nan lady eğer bu seferde görüşemezsek seni bulduğum yerde........... ben gelmeden gitme
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben en gec 2 de ordan ayrılmak zorundayım benneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan lady eğer bu seferde görüşemezsek seni bulduğum yerde........... ben gelmeden gitme
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben erken gelirim
ama nolur buluşmayı 1 e aldır benneyaptımki
beni görmek isteyen saat 1 de gelsin :lepi:
kar kuzum ne kaldı pazar'a:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tamam canemm ben merak edıyoms enı saat 1 de dıye msj atarım gelenlere gercı ben 12,30 da oılurum orda rabbım bı aksılık vermedg muddet :)
Beni sabah uyandırıyosun he
kıvırmak yok :)
ki saatinde eminönünde olayım.
tamam canım sabah 10 da calıdırım senı uzun uzun ok. benı bekletme yaw emınonunde tek basıma kalmım sap gıbı ortada
eminöünde üsküdar iskelesinde mi buluşuyoruz şimdi birde işleri olanlar varmış ya hani saat kaçta kızlar bileyim ona göre hareket ederim
buluşunca sülerim -tatlicadiarzu-Ne iş nan bu bende yapayım uygunsa
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
senlen mesaclaşsak üle gitsek olar mıkızlar lady'e katılıyorum bencede biraz erken gidelim işi olanlardan geç kalmamış olurlar...Çünkü bende işi olanlardan biriyim :))
temem 12 de cimcimeylen buluşup gelek kaydirigubbakcemile2tamam canemm ben merak edıyoms enı saat 1 de dıye msj atarım gelenlere gercı ben 12,30 da oılurum orda rabbım bı aksılık vermedg muddet :)