sırası gelince yazıyor bende fazla okuyorum ırası geldikçe bildiriyorum ,karışıklık olmasın diyeDikkate alinmiyor yazdiklarim ...eklenmemis
Yazilmamis diye belirtmek istedim ....Sirasi gelen arkadas okumamis diye dusunmesinsırası gelince yazıyor bende fazla okuyorum ırası geldikçe bildiriyorum ,karışıklık olmasın diye
normal zamanda da kandilde de istediğin şekilde dua edebilirsinfarmasi iş yerinde saçım açıkken kandil için neler yapabilirim
çarşamba günü filan deme de kaçıncı kişi olduğunu yazıver canım malum gün gün düzenli bildirim işlemini henüz oturtamadıkkızlar çarşamba günkü arkadaşa kadar okudum beni okudu yazabilirsiniz.sıra bana geldiğinde hayırlı birşekilde kadrolu atanmak istiyorum inşallah.
canım ben senin yerine okurum istersen çıkma ,zten fazla fazla oumuştum kendimce kumbara yapmıştım sayı düşünce sanada yeter allah kabul etsin inşallahcanım beni listeden çıkarır mısın, ben ayrılacağımı yazmıştım, unutulmuş sanırım.
evet canım ftemiz çıkmıştı yanlışlıkla pc deki farklı listeyi eklemişimfarmasi ,f temiz kabul ederse onun yerine okuyorum tüm arkadaşlara sen sırası geldikçe yazarsın inşallah
CANIM OKUMANA GEREK YOK ÇÜNKÜ LİSTEYİ YENİDEN DÜZENLEDİM ÇÜNKÜ LİSTE YANLIŞMIŞevet canım ftemiz çıkmıştı yanlışlıkla pc deki farklı listeyi eklemişim
poeti için olan listede ftemiz için olan kısmı okuyabilirsin canım
sonraki arkadaş için yani 3. kişi için listeyi bugün güncelleyeceğim
EVET CANIM KUSURA BAKMA BİR YANLIŞLIK OLMUŞcanım beni listeden çıkarır mısın, ben ayrılacağımı yazmıştım, unutulmuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?