17. Haftada küçük karın ?

sebnemklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
64
32
38
28
karnım tam anlamıyla çıkmadı çok hafif şişti acaba normal mi 46 kilo ile hamile kaldım ve şuan 48im sizler kaç kilo aldınız bebeğim gelişmiyor diye çok korkuyorum ayda 1 kontrolüm oluyor zaman geçmek bilmiyor kilo alımım son 3 haftadır durdu. Karnımda geçen ay ile aynı büyüklükte böyle olup birden büyüyebilir mi ? İç karnın geniştir diyorlar 17 haftalık olup büyük karınlar görüyorum endişeliyim biraz 🥹

Canım normal herkesin karnı aynı olacak diye bisey yokki iç karnın geniştir 🥲 bende öyleyim karnım öyle aşırı çıkmaz dışarıdan bakan 5 aylık hamile olduğuma da inanmaz😅 son aylara girince belirginleşiyor bende 46 ile hamile kaldım şuan 50-51 gidip geliyorum 24 haftalığım. Takılma böyle şeylere yani

Canım normal herkesin karnı aynı olacak diye bisey yokki iç karnın geniştir 🥲 bende öyleyim karnım öyle aşırı çıkmaz dışarıdan bakan 5 aylık hamile olduğuma da inanmaz😅 son aylara girince belirginleşiyor bende 46 ile hamile kaldım şuan 50-51 gidip geliyorum 24 haftalığım. Takılma böyle şeylere yani
Sağlıkla gelsin inşAllah sanırım benim gidişatta öyle görünüyor içim rahatladı 😍😍

karnım tam anlamıyla çıkmadı çok hafif şişti acaba normal mi 46 kilo ile hamile kaldım ve şuan 48im sizler kaç kilo aldınız bebeğim gelişmiyor diye çok korkuyorum ayda 1 kontrolüm oluyor zaman geçmek bilmiyor kilo alımım son 3 haftadır durdu. Karnımda geçen ay ile aynı büyüklükte böyle olup birden büyüyebilir mi ? İç karnın geniştir diyorlar 17 haftalık olup büyük karınlar görüyorum endişeliyim biraz 🥹
20. Haftada yeni yeni çıkmaya baslamıstı benim suan bile benle yakın haftalarda olan hamileliklerde benim karnım en küçük olanı ve bebegim sağlıklı kilo alımı da iyi bence bu vücut yapısıyla ilgili

ben doğurana kadar herkes karnın ne kücük, benek gelişmiyor mu acaba diyordu. halbuki me alalası var? her kontrolde de bebeğimin gelişimi normaldi. takılmayın bunlara. benim 25ten sonra nispeten hızlı büyümeye başladı karnım. ama dediğiö gibi doğuma giderken bile max 6-7 aylık gibiydi karnım. kiöse 9 aylık olduğuma inanmıyordu 🙄😂

Bu bi sans bosuna uzuluyorsunuz. Komtrollerinizde bebekte hersey normalse buna mutlu olun. Benim de 8.aya kadar karnim dogru duzgun cikmadi. Son bir bucuk ay birden kocaman oldu. Oncesinde hamile oldugumu farkedemeyenler dahi oluyordu. Ben de 48 ile hamile kaldim. 8 aya kadar bi 6-7 kg anca aldim. Hamilelik surecini saniyorumki 10 kg ile bitrmistim. Bana da herkes ic karnimin genis oldugunu soyledi. Hic catlak patlak olmadi cok sukur 😂 iciniz rahat olsun cocugun gelisimiyle karin buyuklugunun alakasi yok. Oglum 3.400 kg dogdu.

Bence kendi görüntünüzden ziyade bebeğin gelişimine ve büyümesine odaklanın.

Bebek gelişmese doktor söylerdi, kilo almadan minik göbekle hamilelik geçirmek ne güzel şey

Back
X