• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17-20. Hafta içinde olan gebeler :)

Kızlar bir de ben bıldırcın yumurtası aldım ilk kez. Minnacık ve normal yumurtanın 8 katı b vitamini içeriyor. Daha bir sürü vitamin bakımından çok zengin. Haftada 2 gün 1 kere tüketmek kafiymiş. Size de tavsiye ederim. Yeni başladım. Siz de araştırıp deneyin. Hem tadı ve kokusu aynı normal yumurta yemesi hiç zor değil bir lokma bir şey :kk77:

Ben bir de haftada bir gün havuza gidiyorum daha sık gidemiyorum aslında iki olsa daha iyi olur
Akşama sebze yapacağım ama ne pişireyim bilemedim.
Kalorisi değil besin değeri yüksek şeylerle beslenmek gerek
Mercimekli bulgur pilavı inanılmaz yüksek besin değerine sahip yanına da yoğurt ohhh tarifine internetten bakabilirsin. Yeşil mercimek tam bir bomba zaten.
Bu haftalarda Omega almamız gerekiyormuş en çok ıspanak da var onu pişir.. Bulgur zaten folik asit kaynağı.. Mercimek konusuna katılıyorum hem besin değeri yüksek hem de sütümüze yararmış büyüklerden öğrendim :)

Kızlar bir de ben bıldırcın yumurtası aldım ilk kez. Minnacık ve normal yumurtanın 8 katı b vitamini içeriyor. Daha bir sürü vitamin bakımından çok zengin. Haftada 2 gün 1 kere tüketmek kafiymiş. Size de tavsiye ederim. Yeni başladım. Siz de araştırıp deneyin. Hem tadı ve kokusu aynı normal yumurta yemesi hiç zor değil bir lokma bir şey :kk77:
ben onu sutun icine kirip iciyorum :)

Dogumda bu kilolarin ne kadari gidiyor ne kadari bize kaliyor :KK70: bi bilgin varmi ?
Canım bir arkadaşım 30 kilo aldı bebeği bir yaşında hamile kalmadan önce ki kilosuna kavuştu bile. Diğer bir arkadaşımda 28 kilo aldı 9 kilo verdi çocuğu 3 yaşında şu an baya kaldı kiloları. Yani biraz kişiye bağlı.
Doğumda ortalama 3.5 kg bebek 1 kg da eşi ve suyu desen zaten 4-4.5 kg bırakıp çıkıyorsun. Sonra ki süteçte de özellikle emziriyorsan kiloların hızla gidiyor çünkü anne sütü çok yağlı. Doktorların önerdiği normal kilolu kadınlar için 12-15 kilo arası alarak hamileliği tamamlamak. Normalden zayıfsan 18 kg a kadar müsade ediyorlar. Fazla kilolularda da 9 kg öneriliyor. Dr ların dediği 12 kg alırsan eski haline bir kaç ayda dönüuorsun 12 kilonun üstüne alınan her kilo yanına kar kalıyormuş. Dedim ya ben araştırmayı okumayı çok severim. Bunlar benim araştırarak öğrendiğim kadarı.

offf offf nasil alabildinki okadar kiloyuuuuuu :mad:
ilk 3 ay çok iştahım yoktu, ne olduysa 4 ayda oldu..bi de şöyle bir inanç oluştu bende doktorum çok vitamin hapı değiştirdi..onlarda etkiledi beni şişirdi iştah açtı...vs ..çok rahat kilo alıp verebilen bi yapım var..bakalım bu kilolar nasıl gidecek??

ilk 3 ay çok iştahım yoktu, ne olduysa 4 ayda oldu..bi de şöyle bir inanç oluştu bende doktorum çok vitamin hapı değiştirdi..onlarda etkiledi beni şişirdi iştah açtı...vs ..çok rahat kilo alıp verebilen bi yapım var..bakalım bu kilolar nasıl gidecek??
Ben şu an vinalacimmunitum diye bir vitamin kullanıyorum. Sen ne kullanıyorsun?

Canım bir arkadaşım 30 kilo aldı bebeği bir yaşında hamile kalmadan önce ki kilosuna kavuştu bile. Diğer bir arkadaşımda 28 kilo aldı 9 kilo verdi çocuğu 3 yaşında şu an baya kaldı kiloları. Yani biraz kişiye bağlı.
Doğumda ortalama 3.5 kg bebek 1 kg da eşi ve suyu desen zaten 4-4.5 kg bırakıp çıkıyorsun. Sonra ki süteçte de özellikle emziriyorsan kiloların hızla gidiyor çünkü anne sütü çok yağlı. Doktorların önerdiği normal kilolu kadınlar için 12-15 kilo arası alarak hamileliği tamamlamak. Normalden zayıfsan 18 kg a kadar müsade ediyorlar. Fazla kilolularda da 9 kg öneriliyor. Dr ların dediği 12 kg alırsan eski haline bir kaç ayda dönüuorsun 12 kilonun üstüne alınan her kilo yanına kar kalıyormuş. Dedim ya ben araştırmayı okumayı çok severim. Bunlar benim araştırarak öğrendiğim kadarı.

evet katılıyorum

Masallah yaa baya bilgilisin :)

Merhaba arkadaşlar bana da yardımcı olun. Benim adetime bi kaç gün var fakat iki gün öncr biraz kan gelmiş cok az. Bidaha da gelmedi iki gündür bu yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır

Benimde dusuk tehlikrm vardi 1 bucuk hafta hastanede yattim hergun 4 litre serum yedim sabah aksam igne ilac detken beni simdi serumlarda sisircek onunda etkisi olcak cok cabuk kilo alabilen bir yapiya sahibim ama cabukta veremiyorum bakalim ne hallerde olcaz :-\

aynen ilk ay seninkinden sonra ki aylarda elevit şimdi de hepsini bıraktık sadece GYNO FERRO SANOL kullanıyoruz demir + folik asit + b12 içerenden..
Peki vinalacimmunitum da bir rahatsızlık yan etki vs hissettin mi ben başlayalı 2 gün oldu da merak ediyorum sen neden bıraktın?

Back
X