Merhaba bende 20 haziranda transfer oldum 5.gün 4aa ..belirti olarak transferden sonra 1.gün cok az leke gibi bisey geldi arada da hafif ağrılar oluyo
Ovülasyon testi vardı evde onu yaptım erken belli eder diyolar ama bilemedimİnşallahtest günün ne zaman?
SelamMerhaba 17 haziranda 5. Gün 3AA transfer oldum. Belirtilerimizi paylaşalım :)
Bende 17 si oldum bende bakyır ayacağım ovülasyon testi yaptım sadeceSelam17 haziranda 5.gün 5AA 4BB çift embriyo transferi oldum. İkinci transferim. İlkinde ağrılarım çoktu ama negatif oldu. Bunda transferden önce regl olacakmış gibi ağrım vardı transfer sonrası hiçbir şeyim kalmadı ağrım yok belirtim yok fazla iyi hissediyorum kendimi. Belki çok arada çok az ağrı oldu ama çok az. İlkinde çok dikkat ettim evdeydim ve genelde yattım. Bunda tam tersi normal hayatıma baya devam ettim. Erken gebelik yapmayı düşünmüyorum direk beta baktırıcam.
Hayırlı olsunnn sağlıklaa kavuşasın bebeğinee insallahTest yaptım sonucum pozitif
Aminnnn inşallah darısı başına :)Hayırlı olsunnn sağlıklaa kavuşasın bebeğinee insallah
Hayırlı olsunTest yaptım sonucum pozitif
Sonucunuz ne oldu merak ettimBende aranıza yeni katıldım ve 18inde 9.30 transfer oldum 5aa 2 tane 27 inde test vericem hiç kanamam olmadı hafif kasık batmam oldu arada ama o da sürekli değil yatıyorum yoracak işler yapmıyorum
Maşallah inş sağlıkla kucağınıza da alirsinizçift embriyo transferi olmuştum 17haziranda bugün beta baktırdım 10.gün 321 çıktııı