17 nisan ankara buluşması gerçekleşti:)

kalimera

--KK ANKARA MIKTARI--
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.293
0
356
61
Ankara
MERHABA GÜZELLERıM,
17 NıSAN ANKARA BULUŞMASI EKSıK KADRO ıLEDE OLSA GERÇEKLEŞTıkaydirigubbakcemile5
EVET EKSıK DıYORUM ÇÜNKÜ BEN, GıRDAP,SERSERı VE OKYANUS GıDEMEDıKbilmiyorumkismile
ÇOK ÖZÜR DıLıYORUM CANLARIM ELıMDE OLMAYAN SEBEPLERDEN DOLAYI GELEMEDıM,
EV SAHıBıMıN EŞı AYŞE TEYZEMıZı KAYBETTıK, ONUN KURANI VARDI CUMARTESı
GÜNÜ O YÜZDEN CENAZE EVıNDE OLMAM GEREKıYORDU,
SERSERıÇıÇEKĞıMıZıN ANNESı ADAPAZARINDA HASTANEDE YATIYOMUŞ BENDE YENı ÖĞRENDıM
ÇOK GEÇMıŞ OLSUN DıYORUM BURDAN ARKADAŞIMIZA, SERSERMıZıN ANNSıNEDE SEVGıLERıMı SAYGILARIMI YOLLUYORUM
ELLERıNDEN ÖPÜYORUM,
ACıL ŞıFALAR DıLıYORUM KENDıSıNE, ALLAH ONU SEVENLERıNE BAĞIŞLASIN ıNŞALLAH,
GıRDAP ABLAMINDA SANIRIM MıSAFıRı VARDI YANLIŞ ANLAMADIYSAM,
OKYANUS ARKADAŞIMIZDA GELEMEDı, MAYIS BULUŞMASINDA BUNU TELAFı EDECEĞıZ ıNŞALLAHkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

BULULUŞMAYA GELENLER;
TOMBıŞ06
DıLEK52
SEADEMıR
YAMıSıN
NURŞEN ABLAM

TOMBıŞıM CANIM KARDEŞıM BENıM HASTA HASTA GELMıŞ BULUŞMAYA KIYAMAM BEN SANA,
CANIM GÖZLERı SÜZÜM SÜZÜM SÜZÜLÜYOR BELLı RAHATSIZLIĞI,
AMA GENEDE GELMıŞ BULUŞMAYA ALLAH RAZI OLSUN kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
KIZLAR ÇOK ÖZÜR DıLERıM RESıMLERı YÜKLEYEMıYORUM,
SANIRIM SıTEDE BıR SORUN VAR ANLAMADIM NEDEN OLMUYOR, SONRA GENE DENEYECEıM:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

NOT:YORUM YAZMAYIN, RESıMLERı YÜKLEYıM SONRA YORUMLAYIN..

bende gelemedim kızım şiddetli grip enfeksiyonunundan yatıyodu oğlumda işden geldi onunda diş ağrısı tutmuş doktora götürdüm anlıyacagınız yogun bi gündü onun için gelemedim ama telefonla dilek hanımı nurşen ablayı aradım hiç birinede ulaşamadım sanırım bize kızdılar tellerini kapadılar okyanusu aradım oda gelememiş kalişimi aradım oda ben gidemedim dedi bi toplantıyıdı kaçırdım

yakın zamanda bidaha toplantı istiyorummmmmmmmmmmmmm öpüldünüz

resimleri bekliyorum benim de iş çıktı ben gercekten süpriz ypacaktım hemde ne süpriz ama olmadı
nurşen ablamı aradı teli kapalıydı galibaa
ve bende nahide ablamı aradım onunla konuştum onunda gitmediğini oğrendim ev sahibi ölmüş allah rahmet etsin
buluşan arkadaşlarada var olun sağ olun ayanıza sağlıkkk arkadaşlar diyorummm:=)

hepicinizeeeeeeeeee küstümmmmmmmmmmmmmmmmm
bizi öksüz boynu bükük mahsun bıraktınız
39 derece ateşle kalktım gittim
sizleri göreyim diye
neyse hayırlısı gelen arkadaşlarla hasret giderdik
öpüyorum hepinizi

bende geldim, kimseyi tanımadığım için 15 dakika bahçe ile üst kat arasında gidip geldim. hatta üst katta oturan 8-10 kişilik bir kadın grubu vardı, onlar zannettim ve yanlarına gidip kadınlar kulübü bayanlarımı diye sordum. Bahçede ve üst katta masalarda erkeklerinde olduğu çok az oturan vardı. Kimseyi tanımadığım için tüm masaları da dolaşamadım. Tavsiyem bundan sonraki buluşmalarda ya resepsiyona not bırakılsın yada masada önceden belirlenen bir simge veya bir yazı olsun ki yeni gelenlerin bulması kolay olsun. Neyse artık bundan sonraki seferde görüşmek üzere.

bende gelecektim belim ağrımasın rahatsız olmamayım diye çok uğraştım ama günü benim özel günümdü evlilik yıldönümüm dü eşim yer ayırtmış uzak bir yere gittik abant a
orda konakladık evlilik yıldönümümüzü kutladık .. ama kalbim sizleydi bir dahakine gelceğim inşallah canım ..herkesi öpüyoruum

arkadaşlar biliyorum elde olmayan nedenlerle gelmediniz ama gözlerimiz hep kapıdaydı belki süpriz yapan olur diye sohpet yine güzeldi ben birkaç resim çektim ama mıhtarım daha koymamış bekliyoruz birdahaki toplantıda tam kadro buluşmak üzere serserinin annesine geçmiş olsun diyorum allah en kısa zamanda şifa versin kalşim başın sağolsun vefalı komşu senin gibi olur ancak izmir dönüşü buluşmak üzere hepinizi öpüyorum canlar

yok ya silin arkadaşlıktan şu eylülü çok kötü biri o buluşma olmuş haberi bile yok ne kk uğruyor ne mesaj yazıyor ne telefon ediyor ne buluşmalarA GELıYOR OFFF OFFFFFF

telefon sessizdeymiş eve gelince aradım bu kez sen duymadın sanırım,öptüm kocamankaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanŞeniza.s.

selam biz devamlı bakındık,en iyisi yeni katılacak arkadaşlara telefon vermek,üzüldüm,diğer buluşmada görüşmek dileğiylea.s.

yok ya silin arkadaşlıktan şu eylülü çok kötü biri o buluşma olmuş haberi bile yok ne kk uğruyor ne mesaj yazıyor ne telefon ediyor ne buluşmalarA GELİYOR OFFF OFFFFFF

yok o cezalı bundan böyle her buluşmaya gelecekkaydirigubbakcemilealkisalkisalkishihoyyytŞeniza.s.

serseri çiçeikim arkadaşımızın annesine acil şifalar diliyorum,gelmiş geçmiş olsuna.s.

organizatörler kraliçesi kardaşım,başınız sağolsun mekanı cennet olsun,sabırlar diliyoruma.s.

17nisanda buluştuk,gözlerimiz yolda arkadaşlarımızı bekledik
Kalimera arkadaşım,başınız sağolsun,ne güzel bir dostluk sergilemişsin,komşunu yalnız bırakmamışsın
serkeri arkadaşımın annesine de geçmiş olsun der,tüm arkadaşlara sevgilerimi gönderirim,İnşallah Mayıs ayında güzel bir buluşma olur,

telefon sessizdeymiş eve gelince aradım bu kez sen duymadın sanırım,öptüm kocamankaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanŞeniza.s.

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile oyyyyyyyyyyy kurban olurum anladım evet canım ablam bende seni gördüm ama gec olmuştuu ve sonrada arama fırsatı bulamadımm oy şeker ablam benimmmŞenizŞenizŞeniz

eksikte olsa ankara kadrosu yinede süperdir. eee hani resimler. bekliyoruz haberiniz olsun.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…