How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

cnm dk ya takildim neyse konun guncellenmis oldu hemde:1: tam bedenim 40 hatta 42 bence ama park bravoda 38 oluyor mesela gecen kotondan small bi kazak alabildim:1: herkesin bir lcw bluzu vardir bence sendede varmis kelebekli..lcw de l yada xl giyiyorum hem biraz uzun oluyor oradan hesab edebiliriz gibime geldi..gogus olcum 95 sirtim cok geniste gobek kisminida 90 de:)basen 105ayy cok sismanmisim hee:1:dogum yaptim ya ondan hep:1:

ben şu ürünleri istiyorum son ne kadara olur
$1dui.jpg Eki Görüntüle 960464 $gfbr.jpg $m3do.jpg $wzn8oD.jpg
yeni üyeyim adresimi nasıl verebilirim size çok iyi bilmiyorum siteyi

Bunlarda 5'er lira.

Eki Görüntüle 955460 Eki Görüntüle 955461 Eki Görüntüle 955462 Eki Görüntüle 955463 Eki Görüntüle 955465 Eki Görüntüle 955467 Eki Görüntüle 955468 Eki Görüntüle 955470 Eki Görüntüle 955471 Eki Görüntüle 955473 Eki Görüntüle 955474 Eki Görüntüle 955475 Eki Görüntüle 955476 Eki Görüntüle 955477 Eki Görüntüle 955478 Eki Görüntüle 955479 Eki Görüntüle 955480 Eki Görüntüle 955481 Eki Görüntüle 955482 Eki Görüntüle 955483 Eki Görüntüle 955484
Eki Görüntüle 955485 Eki Görüntüle 955486 Eki Görüntüle 955487 Eki Görüntüle 955488 Eki Görüntüle 955489 Eki Görüntüle 955490

Lacivert fiyonklu olan büyük bedendir. 40-44 arası bedenlere rahat uyar. Hiç giymedim.
George marka yanlış hatırlamıyorsam, gri apoletli olanı da az kullandım. 38 beden.
Nafnaf marka, yeşil asker desen 38-40 bedene uygun.
Gri V yaka spor bluzu hiç giymedim. 36-38 bedene uyar.
Stradivarius marka, pembe 38-40 bedene uyar, salaş bir modeli var.
NG Style marka, beyaz askılı bluzu da hiç giymedim. 3 bedendir.
New Look sanırım, gri düğme aksesuarlı bluzu hamileyken birkaç defa giydim. 38-40 bedene uyar.
Şort tulum pijamayı da hiç giymedim, 38-40 bedenlere uyar.
Park Bravo yakası fırfırlı beyaz bluzu da hamileyken giymiştim, baya bir geniş kesimdir. 38-42 bedenlere arası uyar.
Siyah üzeri işlemeli askılı bluz 36 beden. Hiç kullanılmadı.
Bershka marka beyaz triko bluz M bedendir. Kullanıldı.
Fizz by Park Bravo Beyaz üzeri gri simli bluz kullanıldı. 40 beden.
Vero moda hırka hiç giyilmedi. Yaka kısmında defosu var, resimde ekliyorum. M beden.
Siyah kışlık tunik, kalın kumaştır. Hamileyken kullandım. 38-40 bedene uyar.
en sondaki siyah bluz beden uyar ama fiyatı nedir

ondan önce de bikaç parça sormuştum hepsinin fiyatını söyleyebilir misiniz

pembe bluzu senden önce başkası ayırtmıştı canım almazsa senindir. (8 lira)
tulum 13 lira
leopar pantolon 7 lira
siyah bluz 6 lira
siyah elbise 20 lira

pembe bluz hariç toplamda 46 lira. düz 40 yaparım tatlım.

listemi duzenledim:)
3.sayfa brook elbise siyah beyaz
6.sayfa 3liraliklardan beyaz tasli ve mavi zincir detayli bluz
7.sayfa 5liraliklardan fiyonklu,krem askili keten gibi olan ,park bravo yakasi firfirli,park bravo simli,kalin tunik,gri dugme detayli
8.sayfadaki pembe saten mudo elbise
9.sayfaddaki tayt ama tayttan emin degilim

tunik gibi kullanilabilecekleri bana olacaklari yazarsan bende biraz eleme yaparim cnm

o da bi düz 25olmaz mı yaa :D kargo da ödüyecem malum..tamam derseniz adresi mail atıyorum haftaiçi gönderirsiniz olur mu..kapıda ödemeli gönderiyo musunuz peki

ok cnm 25 olsun maksat ihtiyaç görülsün :)
ptt ile kapıda ödemeli gönderiyorum, sen bana mail at, pazartesi ya da salı gönderirim tatlım.
3 parça.
siyah elbise, leopar pantolon ve sondaki siyah bluz. ok?

listemi duzenledim:)
3.sayfa brook elbise siyah beyaz
6.sayfa 3liraliklardan beyaz tasli ve mavi zincir detayli bluz
7.sayfa 5liraliklardan fiyonklu,krem askili keten gibi olan ,park bravo yakasi firfirli,park bravo simli,kalin tunik,gri dugme detayli
8.sayfadaki pembe saten mudo elbise
9.sayfaddaki tayt ama tayttan emin degilim

tunik gibi kullanilabilecekleri bana olacaklari yazarsan bende biraz eleme yaparim cnm

valla seçtiklerinin hepsi güzel canım. ama tunşk gşbş derken öyle kalçadan aşağı inen modeller bir kaç tane. siyah kalın olan, gri düğme detaylı olanlar uzun, onun dışındakiler kalçana kadaar falan gelir herhalde hayatım. özelden yazıyorummm

valla seçtiklerinin hepsi güzel canım. ama tunşk gşbş derken öyle kalçadan aşağı inen modeller bir kaç tane. siyah kalın olan, gri düğme detaylı olanlar uzun, onun dışındakiler kalçana kadaar falan gelir herhalde hayatım. özelden yazıyorummm

sana mesaj attım canım son kararımı bilgilerimi de yollayayım tamamsa :3:

Back