• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17-20. Hafta içinde olan gebeler :)

-yok artık :) benimki de fanatik Beşiktaşlı ama Allahtan uyuku setimiz kartal yuvası, tulumumuz kartal yuvası, patiklerimiz kartal yuvası seçildi isim konusunda ısrarcı olunmadı :)
ah canım ne güzel sağlıkla kullanması nasip olsun...:nazar: biz de şu isim konusunu bi aşsak her şey süper olacak ;)

Bulantılar bu aya kalmaz ama bazı kadınlarda biraz daha uzun sürebiliyormuş. Kaynamış suya zencefil, limon ve nane yaprağı koyun. İnanamayacaksın çok iyi geliyor. Zencefil mide mulantısına birebir hem de hasta olmazsın
Bunyeden bunyeye degisiyor bence bende hamile kaldigimdan beri ne bulantim oldu ne kusmam nede kokulardan tiksinmem

ah canım ne güzel sağlıkla kullanması nasip olsun...:nazar: biz de şu isim konusunu bi aşsak her şey süper olacak :KK66:

-aslında isim konusunda biz de çok kararsız kaldık daha bulamadık bir türlü karar veremiyoruz bu gidişle nüfus müdürü koyacak adını :(

Kıza isim bulmak çok kolay ama erkege zorr ben cok dusundum arastirdim :KK61:
-aynen kız olsaydı adı hazırdı duru olacaktı ama erkek olunca bir türlü karar veremiyoruz niye böyle oluyor bende anlamış değilim eşim cihangir olsun diyor ben asrın diyorum bir sonuca varamıyoruz ben istiyorum ki öyle bir isme karar verelim ki işte bu diyelim hemen kabullenelim...

-aynen kız olsaydı adı hazırdı duru olacaktı ama erkek olunca bir türlü karar veremiyoruz niye böyle oluyor bende anlamış değilim eşim cihangir olsun diyor ben asrın diyorum bir sonuca varamıyoruz ben istiyorum ki öyle bir isme karar verelim ki işte bu diyelim hemen kabullenelim...
benim bebiş kız olsaydı BUĞLEM RÜYA Olucaktı ... Cihangir hoşuma gitti :))

Merhaba bende 20. haftamdayım. düşük tehlikesi benimde vardı. keseyi göremedi sonra gördü bebek geriden geliyor 2 hafta dedi. daha önce bir düşük yaptım şimdi dr um sağlama alıyor işi Dekort, coraspirin ve vinalacimmunitum diye bir vitamin kullanıyorum. doğuma kadar kullanacakmışım bunları. ilaçlar dışında bir sıkıntım yok çok şükür. 10 şubatta detaylıya gidicem. özledim bebişimi. Allah cümlemize sağlıkla doğumlar nasip etsin.
merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalh bende 4 haftalığım daha :) kese ne zaman görünüyor

merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalh bende 4 haftalığım daha :) kese ne zaman görünüyor
Acele etme 7 8 haftalikke git hem keseyi gor hem kalp atisini dinle cok sık ultrasona girmekle pek saglikli degl bnce bebis icin :) bnim fikrim;

Back