17 haftalık gebelikte kanama

bi_perva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
567
677
103
Merhaba hanımlar ben tüp bebek ile hamile kaldım. Uzun zamandır köydeydim yeni döndük iki gündür kendimi yordum sanırım iş de yaptım . bilmiyorum aslında hep yoruluyordum ama böyle vir şey olmuyordu. gece kanama oldı ben üşütmüştüm üşütme ağrısı sandım tuvalete bir gitti üstüm başım kan olmuş. gece doktora gittik bebek de etrafında bir sıkıntı görmedi. rahim boyu ile açılması var mı diye baktı o da normal dedi. istirahat verdi ç. 17+4 üm . sabah durmuş gibiydi lavaboya gidince tekrar peçeteye dolu dolu kan geldi . korktum
5 haftada da bir gün süren böyle bir kanama geçirdim bitmişti. şimdi durdu gibi olup lavaboda gelince korktum. yaşayan ya da duyan birisi var mı ?

igne veya progestan fitil vermedi mi

Yasamadim canim. Kesinlikle yat dinlen

Girip bakacaklar için yazıyorum . Düne kadar çok iyiydim evde istirahat verdi doktor. Dün akşam ayağa kalktığımda birden kan boşaldı hastahaneye gittik doktorum nöbetçiydi beni yatırdı serum iğne ile sabahı ettik. Kanama şu an durdu. Bebek ve kese suyu iyi ama rahim ağzında ufak bir oynama olmuş olabilir diye. İlaçlara ve istirahate devam etmemi istedi.

Çok dikkatli ol artik iş yapma eger guzel dinlenirsen ilaclarla falanla birsey olmaz inşallah bu kadar yol kat etmişsin tehlikiye atma hastanede yatmak gerekiyorsa yat bence oyle risk daha az oluyor evde insan duramiyor birsekilde kalkiyosun

evde çocukla tektim yatıyorum ama ister istemez kalktım ayağa bir de pazar gecesine kadar çok iyiydim gezdim tozdum çocuğu kucağıma bile alıyordum . çok rahatttım birden yoldan sonra pldı sanırım bir yerde patladı kayınvalidem gelecek o gelirse bir hafta kalkmadan dinlenirim inşallah . bir daha yaşamam. doktorum sabaha kadar bekletti serum ile sonra gönderdi yoksa kalırdık. allah korusun inşallah gerek kalmaz

aldanma canım sen ona insan kesildi kan diye guveniyor birdaha olmaz diye ama bir kere olduysa dikkatli olmazsan yine tekrarlar çoçugu sakin kucagina alma gerekmiyorsa asla yapma zor olsada sana artik cocugu kucagina alman çok riskli benimde oglum 2bucuk yasinda 5haftalik hamileyim kucagima filan bir ara cok aldim kahve rengi akinti basladi doktora gitmesem kana çevirecekdi biri yardim etsin sanada uzan inşallah sag salim kucagina alirsin

kayınvalidem geliyor memleketten birisi bende kalırsa ben birsz daha rahat dinlenirim . bir daha almam çok da vicdan yapıyorum çocuğum ile ilgilenemiyorum diye ama bu riski yaşayınca çok korktum . babaannesi annnaesi gelirse en azından biri evi toplar birisi çocık ile ilgilenir

Anliyorum seni bende öyle oglum
Istiyor ama alamiyorum üzuluyorum bende ama yapacak birsey yok karnimizdakida bir can onuda duşunmeliyiz ben uzaniyorum yaninda öyle sariliyorum oynuyorum filan yikarken filan goturuyorum artik o akintilardan sonra doktorum alma dedi kucagina çok
El birliyiyle yardim ederlerse sana senin icin daha kolay gecicektir herşey

inşallah hayırlı ve sağlıklı şekilde çocuklarımızı kucağımıza alırız canım stressiz sıkıntısız inşallah

13. haftamda ben de regl gibi kanama yaşadım. Hastaneye yattım. Bebekte ve rahimde bir sorun göremedi doktor. Ev istirahati verdi. Her gün Progestan iğne haftada bir proluton iğne ve progestan hap kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…