MERHABA GÜZELLERİM,
17 NİSAN ANKARA BULUŞMASI EKSİK KADRO İLEDE OLSA GERÇEKLEŞTİkaydirigubbakcemile5
EVET EKSİK DİYORUM ÇÜNKÜ BEN, GİRDAP,SERSERİ VE OKYANUS GİDEMEDİKbilmiyorumkismile
ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM CANLARIM ELİMDE OLMAYAN SEBEPLERDEN DOLAYI GELEMEDİM,
EV SAHİBİMİN EŞİ AYŞE TEYZEMİZİ KAYBETTİK, ONUN KURANI VARDI CUMARTESİ
GÜNÜ O YÜZDEN CENAZE EVİNDE OLMAM GEREKİYORDU,
SERSERİÇİÇEKĞİMİZİN ANNESİ ADAPAZARINDA HASTANEDE YATIYOMUŞ BENDE YENİ ÖĞRENDİM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM BURDAN ARKADAŞIMIZA, SERSERMİZİN ANNSİNEDE SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI YOLLUYORUM
ELLERİNDEN ÖPÜYORUM,
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM KENDİSİNE, ALLAH ONU SEVENLERİNE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH,
GİRDAP ABLAMINDA SANIRIM MİSAFİRİ VARDI YANLIŞ ANLAMADIYSAM,
OKYANUS ARKADAŞIMIZDA GELEMEDİ, MAYIS BULUŞMASINDA BUNU TELAFİ EDECEĞİZ İNŞALLAHkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
BULULUŞMAYA GELENLER;
TOMBİŞ06
DİLEK52
SEADEMİR
YAMİSİN
NURŞEN ABLAM
TOMBİŞİM CANIM KARDEŞİM BENİM HASTA HASTA GELMİŞ BULUŞMAYA KIYAMAM BEN SANA,
CANIM GÖZLERİ SÜZÜM SÜZÜM SÜZÜLÜYOR BELLİ RAHATSIZLIĞI,
AMA GENEDE GELMİŞ BULUŞMAYA ALLAH RAZI OLSUN kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
resimleri bekliyorum benim de iş çıktı ben gercekten süpriz ypacaktım hemde ne süpriz ama olmadı
nurşen ablamı aradı teli kapalıydı galibaa
ve bende nahide ablamı aradım onunla konuştum onunda gitmediğini oğrendim ev sahibi ölmüş allah rahmet etsin
buluşan arkadaşlarada var olun sağ olun ayanıza sağlıkkk arkadaşlar diyorummm:=)
bende geldim, kimseyi tanımadığım için 15 dakika bahçe ile üst kat arasında gidip geldim. hatta üst katta oturan 8-10 kişilik bir kadın grubu vardı, onlar zannettim ve yanlarına gidip kadınlar kulübü bayanlarımı diye sordum. Bahçede ve üst katta masalarda erkeklerinde olduğu çok az oturan vardı. Kimseyi tanımadığım için tüm masaları da dolaşamadım. Tavsiyem bundan sonraki buluşmalarda ya resepsiyona not bırakılsın yada masada önceden belirlenen bir simge veya bir yazı olsun ki yeni gelenlerin bulması kolay olsun. Neyse artık bundan sonraki seferde görüşmek üzere.
yok ya silin arkadaşlıktan şu eylülü çok kötü biri o buluşma olmuş haberi bile yok ne kk uğruyor ne mesaj yazıyor ne telefon ediyor ne buluşmalarA GELİYOR OFFF OFFFFFF
telefon sessizdeymiş eve gelince aradım bu kez sen duymadın sanırım,öptüm kocamankaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanŞeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?