• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 Mays Fetih Paa Korusu- skdardayz

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pazar günü kaçta buluşuyoruz nolur 12 yapalım senağlama

Kaçta fethipaşadasınız kızlar, biriniz bana telefonunu özel mesajla göndersin, deli gibi sizi aramayalım sonra. :):)

Kaçta fethipaşadasınız kızlar, biriniz bana telefonunu özel mesajla göndersin, deli gibi sizi aramayalım sonra. :):)

sonunda biri korunun adını doğru yazdı...delikafadulden..fetihpaşa diil fethipaşa kıslarrr..:jeyyar:

kızlar saat 1.30 da bulusma olcak ama 1gıbı katılım olur suan kar burda degıl dıye yerıne yazıyorum fethipaşaya yakın olanlar erkenden gıdıp yer ayırtsa cok ıyı olur pazar gunlerı gıdenler ıyı bılır full

ama es_se senağlama
ben 13:30 da ordan çıkıcaktımm senağlama senağlama
14:00-16:00 saatleri arasında işim var da :delphin:

alkisalkisalkis
ama es_se senağlama

cnm kar gelsın ona ıletırım ıstegını suan dısarda ve ağlama bakııym det:)) eger bu gorusmeye gelemssen kar sagolsun yıne bı gezı dusunur merak etme ona katılırısn cnm

karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben tanımıyom paçandan ayrılmam senin sölim :)
şu dişler bi hallolsada gelcem kesinleşse
ölecem bu gidişle diş diye diye :)

5 gün kaldı sanırsam:)

bıtııııı dıslerım bıttı sonunda darısı basına canemmmm :) ben senı emınonunde tutarıum elınden akşamda aldgm yere bırakırım kuzum merak etme :) ya dıyomkı erken cıkalım azcık bee :) ogun bızım gunumuz olsun sekercım :)

gelen herkese numaramı atıcam ozleden canım :) zatı benı tanıyanlarda var :) merak etme bulucaz bırbırmızı numara atmasak kayboluruz valla :)

ama es_se senağlama

tamam canım ben en gec 12,30 da olurum orda allahın ıznıyle :) bulusuzr senıde gtcegn yere ulastırız ama o gunu bıze ayırsaydın yah harıka olurdu :)

evet kar benide listeye yaz bakalım. eşim ben bakarım aslan oğluşuma dedi. bu durumda benimde gelememek için bir sorunum kalmadı. oleyyy:))))))

bıtııııı dıslerım bıttı sonunda darısı basına canemmmm :) ben senı emınonunde tutarıum elınden akşamda aldgm yere bırakırım kuzum merak etme :) ya dıyomkı erken cıkalım azcık bee :) ogun bızım gunumuz olsun sekercım :)

benim alt dişleride kesti biçti dohtor amcam :)
neneler gibi geçici dişlerle geziyorum
c.tesi bitecek inşallah benimde
oy öldüm ağrıdan sızıdan :çok üzgünüm:
tatlım benim erken uyanamama sorunum var lülülülülülü
kaç gibi deyosun

evet kar benide listeye yaz bakalım. eşim ben bakarım aslan oğluşuma dedi. bu durumda benimde gelememek için bir sorunum kalmadı. oleyyy:))))))
oleyyyy tamam canemm beklıyomm:)
benim alt dişleride kesti biçti dohtor amcam :)
neneler gibi geçici dişlerle geziyorum
c.tesi bitecek inşallah benimde
oy öldüm ağrıdan sızıdan :çok üzgünüm:
tatlım benim erken uyanamama sorunum var lülülülülülü
kaç gibi deyosun

ayy ayy hadın bakalıms eker gorcem pazar gunu :)dıslerı
ben senı sabah 6,30da uyandırım kuzum :)uyandırma sevrısıyım :)hehe 12 de olalım ıskelede :)

oleyyyy tamam canemm beklıyomm:)

ayy ayy hadın bakalıms eker gorcem pazar gunu :)dıslerı
ben senı sabah 6,30da uyandırım kuzum :)uyandırma sevrısıyım :)hehe 12 de olalım ıskelede :)

tamam tatlım uyandırırsın sen beni gamyoncuiremsu
ama şu an acıdan öölüyorum :çok üzgünüm:

evet kızlarrrr sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
5 gunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam canım ben en gec 12,30 da olurum orda allahın ıznıyle :) bulusuzr senıde gtcegn yere ulastırız ama o gunu bıze ayırsaydın yah harıka olurdu :)

ben erken gelirim :delphin:
ama nolur buluşmayı 1 e aldır benneyaptımki
beni görmek isteyen saat 1 de gelsin :lepi:

nan lady eğer bu seferde görüşemezsek seni bulduğum yerde........... ben gelmeden gitme

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Back