipariş verir gibi oldu değil mi ? :9:

eklenen çantalar çok hoş, forumda zevkimin en yakın olduğu sensin sanıyorum :3:
benim aradığım uzun askısı olan büyük boy çantalar aslında renk olarak da çok seçici değilim kahve ve kırmızı hariç her renk olabilir
bir de tüylü kumaş olmayacak yani süet,nubuk,keten vs gibi. sipariş verir gibi oldu değil mi ? :9:

Olsun tatlım :)) Valla o dediğin modelleri kullanıyorum, gerçekten aynı demek tarzımız. :54:

Senden alıntı yapmamışım, kendi kendime yazışıyorum iyi mi :))

3parça değil 4parçaydı leopar pantolon-siyah elbise-siyah beyaz şifon bluz ve siyah kare yaka tunik demiştik
pembe de vardı ama o ayırtıldı demiştiniz en son bunlarda karar kılmıştık yani
ben bugün kargoyu verirsiniz sandım yaa
mail adresinize numaramı da yazıyorum adresimi vermiştim daha önce

$e7q5X5.jpg $KP0m69.jpg 40 numara. Sayılı kullanıldı. 12 lira.

$Kr3n87.jpg $wLymgj.jpg 39 no, 38 e daha iyi olur veya 38,5'a. sayılı kullandım. 12 lira.

$w1LqDA.jpg 40 numara ama geniş kalıp 41 noyada uyar. 15 lira

$KnRZm0.jpg $xV0mXn.jpg 39 numara Bambi babet. Az kullanıldı. 12 lira.

$em3may.jpg $xEgkB9.jpg 39 numara Nike. 40 lira.

$Kldm8l.jpg $e2rBR0.jpg $eojoao.jpg $wj8maG.jpg 38, 39 numaralara uygun Nike, 15 lira. Çok az kullandım, resimde de görüldüğü gibi tabanı değilde, onun altına yapıştırılmış olan çıkıyor gibi ama ayakkabıcıda çok cüzi bir fiyata yapıştırabilir ve sorunsuz kullanabilirsiniz.

$xV0mGq.jpg $KnRZa1.jpg 39 numara. Çok az kullanıldı. 20 lira.

$w1Lq31.jpg 40 no ev ayakkabısı. 3 lira.

Son düzenleme:
Back