JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
16641 Ya LATİF (dilek için )
Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim Pro Üye
FTEMİZ arkadaşımızın dileği için 16641 ya Latif paylaşımını başlatıyoruzöncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canımbizler paylaşırız öncesinde FTEMİZ arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz 10 kez allahuekber 10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi ) 10 kez estağfrullah çekip 10 kez la ilahe illallah 10 kez salavat okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ 1- debusi …............... 920 OKUDU 2. farmasi ….............920 OKUDU 3. ağustos …............ 920 OKUNDU 4. Trksng................ 920 5. poeticcry............. 920 OKUDU 6. snowyy ...............920 Okudum 7. daydrea …...........920 8. papatya …...........920 9. mutluluk ……...... 920 10.pozitifhatun........920 OKUDU 11.nazah…...............920 12.nisa1234..............920 13.damla................ 920 Okudu 14.mlkem............... 920 OKUDU 15. özgecan............ 920 Okudu 16. melisa............... 920 OKUDU 17.Asmunikal..........920 OKUDU 18. ftemiz............... 920 +81 OKUDU GÜNCEL LİSTE ALIMA KAPATILMIŞTIR
kızlar hafta sonu benimde sınavlarım var farmasi ve önce ki arkadaşım için okudum yazabilirsiniz
Asmunikal ve ftemiz arkadaslar için okudum yeni listede olamaycağim bu aralar çok yoğunum Brnim içjn okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun hakkınızı helal edin bnden yana helal olsun dsha snra yine gelirim belki Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Ftemiz için okuyacağım ve hakkınızı helal edin yeni listede olamayacağım. İşlerim çok yoğun hergün internete giremiyorum bazen girip yazamıyorum bile..sevgiler.
FTEMİZ arkadaşımızın dileği için 16641 ya Latif paylaşımını başlatıyoruzöncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canımbizler paylaşırız öncesinde FTEMİZ arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz 10 kez allahuekber 10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi ) 10 kez estağfrullah çekip 10 kez la ilahe illallah 10 kez salavat okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ 1- debusi …............... 920 OKUDU 2. farmasi ….............920 OKUDU 3. ağustos …............ 920 OKUNDU 4. Trksng................ 920 okudu 5. poeticcry............. 920 OKUDU 6. snowyy ...............920 Okudum 7. daydrea …...........920 okudu 8. papatya …...........920 9. mutluluk ……...... 920 10.pozitifhatun........920 OKUDU 11.nazah…...............920 okudu 12.nisa1234..............920 13.damla................ 920 Okudu 14.mlkem............... 920 OKUDU 15. özgecan............ 920 Okudu 16. melisa............... 920 OKUDU 17.Asmunikal..........920 OKUDU 18. ftemiz............... 920 +81 OKUDU GÜNCEL LİSTE ALIMA KAPATILMIŞTIR
ASMUNİKAL'İN KARDEŞİ MENAL arkadaşımızın dileği için 16641 ya Latif paylaşımını başlatıyoruzöncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canım bizler paylaşırız öncesinde MENAL arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz 10 kez allahuekber 10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi ) 10 kez estağfrullah çekip 10 kez la ilahe illallah 10 kez salavat okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ 1- debusi …............... 920 OKUDU 2. farmasi ….............920 OKUDU 3. ağustos …............ 920 OKUDU 4. Trksng................ 920 okudu 5. poeticcry............. 920 OKUDU 6. snowyy ...............920 OKUDU 7. daydrea …...........920 OKUDU 8. papatya …...........920 OKUDU 9. mutluluk ……...... 920 OKUDU 10.pozitifhatun........920 OKUDU 11.nazah…...............920 OKUDU 12.nisa1234..............920 OKUDU 13.damla................ 920 OKDU 14.mlkem............... 920 OKUDU 15. özgecan............ 920 OKUDU 16. melisa............... 920 OKUDU 17.Asmunikal..........920 +81 OKUDU 18. ftemiz............... 920 OKUDU GÜNCEL LİSTE ALIMA KAPATILMIŞTIR
FARMASİ arkadaşımızın dileği için 16641 ya Latif paylaşımını başlatıyoruzöncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canımbizler paylaşırız öncesinde FARMASİ arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz 10 kez allahuekber 10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi ) 10 kez estağfrullah çekip 10 kez la ilahe illallah 10 kez salavat okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ 1. farmasi …............. 2. poeticcry............. 3. snowyy ............... 4. daydrea …........... 5. papatya …........... 6. mutluluk ……...... 7.nisa1234.............. 8.damla................ 9.mlkem............... 10. özgecan............ 11.Asmunikal.......... 12. ftemiz............... GÜNCEL LİSTE ALIMA KAPATILMIŞTIR NOT :KIZLAR HAFTASONU GİREMEYECEK ARKADAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE BAZI ARKADAŞLARIMIZ YENİ LİSTEYE KATILMAYACAKLARI İÇİN KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 1380 DUA SAHİBİ ARKADAŞIMIZ İÇİN DE 1380+81 ŞEKLİNDE OLUŞTU
arkadaşlar bende katılmak istiyorum kkabul ederseniz
Asmunikal ve ftemiz arkadaslar için okudum yeni listede olamaycağim bu aralar çok yoğunum Brnim içjn okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun hakkınızı helal edin bnden yana helal olsun dsha snra yine gelirim belki Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Ftemiz için okuyacağım ve hakkınızı helal edin yeni listede olamayacağım. İşlerim çok yoğun hergün internete giremiyorum bazen girip yazamıyorum bile..sevgiler.
Allah razı olsun kızlar benden yana helal olsun herşey gönlünüzce olsun dualarınız dilekleriniz inşaallah karşınıza gerçekleşmiş olarak gelir AMİN
arkadaşlar bende katılmak istiyorum kkabul ederseniz
Canım ben de tam liste için yeni alımlara açmayı düşünüyordum hoş geldin
ekliyorum
arkadaşımızın dileği için 16641 ya Latif paylaşımını başlatıyoruzöncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canımbizler paylaşırız öncesinde arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz 10 kez allahuekber 10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi ) 10 kez estağfrullah çekip 10 kez la ilahe illallah 10 kez salavat okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ 1. farmasi …............. 2. poeticcry............. 3. snowyy ............... 4. daydrea …........... 5. papatya …........... 6. mutluluk ……...... 7.nisa1234.............. 8.damla................ 9.mlkem............... 10. özgecan............ 11.Asmunikal.......... 12. ftemiz............... 13.whitepearll............ GÜNCEL NOT :KIZLAR HAFTASONU GİREMEYECEK ARKADAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE BAZI ARKADAŞLARIMIZ YENİ LİSTEYE KATILMAYACAKLARI İÇİN KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI DEĞİŞECEK LİSTEMİZE YENİ ALIMLARA AÇTIM... OKUMALARIMIZI ONA GÖRE AYARLARIZ
kişi başımı 16641 okuyacağız
Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab... Kayıtlı Üye
Canım ben de tam liste için yeni alımlara açmayı düşünüyordum hoş geldin ekliyorum
alım varsa benıde alın
kişi başımı 16641 okuyacağız
hayır canım
16641 adeti aramızda paylaşıyoruz
alım varsa benıde alın
hoş geldin aramıza
hosbuldum ya latif cok sevdıgım bı zıkırdır sımdıden kumbara yapsam sırası gelen arkadasa kumbaramdan versem olurmu kabul edıyomusunuz oyle?
arkadaşımızın dileği için 16641 ya Latif paylaşımını başlatıyoruzöncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canımbizler paylaşırız öncesinde arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz 10 kez allahuekber 10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi ) 10 kez estağfrullah çekip 10 kez la ilahe illallah 10 kez salavat okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ 1. farmasi …............. 2. poeticcry............. 3. snowyy ............... 4. daydrea …........... 5. papatya …........... 6. mutluluk ……...... 7.nisa1234.............. 8.damla................ 9.mlkem............... 10. özgecan............ 11.Asmunikal.......... 12. ftemiz............... 13.whitepearll............ 14. tolin GÜNCEL NOT :KIZLAR HAFTASONU GİREMEYECEK ARKADAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE BAZI ARKADAŞLARIMIZ YENİ LİSTEYE KATILMAYACAKLARI İÇİN KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI DEĞİŞECEK LİSTEMİZE YENİ ALIMLARA AÇTIM... OKUMALARIMIZI ONA GÖRE AYARLARIZ
hosbuldum ya latif cok sevdıgım bı zıkırdır sımdıden kumbara yapsam sırası gelen arkadasa kumbaramdan versem olurmu kabul edıyomusunuz oyle?
olur canım
haftasonu listeyi oluşturup kişi başı ne kadar okunacağını tespit edeceğim sen de sana düşen kadarını kumbarandan bağışlarsın
FTEMİZ arkadaşımızın dileği için 16641 ya Latif paylaşımını başlatıyoruzöncelikle 2 rekat hacet namazı kılıp niyetlenmen gerekiyor canımbizler paylaşırız öncesinde FTEMİZ arkadaşımızın gönlünden geçen dilek için diyebilirsiniz 10 kez allahuekber 10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi ) 10 kez estağfrullah çekip 10 kez la ilahe illallah 10 kez salavat okuyarak aldığımız ya latif ismi celilini okuyabiliriz DİLEK İÇİN 16641 YA LATİF LİSTESİ 1- debusi …............... 920 OKUDU 2. farmasi ….............920 OKUDU 3. ağustos …............ 920 OKUNDU 4. Trksng................ 920 okudu 5. poeticcry............. 920 OKUDU 6. snowyy ...............920 Okudum 7. daydrea …...........920 okudu 8. papatya …...........920 OKUDU 9. mutluluk ……...... 920 10.pozitifhatun........920 OKUDU 11.nazah…...............920 okudu 12.nisa1234..............920 13.damla................ 920 Okudu 14.mlkem............... 920 OKUDU 15. özgecan............ 920 Okudu 16. melisa............... 920 OKUDU 17.Asmunikal..........920 OKUDU 18. ftemiz............... 920 +81 OKUDU GÜNCEL LİSTE ALIMA KAPATILMIŞTIR