17 ağustos depremi birçok insanın hayatında derin izler,kayıplar bıraktı.
Sanıyorum gece 3 gibi olmuştu ve sabah tv'leri açtığında herkes bu acı haberle karşılaşmıştı
Bu depremi yaşayan,yakınlarını kaybeden insanlar bu günü mezarlıklara gidip aynı acıyı birkez daha hissederek kaybettiklerinin yanında geçiriyorlar..ne kadar zor bir durum
Bizim elimizden gelen onlar için dua etmek..
Allah yardımcıları olsun,yakınlarını kaybeden herkese sabır versin inşallah.
unutulmayacak bir acı yaşadık milletçe..allah bir daha göstermez umarım..
yarem senın eşinin yaşadıgının yanında bızımkı hiç bişey
cok ama cok geçmiş olsun eşine en son gordugunuz acı bu olsun
bıdaha kımse yasamasın..........
ıncım cnm benım depremde demek burdaydın
hepımızde bir izi var dimii...
annem trabzondaydı sabah kapıya gelmıs bırı ıst yerle bır oldu sağ kalan yok demiş annem acillik..
saatler sonra bızden haber aldı kendıne geldi off aklıma gelıyo gunlerce dısarda yattıkk eve gırmeye ızın
vermedı babam cadır kurduk dısarda yedık ıctık uyuduk..
amin cnmmMilletçe bizim acımız.tüm kaybettiklerimiz nur içinde yatsın.Rabbım bırdaha yaşatmasın.Rabbım kabul etsın dualrımızı.
evet aynen oyle cnm yazdıkca aklıma geliyo geçti gitti izi kaldıolur mu canım oyle sey herkesın yasadıgı acı aynıdır emınım.. cok zordur mutlaka ozellıkle yakınlarını kaybedenler ıcın..gercekten yazdıkca yazasım gelıyor.. ve sende sureklı dusunuyorsun aklına daha cok gelıyor hersey.. tekrar yasıyorsun sankı degıl mı.. acı ne kadar buyuk olursa olsun herhalde onunla yasamayı ogrenıyor ınsan, ozellıkle gerıde kalanlar ıcın..aklıma hersey dustu sımdı, esıme gunlerce ulasamamıstım Allah korusun yasayıp yasamadıgını bıle bılemıyordum cok zordu...tvnın karsısından hıc ayrılmadım, sureklı canlı yayınlar sureklı olu sayısının artması.. allahım artık cogalmasın dıye cok dua ettım... ama gıden canlar ıtmıstı. gelemedı kı ızmır e o zaman sevgılımdı sımdı hayatımın anlamı.. adapazarı sapanca daydı, yollar parcalanmıs kopruler yıkılmıs heryer zıfırıkaranlık..neyse yaa daha cok yazarım da ...offf yıne soyluyorum mılletce bırdaha boyle bır acıyla sınamaz ınsallah Allah ım bızı..
esse bacım çağırmışsın, geliyim dedim.. benim de çok anım var, saat 1 gibi bi siteye çöke çöke yazdım upuzun bi yazı.. tekrarlayacak takatim yok affedin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?