17+2 hafta cinsiyet belli değil nub teorisi yardım

cancannur

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
145
33
298
Konya
Merhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim bugün de bir umut cinsiyeti öğrenmek için gittik ama ne yazikki bebiş bacaklarını açmadı ne zaman gitsek durum ayni ... Tatlı yiyip gittim Dr göbeğimi de sarstı falan ama yok inatçı çıktı ogrenemedikce de merak artıyor ...sizler nasıl ve kaçıncı haftada öğrendiniz . Nub teorisine göre tahmin edebilirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230419_215551.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 226
Yok doktorum çok iyiydi zor la baktık baya bı uğraştı normalde 11 haftalıkken bile cinsiyet biliniyor doktoruna bağlı istersen bı başka doktora git cinsiyet için

Yok doktorum çok iyiydi zor la baktık baya bı uğraştı normalde 11 haftalıkken bile cinsiyet biliniyor doktoruna bağlı istersen bı başka doktora git cinsiyet için
Benim doktorum da uğraştı her gittiğimde ama ya popo dönük oluyor ya da bacak kapalı.. kizlar böyle olurmuş dedim alakası yok bacaklarını acmazsa yatış pozisyonu uygun değilse nasıl görebilirim ki dedi. Hem özel hem devlete gittim birçok Dr ama pozisyon aynı

Benimki de açmadı dönüktü hep ama kızdır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…