Teşekkür ederim temmuza geliyo temmuz annelerine bakıyorum aradaCanım öncelikle sağlıkla al kucağına alırsın umarım.
Tahmini doğum tarihin haziran ayına geliyor sanırım, ğer öyleyse sana link attığım yerden biçok konuda tecrbelerden yararlanabilirsin diye düşündüm, biz öyle yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri.753137/page-1805
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17-20. Hafta içinde olan gebeler :)
- Konu Sahibi cicisko
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende burdayım bendeeeeee bendeeeeee :))merhabalar :) ben 5. Ayın içersinde her şeyi araştıran ama çok da kafaya takmayan bir gebeyim. 5. Ayında olan hamile arkadaşlarla her türlü gelişmelerimizi, bilgilerimizi, deneyimlerinizi ve mutlulklarımızı paylaşalım istiyorum.
Haydi bu süreci elele destekle geçirelim
Hoşgeldin çilekli turtam kaçıncı haftadasın? Nasıl gidiyo?Bende burdayım bendeeeeee bendeeeeee :))
20. Haftanin sonlarindayim :) suan gayet guzel gidiyor bir sikinti yok cok sukur :) siz kac haftaliksinizz :)Hoşgeldin çilekli turtam kaçıncı haftadasın? Nasıl gidiyo?
cevabın için çok teşekkür ederim, yanlız değilmişim..ben izmir'deyimHemen ben söyleyim aynı durumdayız 4.5 ayda 5 kg aldım ve aynen benimde boyum uzun 1.70 ayrıca işin garibi ben çok yemiyorum ama kilo alıyorum. Hamile kalmadan öncekiyle aynı besleniyorum. Bazen canım çok sıkılıyo bu duruma azcık yesem heralde hergün 1 kg alırım. Hamile platesine başlayım diyorum bir yerle görüştüm. Siz hangi şehirdesiniz? Öenerebilirim.
bende 3 kilo aldimm (cevabın için çok teşekkür ederim, yanlız değilmişim..ben izmir'deyim
bol bol yürüyüşyapıcaz napalımbende 3 kilo aldimm (
merhabalar :) ben 5. Ayın içersinde her şeyi araştıran ama çok da kafaya takmayan bir gebeyim. 5. Ayında olan hamile arkadaşlarla her türlü gelişmelerimizi, bilgilerimizi, deneyimlerinizi ve mutlulklarımızı paylaşalım istiyorum.
Haydi bu süreci elele destekle geçirelim
bende geldim 20. haftadayız çok şükür bebişim gayet iyi 22 cm ve 262 gr bugün konrolüm vardı bende 50 ile hamile kaldım 173 boyum 4 kilo aldım 54 oldum normal pantolonlarım kıyafetlerimin hepsi oluyo karnım baya baya çıktı yememe çok dikkat ediyorum baklava börek tatlı pasta yemiyorum canım isterse azıcık ucundan versene diyorum o kadar :):)
bende geldim 20. haftadayız çok şükür bebişim gayet iyi 22 cm ve 262 gr bugün konrolüm vardı bende 50 ile hamile kaldım 173 boyum 4 kilo aldım 54 oldum normal pantolonlarım kıyafetlerimin hepsi oluyo karnım baya baya çıktı yememe çok dikkat ediyorum baklava börek tatlı pasta yemiyorum canım isterse azıcık ucundan versene diyorum o kadar :):)[/QUOT
sağlıkla kucağına al canım... doktorum da bana aynını söyledi hamur işi tadımlık yiyeceksin diye..ben bugüne kadar hiç dikkat etmedim gözüm dönüyordu resmen..normalde çok iştahlı olmamam rağmen ama şimdi sanki içimden canavar çıkıyor..hamur işi bitti artık görünce bakmıyorum bile..bende geldim 20. haftadayız çok şükür bebişim gayet iyi 22 cm ve 262 gr bugün konrolüm vardı bende 50 ile hamile kaldım 173 boyum 4 kilo aldım 54 oldum normal pantolonlarım kıyafetlerimin hepsi oluyo karnım baya baya çıktı yememe çok dikkat ediyorum baklava börek tatlı pasta yemiyorum canım isterse azıcık ucundan versene diyorum o kadar :):)
Biz 18. Haftadayız :) şimdilik her şey yolunda bir tek kilo mücadelesindeyim Allah başka sıkıntı vermesin tabi20. Haftanin sonlarindayim :) suan gayet guzel gidiyor bir sikinti yok cok sukur :) siz kac haftaliksinizz :)
Ben Ankaradayım izmir de bir yer bilmiyorum ama kesin vardır ve buradan daha uygundur fiyatları bence bir araştır. Hem normal doğum düşünüyorsan hamile platesi kasları normal doğuma hazırlıyor :)))cevabın için çok teşekkür ederim, yanlız değilmişim..ben izmir'deyim
Beraberce yediklerimize dikkat edebiliriz istersen
Kac kilosunki :/Biz 18. Haftadayız :) şimdilik her şey yolunda bir tek kilo mücadelesindeyim Allah başka sıkıntı vermesin tabi
Süper bence 3 kilo hiç moralini bozma bak burada 5.5 kilo ile ben varımbende 3 kilo aldimm (
1.70 boyum şu an 72 kilo oldum ama kimse duymasınKac kilosunki :/
Senin boyun kaç, kaç kilosun?
boyum 1.67 65 kilo oldum1.70 boyum şu an 72 kilo oldum ama kimse duymasın
Senin boyun kaç, kaç kilosun?
:))) çok teşekkür ederim canım..aynen beraberce dikkat edelim harika olur,destek oluruz ne güzel . Pilates mevzusunuda hemen araştırmaya başlıyorum..Ben Ankaradayım izmir de bir yer bilmiyorum ama kesin vardır ve buradan daha uygundur fiyatları bence bir araştır. Hem normal doğum düşünüyorsan hamile platesi kasları normal doğuma hazırlıyor :)))
Beraberce yediklerimize dikkat edebiliriz istersen
Bence maşallah diyelim sanabende geldim 20. haftadayız çok şükür bebişim gayet iyi 22 cm ve 262 gr bugün konrolüm vardı bende 50 ile hamile kaldım 173 boyum 4 kilo aldım 54 oldum normal pantolonlarım kıyafetlerimin hepsi oluyo karnım baya baya çıktı yememe çok dikkat ediyorum baklava börek tatlı pasta yemiyorum canım isterse azıcık ucundan versene diyorum o kadar :):)
Yine benden iyisinboyum 1.67 65 kilo oldum
Ben bir de haftada bir gün havuza gidiyorum daha sık gidemiyorum aslında iki olsa daha iyi olur:))) çok teşekkür ederim canım..aynen beraberce dikkat edelim harika olur,destek oluruz ne güzel . Pilates mevzusunuda hemen araştırmaya başlıyorum..
Akşama sebze yapacağım ama ne pişireyim bilemedim.
Kalorisi değil besin değeri yüksek şeylerle beslenmek gerek
Mercimekli bulgur pilavı inanılmaz yüksek besin değerine sahip yanına da yoğurt ohhh tarifine internetten bakabilirsin. Yeşil mercimek tam bir bomba zaten.