hayır canım sadece dua sahibi arkadaş iki rekatlık hacet namazı kılacakherseferindemi 2 rekat namaz kılacağı canım,
Ftemiz icn okudum rabbim kabul etsin insallah.
Bende bu listeye katilamayacagim, cok duzenli takip edemedim bu sefer, uzuldum bu durumada. Pek iyi hissetmiyorum
cok stresli gunler geciriyorum, biraz kendime geleyim insallah bir dahaki listeye katilirim.
Allah razi olsun hepinizden arkadaslar
Allah senin de tüm arkadaşların da dualarını kabul etsin canım AMİNbenim duam kardeşim(Hüseyin) için hayırlı bir kısmet çıkması, Rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre birini çıkarsın karşısına, hayırlı bir yuva kurmasını istiyorum. Annem ve babam sağ-salimken inşallah.
Okuyan herkesten Allah razı olsun kızlarr.
ftemiz için okudum
Selamlar melisa ve asmunikal ark kardeşi için alıyorum güncelleyebilirsiniz şimdiden Allah kabul etsin bikaç gündür giremedim geciktim kusura bakmayin
Farmasi hanim bende artik katilamayacagim malesef isterdim ama vaktim olmayacak. Sizin icin 1100 alip listeden ayrilmak istiyorum emeğinize saglik Allah sizden ve listedekilerden razi olsun.
Ftemiz icin okudum
Okudum
hafta sonu yokum arkadaşlar yeni listeye beni unutmayın ptesi geldiğimde okumalara başlarım
çünkü çıkan arkadaşlarımız var belki katılanlarda olur sayımız değişecek gibi duruyor...
iyi haftasonları
FTEMİZ ve farmasi için okudum
kızlar hafta sonu benimde sınavlarım var farmasi ve önce ki arkadaşım için okudum yazabilirsiniz
arkadaşlar bende katılmak istiyorum kkabul ederseniz
Ftemiz için okudum.
alım varsa benıde alın
benim duam kardeşim(Hüseyin) için hayırlı bir kısmet çıkması, Rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre birini çıkarsın karşısına, hayırlı bir yuva kurmasını istiyorum. Annem ve babam sağ-salimken inşallah.
Okuyan herkesten Allah razı olsun kızlarr.
Farmasi canim sana okumak istiyorum ama sayi henuz kesinlesmedi sanirim. Son halini ekleyince adet de belirtirsen sevinirim canim
son tarıh ne zaman?FARMASİ arkadaşımızın dileği için 16641 ya Latif paylaşımını başlatıyoruz öncelikle dua sahibi arkadaşımızın 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmesi gerekiyor
bizler aldığımız sayıyı okumadan önce
FARMASİ arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyerek niyetlenebiliriz
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez la ilahe illallah
10 kez salavat
okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz
DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ
1. farmasi ….............1280+1
2. poeticcry............. 1280
3. snowyy ...............1280
4. daydrea …...........1280
5. papatya …........... 1280
6. mutluluk ……...... 1280
7.damla................ 1280
8.mlkem............... 1280
9. özgecan............ 1280
10.Asmunikal..........1280
11. ftemiz............... 1280
12.whitepearll............1280
13. tolin...................1280
GÜNCEL
LİSTE ALIMA KAPATILMIŞTIR
KIZLAR YENİ LİSTE BU ŞEKİLDE OLUŞTU
VE KİŞİ BAŞI OKUNACAK SAYI 1280 DUA SAHİBİ 1280 + 1 OKUYACAK
YENİ LİSTE HAYIRLI OLSUN.... RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ HAKKINDA HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN İNŞAALLAH...AMİN
farmasi hanımcım 1280 e tamamlamadıysanız ben okurum vaktim varmerhaba arkadaşlar
yeni oluşan listeye göre okuma sayımız değişti
kişi başına 1280 adet düşüyor benim için okuduğunu yazan arkadaşlarım sayıyı 1280 e tamamlamanız gerekiyor
melisa hanımcım 1100 adet benim için almıştınız . 1280 adete geri kalanını ben tamamlarım
sağolun Allah razı olsun sizin de nefesiniz olsun duamda
Allah gani gani razı olsun ama kendime de dua edeyim geri kalan 181 i şimdi okuyayım namazın ardındanfarmasi hanımcım 1280 e tamamlamadıysanız ben okurum vaktim var
peki Allah hayırlarla kabul etsin farmasi hanımcım.iyi geceler.Allah gani gani razı olsun ama kendime de dua edeyim geri kalan 181 i şimdi okuyayım namazın ardından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?