Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçta fethipaşadasınız kızlar, biriniz bana telefonunu özel mesajla göndersin, deli gibi sizi aramayalım sonra. :):)
ama es_se senağlama
ben 13:30 da ordan çıkıcaktımm senağlama senağlama
14:00-16:00 saatleri arasında işim var da
sonunda biri korunun adını doğru yazdı...delikafadulden..fetihpaşa diil fethipaşa kıslarrr..:jeyyar:
karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben tanımıyom paçandan ayrılmam senin sölim :)
şu dişler bi hallolsada gelcem kesinleşse
ölecem bu gidişle diş diye diye :)
5 gün kaldı sanırsam:)
Kaçta fethipaşadasınız kızlar, biriniz bana telefonunu özel mesajla göndersin, deli gibi sizi aramayalım sonra. :):)
ama es_se senağlama
ben 13:30 da ordan çıkıcaktımm senağlama senağlama
14:00-16:00 saatleri arasında işim var da
bıtııııı dıslerım bıttı sonunda darısı basına canemmmm :) ben senı emınonunde tutarıum elınden akşamda aldgm yere bırakırım kuzum merak etme :) ya dıyomkı erken cıkalım azcık bee :) ogun bızım gunumuz olsun sekercım :)
oleyyyy tamam canemm beklıyomm:)evet kar benide listeye yaz bakalım. eşim ben bakarım aslan oğluşuma dedi. bu durumda benimde gelememek için bir sorunum kalmadı. oleyyy:))))))
benim alt dişleride kesti biçti dohtor amcam :)
neneler gibi geçici dişlerle geziyorum
c.tesi bitecek inşallah benimde
oy öldüm ağrıdan sızıdan :çok üzgünüm:
tatlım benim erken uyanamama sorunum var lülülülülülü
kaç gibi deyosun
oleyyyy tamam canemm beklıyomm:)
ayy ayy hadın bakalıms eker gorcem pazar gunu :)dıslerı
ben senı sabah 6,30da uyandırım kuzum :)uyandırma sevrısıyım :)hehe 12 de olalım ıskelede :)
kıslar erken gelirseniz bende gelebilirim erkend. Ama ya gelmezseniz sap gibi kalmıyam ortalarda...
tamam tatlım uyandırırsın sen beni gamyoncuiremsu
ama şu an acıdan öölüyorum :çok üzgünüm:
tamam canım ben en gec 12,30 da olurum orda allahın ıznıyle :) bulusuzr senıde gtcegn yere ulastırız ama o gunu bıze ayırsaydın yah harıka olurdu :)