• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17-20. Hafta içinde olan gebeler :)

amin canımmm inşallah..sağlıkla kucağımıza alırız..gebişin halinden gebiş anlar diyoruz veee hep destek tam destek :KK66: ..yengeç burcu olacaklar sanırım değil mi? senin ki kız mı erkek mi? benim ki erkek :KK66:
Benim ki kız evet yengeçmiş herkes ay çok duygusal olur diyip duruyo sağlıklı olsunlarda artık duygusal falan çekeriz :))

Ben annemle gitmistim ogrenmeye doktor bakarken o soylemeden biz annemle ayni anda erkek dedik bariz belliydi pipisi acmis bacaklari uzanmis ohh alin bakin der gibi :KK70:
-bizimkine de 12.haftada kıza benziyor dedi doktor bizde hemen kabullendik kızımız olacak diye ama 1 ay sonra gittiğimizde erkek demez mi şok olduk tabi eşim emin misiniz doktor bey diye sordu bile oda bakın bu pipisi deyince oğluşumuzu beklemeye başladık :)

- valla iştah yerinde :) ama çok şükür çatlak yok daha... kıyafete gelince de üst giysilerim hala oluyor ama alt giysilerimin hepsi iptal lcw' nın hamile pantolonlarından giyiyiyorum...
Evet bol kazakları bende giyiyorum lcw kurtarıcı.
Çatlak kremine başla bence başlamadıysan çünkü herkes aniden çatlıyo diyo. Henüz bende de yok önlem olarak kullanıyorum.

Benim ki kız evet yengeçmiş herkes ay çok duygusal olur diyip duruyo sağlıklı olsunlarda artık duygusal falan çekeriz :))
amin canım inşş sağlıklı mutlu bir ömürleri olsun inşallah..yengeç burcu kızı da erkeği de iyi..araştırdım baya :)

-evet yengeçler çok duygusal oluyor çokta sadık ve anaç :) bende kendimden biliyorum ben 7 temmuz doğumluyum kardeşim 12 temmuz oğluşum da 9 temmuz olacak Allah nasip ederse :)

-bizimkine de 12.haftada kıza benziyor dedi doktor bizde hemen kabullendik kızımız olacak diye ama 1 ay sonra gittiğimizde erkek demez mi şok olduk tabi eşim emin misiniz doktor bey diye sordu bile oda bakın bu pipisi deyince oğluşumuzu beklemeye başladık :)
haha yesin onu teyzesiiiiiii :emir_bebek:

-evet yengeçler çok duygusal oluyor çokta sadık ve anaç :) bende kendimden biliyorum ben 7 temmuz doğumluyum kardeşim 12 temmuz oğluşum da 9 temmuz olacak Allah nasip ederse :)
Aa ne güzel Temmuz size bayram gibi geçer bol pastalı kutlamalı :)) maşallah :nazar:

Evet bol kazakları bende giyiyorum lcw kurtarıcı.
Çatlak kremine başla bence başlamadıysan çünkü herkes aniden çatlıyo diyo. Henüz bende de yok önlem olarak kullanıyorum.
-çatlak oluşumu genetikmiş ben anneme sordum onda bir tane bile çatlak olmamış inşallah bende ona benzemişimdir, badem yağı veya bio oil kullanabilirim olursa...

merhabalar :) ben 5. Ayın içersinde her şeyi araştıran ama çok da kafaya takmayan bir gebeyim. 5. Ayında olan hamile arkadaşlarla her türlü gelişmelerimizi, bilgilerimizi, deneyimlerinizi ve mutlulklarımızı paylaşalım istiyorum.
Haydi bu süreci elele destekle geçirelim

Ben kren yerine badem yagi kullaniyorum badem yaginin catlakta cok iyi oldugunu duydumm

hayır canım isim konusunda çatışıyoruz eşim ile...eşim koyu beşiktaşlı tutturdu Kartal koyalım diye Kartal diye isim mi olur yaa :KK43:
-yok artık :) benimki de fanatik Beşiktaşlı ama Allahtan uyku setimiz kartal yuvası, tulumumuz kartal yuvası, patiklerimiz kartal yuvası seçildi isim konusunda ısrarcı olunmadı :)

16 haftalk hamileyim hersey yolunda bulantı hariç
Bulantılar bu aya kalmaz ama bazı kadınlarda biraz daha uzun sürebiliyormuş. Kaynamış suya zencefil, limon ve nane yaprağı koyun. İnanamayacaksın çok iyi geliyor. Zencefil mide mulantısına birebir hem de hasta olmazsın

hayır canım isim konusunda çatışıyoruz eşim ile...eşim koyu beşiktaşlı tutturdu Kartal koyalım diye Kartal diye isim mi olur yaa :KK43:
off allahtan bizimki kanarya die tutturmadi :D ben eymen koyucam cinar cok istiyordum ama yegenimin ismi die vazgectik eymen olucak allah iizin verirse :)

Back
X